Dækinnovationer

Dækinnovationer

Ideer, manuelt arbejde og højteknologi

Vores dæks sikkerhed stammer fra en god forståelse af de nordiske forhold suppleret med innovation - et kontinueret væld af ideer for at forbedre sikkerheden, holdbarheden og miljøvenligheden. Resultatet af vores arbejde testes under forhold, hvor kun de bedste kan være med. Hele vores produktudviklingsarbejde fokuserer sig på dig og de andre bilister, hvis daglige kørsel og sikkerhed, vi ønsker at forbedre.

Find de dæk, der passer dig bedst

Forskning og Udvikling

Forskning og Udvikling

Den vigtigste opgave for Forskning og Udvikling er at understøtte virksomhedens status som producent af verdens bedste vinter og skovbrugs dæk. 

Test

Test

Ca. 50 % af et produkts udviklingsomkostninger bruges på test. Tilstrækkelige testresultater kan ikke kun opnås under laboratorieforhold og gennem automatiserede tests. Derfor tester vi vores produkter under virkelige forhold.

Sikkerhed

Sikkerhed

Sikkerhed kommer fra højteknologi, videnskabelige resultater, erfaring og tests. For dig og din familie.

Fakta om dæk

Fakta om dæk

Et kvalitetsdæk er det vigtigste sikkerhedstilbehør på din bil. Det er et højteknologisk produkt skabt af omhyggelig forskning og afprøvning, og det kræver vedligeholdelse.

Test succes

Test succes

Vores omfattende produktprogram er skræddersyet til forskellige markeder, og det fortsætter med at opnå succes i motormagasiners tests år efter år. Du kan stole på vores testvindende produkter under alle forhold. 

Vores verdensrekorder

Vores verdensrekorder

Test i ekstreme områder er kernen i aktiviteterne, og det kræver enestående færdigheder. Vi har brug for at prøve nye ting og teste vores grænser. Kun på den måde kan vi udvikle sikrere og mere holdbare dæk i fremtiden.