Nokian Tyres Aramid-garanti

Beskyttelse i tilfælde af, at siden af dækket beskadiges

Vores SUV-dæk er robuste og beskytter dig mod overraskelser. Ekstremt robuste Aramid-tråde, som også bruges med success i skudsikre veste, afstiver og forstærker siden af dækket, så det bliver ekstraordinært modstandsdygtigt over for slitage og revner.

Så meget stoler vi på vores robuste dæk:
Hvis du køber dæk ved en af vores angivne dækforhandlere, dækker Nokian Tyres Aramid-garantien hændelige skader på dækkenes sidevægge og indebærer, at du får et nyt, tilsvarende produkt gratis.

Se videoen

ARAMID-GARANTIREGISTRERING

Nokian Tyres Aramid-garantien gælder for dæk, som utilsigtet er blevet beskadiget på siden, og giver dig et nyt, tilsvarende produkt gratis fra enhver Nokian Tyres-forhandler, der deltager i programmet.

Det skal du gøre, hvis dit dæk beskadiges?

1 Indlever det beskadigede dæk til forhandleren

Aramid forhandleren kontrollerer gyldigheden af Aramid Garantien ved at kontrollere den originale kvittering, der beviser købet af dækket og den originale kopi af Aramid -kortet med gyldighedsdatoen eller din bekræftelsesemail med Nokian Tyres Aramid-garanti, opfyldelsen af de øvrige betingelser (begrænsninger) af Aramid Garantien, især rilledybden på Aramid-dækket ved brug af DSI-kørselssikkerhedsindikatoren.

2 FORHANDLEREN MONTERER GRATIS DE NYE DÆK

Hvis betingelserne for Aramid Garantien er opfyldt, vil Aramid forhandleren montere et nyt tilsvarende Nokian Tyres-produkt i stedet for det beskadigede. Kunden afholder omkostningerne til montagen af udskiftningsdækket.

3 Forhandleren udfylder formularen

Aramid-forhandleren vil sammen med dig udfylde formularen på bagsiden af dette kort. Aramid-forhandleren kopierer formularen, og du beholder det originale Aramid-kort.

Nokian Tyres Aramid-garanti gælder også for dæk med aramid-sidevægge, der er købt hos en Nokian Tyres-dækforhandler, der deltager i programmet i perioden 1. januar 2022 til 31. december 2022 for følgende produkter:

vinterdæk

Nokian Tyres Snowproof C
Nokian Tyres WR SUV 4
Nokian Tyres WR SUV 3
Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3
Nokian Tyres Hakkapeliitta R3 SUV 
Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV

Helårsdæk

Nokian Tyres Seasonproof SUV 
Nokian Tyres Seasonproof C
Nokian Tyres Rotiiva AT
Nokian Tyres Rotiiva AT Plus
Nokian Tyres Outpost AT

sommerdæk

Nokian Tyres Wetproof SUV
Nokian Tyres Powerproof SUV
Nokian Tyres cLine Van
Nokian Tyres cLine Cargo