Nokian Tyres Aramid-garanti

Beskyttelse i tilfælde af, at siden af dækket beskadiges

Vores SUV-dæk er robuste og beskytter dig mod overraskelser. Ekstremt robuste Aramid-tråde, som også bruges med success i skudsikre veste, afstiver og forstærker siden af dækket, så det bliver ekstraordinært modstandsdygtigt over for slitage og revner.

Så meget stoler vi på vores robuste dæk:
Hvis du køber dæk ved en af vores angivne dækforhandlere, dækker Nokian Tyres Aramid-garantien hændelige skader på dækkenes sidevægge og indebærer, at du får et nyt, tilsvarende produkt gratis.

Se videoen

Det skal du gøre, hvis dit dæk beskadiges?

1 Indlever det beskadigede dæk til forhandleren

Aramid-forhandleren kontrollerer, som garantien er gyldig ved at tjekke dit Nokian Tyres Aramid garantikort, den originale kvittering for køb af dækket, at andre betingelser (begrænsninger) for Aramid-garantien er opfyldt.

2 Forhandleren monterer gratis

Aramid-forhandleren gratis montere et tilsvarende Nokian Tyres-produkt som erstatning for det beskadigede produkt. Det eneste, du skal betale, er omkostningerne ved at fragte dækket til Aramid-forhandleren.

3 Forhandleren udfylder formularen

Aramid-forhandleren vil sammen med dig udfylde formularen på bagsiden af dette kort. Aramid-forhandleren kopierer formularen, og du beholder det originale Aramid-kort.

Hvilke dæk er omfattet af Aramid-garantien?

Nokian Tyres Aramid-garantien gælder for dæk, der er købt hos angivne dækforhandlere i perioden 01.01.2021-31.12.2021. Garantien gælder muligvis ikke i alle lande.

ARAMID-GARANTIREGISTRERING

Nokian Tyres Aramid-garantien gælder for dæk, som utilsigtet er blevet beskadiget på siden, og giver dig et nyt, tilsvarende produkt gratis fra enhver Nokian Tyres-forhandler, der deltager i programmet.