FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

Media

Ekspert i ekstreme forhold og sikkerhedspioner

Information, historier og billeder om aktiviteter hos verdens nordligste dækproducent.

Pressemateriale arkiv

Materialearkivet omfatter fx, pressemateriale, de vigtigste originale logoer, de seneste produktfotos og brochurer, færdiglavede udgivelsesskabeloner, videoer og tekniske manualer. Produktbillederne kan anvendes i avisartikler mv. så længe kilden er nævnt.

Pressemateriale
Log ind for at komme til pressematerialearkivet
Anmodning om legitimationsoplysninger til pressematerialearkivet

TEST SUCCES

Vores omfattende produktprogram er skræddersyet til forskellige markeder, og det fortsætter år efter år med at få succes i motormagasin tests. Du kan stole på vores test-vindende produkter under alle forhold. Her er en oversigt over de sammenligningstest, som vores sommer og vinter produkter har deltaget i!

HISTORIE

Rødderne for verdens nordligste dækfabrikant går mere end hundrede år tilbage. I dag kan den ekspertise, der er indsamlet i løbet af årtier, ses i innovationerne, der giver sikker kørsel og sørger for ro i sindet til millioner af kørere. Selvom vores historie er lang, er vores rejse kun lige begyndt.

VORES VERDENSREKORDER

Test i ekstreme områder er kernen i aktiviteterne, og det kræver enestående færdigheder. Vi har brug for at prøve nye ting og teste vores grænser. Kun på den måde kan vi udvikle sikrere og mere holdbare dæk i fremtiden.