DÆKSTØRRELSESTABEL

DÆKSTØRRELSESTABEL

Find produkter i din dækstørrelse med kun to klik i vores dækstørrelsestabel

Dette dækstørrelsesdiagram er en genvejsside med to klik til vores sæsonbestemte produkter til besøgende, der allerede ved, hvilke dækstørrelser de har brug for til deres personbil, SUV eller van. Klik på fælgdiameteren i dækstørrelsestabellen nedenfor for at finde de mest almindelige og populære størrelser, og klik derefter på dine dæks nøjagtige mål for at finde dine dæk.

Hvis du ikke ved, hvilken størrelse dit køretøj har brug for, skal du i stedet gå til vores dækvælgerside for at finde ud af det.

KLIK PÅ DIN FÆLGEDIAMETER NEDENFOR, FOR AT SE ALLE DÆK EFTER STØRRELSE

Når du bruger vores dækstørrelsesoversigt, vil du se alle tilgængelige produkter filtreret efter dine specifikke dimensioner. Alle tilgængelige størrelser i dette skema kommer fra vores databaser, hvor vi matcher alle tilgængelige produkter til enhver størrelse. Vælg din bils fælgdiameter for at få vist dæk efter den størrelse, der er tilgængelig til dit køretøj.

SÅDAN VÆLGES DE KORREKTE DÆK

Dækstørrelser og typer kan variere, og dit valg skal altid afspejle, hvilken type bil du har, vejrforholdene og det overordnede kørselsmiljø i dit område. Du bør også overveje, hvad der betyder mest for din kørsel, om dit dæk skal give dig en behagelig kørsel til din personbil, høj ydeevne til din SUV eller stabil udholdenhed for din van. Vi har udviklet og testet en bred vifte af sikre dæk til din perfekte køreoplevelse afhængigt af dine krav og prioriteter.

Hvis du vil dobbelttjekke, at du har valgt den rigtige størrelse, inden du køber dækkene, kan du konsultere en professionel dækekspert, hos en af ​​vores mange forhandlere, for at finde ud af, hvilket størrelser der hjælper dig med at nå dine kørselsmål. Du kan finde den nærmeste forhandler på vores forhandler søgeside.

HVAD BETYDER DÆKSTØRRELSESMÆRKNINGERNE?

Koden på dækkets side fortæller mere end bare dets størrelse, så du kan beslutte dig til, om dækket passer godt til din bil og ydeevne. Du kan se køretøjstypen, f.eks. en personbil, varevogn eller trailere. Du kan også finde ud af dækbredden, dets størrelsesforhold, konstruktionstype, optimal belastning og hastigheds markering og fælgdiameter.

På en lille plade i døråbningen eller på dækkets side kan du se størrelsesbetegnelserne på dæk, der passer til bilen, hvoraf der er flere muligheder. Størrelsesbetegnelsen kan f.eks. være 205/55 R 16 94 V XL. Se vores enkle guide for at finde ud af, hvordan du præcist kan læse dit dæks kode.