FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterYouTube

Dækinnovationer - Ideer, manuelt arbejde og højteknologi

Vores dæks sikkerhed stammer fra en god forståelse af de nordiske forhold suppleret med innovation - et kontinueret væld af ideer for at forbedre sikkerheden, holdbarheden og miljøvenligheden. Resultatet af vores arbejde testes under forhold, hvor kun de bedste kan være med. Hele vores produktudviklingsarbejde fokuserer sig på dig og de andre bilister, hvis daglige kørsel og sikkerhed, vi ønsker at forbedre.Forskning og udvikling

Den vigtigste opgave for Forskning og Udvikling er at understøtte virksomhedens status som producent af verdens bedste vinter og skovbrugs dæk. Forskning og Udviklings vigtigste principper er uændret de sidste 80 år: at udvikle dæk til forbrugere, der kører i de nordlige forhold, der kræver sikkerhed og holdbarhed fra deres dæk under alle forhold.

Mest populære artikler

Test

Ca. 50 % af et produkts udviklingsomkostninger bruges på test. Tilstrækkelige testresultater kan ikke kun opnås under laboratorieforhold og gennem automatiserede tests. Derfor tester vi vores produkter under virkelige forhold.

Mest populære artikler

Sikkerhed

Sikkerhed kommer fra højteknologi, videnskabelige resultater, erfaring og tests. For dig og din familie.

Mest populære artikler

Fakta om dæk

Et kvalitetsdæk er det vigtigste sikkerhedstilbehør på din bil. Det er et højteknologisk produkt skabt af omhyggelig forskning og afprøvning, og det kræver vedligeholdelse.

Mest populære artikler

Test succes

Vores omfattende produktprogram er skræddersyet til forskellige markeder, og det fortsætter med at opnå succes i motormagasiners tests år efter år. Du kan stole på vores testvindende produkter under alle forhold. Her er en oversigt over de sammenligningstest, som vores sommer og vinter produkter har deltaget i!

Vores verdensrekorder

Den nye verdensrekord for hurtigste bil på is blev opnået ved Nokian Tyres, opfinderen af vinterdækket, da testkører Janne Laitinen kørte med en hastighed på 335,713 km i timen (208,602 mph) på isen af Den Botniske Bugt i frysende vintervejr.

Mest populære artikler