FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterYouTube

Media

Ekspert i ekstreme forhold og sikkerhedspioner

Information, historier og billeder om aktiviteter hos verdens nordligste dækproducent.

Medie arkiv

Firma info

Nokian Tyres er den eneste dækproducent i verden, der har fokus på produkter og services, der letter og sikrer transport under de nordiske forhold.

Sommerdæk

Sommerdæk

Dækkene er det vigtigste aktive sikkerhedsudstyr i en bil: det eneste kontaktpunkt til vejen. Et kvalitetsprodukt er et klogt valg, og et sikkert og økonomisk valg.

Test succes

Vores omfattende produktprogram er skræddersyet til forskellige markeder, og det fortsætter år efter år med at få succes i motormagasin tests. Du kan stole på vores test-vindende produkter under alle forhold. Her er en oversigt over de sammenligningstest, som vores sommer og vinter produkter har deltaget i!

Historie

Nokian Tyres PLC blev grundlagt i 1988 og selskabets rødder går helt tilbage til 1898, hvor Suomen Gummitehdas Oy, eller finsk Rubber Factory, blev etableret.

Innovationsevne

Hele vores produktudviklingsarbejde kredser om dig, og alle bilister, hvis daglige kørsel og sikkerhed, vi ønsker at forbedre.

Bæredygtighed

Fælles ansvar i miljøspørgsmål, ved hjælp af sikre og miljøvenlige produkter og effektive bedst i klassen produktionsprocesser.

Vores verdensrekorder

Den hærdede professionelle stuntkører Vesa Kivimäki, fra Härmä, tog sin bil til en nye verdensrekord hastighed på to hjul. Rekorden blev sat i samarbejde med produktudviklingen i Nokian Tyres' og Vianor´ professionelle pit team. Dækkene på BMW 330 med 400HP var blevet forstærket med Nokian Tyres Aramid Sidewall teknologien. Den nye verdensrekord blev målt i Seinäjoki lufthavn den 31. august 2016.

 

Pressemateriale arkiv

Materialearkivet omfatter fx, pressemateriale, de vigtigste originale logoer, de seneste produktfotos og brochurer, færdiglavede udgivelsesskabeloner, videoer og tekniske manualer. Produktbillederne kan anvendes i avisartikler mv. så længe kilden er nævnt.

Pressemateriale
Log ind for at komme til pressematerialearkivet
Anmodning om legitimationsoplysninger til pressematerialearkivet