FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

Det er en vidunderlig rejse

Vinterdæk

Talrige nyskabelser, over hundrede vinterdækspatenter og høje placeringer i tests i magasiner år efter år har gjort Nokian Hakkapeliitta og andre Nokian vinterdæk legendariske.

Nokian WR Snowproof

Ny

Det nye flagskibsprodukt fra opfinderne af vinterdækket er en mesterfuld kombination af arktisk ekspertise og en dyb forståelse af den alpine vinter. Oplev total kontrol, uovertruffen vintersikkerhed og afbalanceret kørefornemmelse under alle forh...
Læs mere

Nokian Hakkapeliitta R3

Ny

Det nye nordiske vinterdæk uden pigge, Nokian Hakkapeliitta R3, har den perfekte balance mellem sikkerhed og komfort. Det tilpasser sig til alle vejrforhold, der giver godt greb og gør kørslen kontrolleret, præcis og behagelig. Nokian Hakkapeliitta R3 er det perfekte valg for kørere, der værdsætter førsteklasses sikkerhed, unik kørekomfort og grønnere kørsel.
Læs mere

Nokian WR A4

Tilfredshedsgaranti Elbiler

Det nye Nokian WR A4 kombinerer på optimal vis præcis manøvrering med et pålideligt vintervejgreb. Det giver de sporty biler en afbalanceret kørsel i stærkt foranderlige vejrforhold.
Læs mere

Nokian WR D4

Testvinder Tilfredshedsgaranti Elbiler

Nokian WR D4 er et alsidigt vinterdæk designet til sikker og afbalanceret kørsel både på våde og snedækkede veje.
Læs mere

Nokian WR D3

Testvinder Tilfredshedsgaranti

Nokian WR D3 tilbyder førsteklasses greb og fremragende håndtering til de varierende vinterforhold der opstår i Centraleuropa.
Læs mere

96 % af anmelderne anbefaler vores produkter

Rationelle forbrugere forlanger meget af de produkter, de køber. Personlige anmeldelser fra andre brugere skaber et stærkt indtryk af, om produktet er et godt køb.

Bedøm dine dæk!

Skriv din egen anmeldelse Tjek produkt anmeldelser

Produkt­anmeldelser i alt
14177
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2