Forskning og udvikling

Forskning og udvikling

Den vigtigste opgave for Forskning og Udvikling er at understøtte virksomhedens status som producent af verdens bedste vinter og skovbrugs dæk. Forskning og Udviklings vigtigste principper er uændret de sidste 80 år: at udvikle dæk til forbrugere, der kører i de nordlige forhold, der kræver sikkerhed og holdbarhed fra deres dæk under alle forhold.

Find de dæk, der passer dig bedst

Kompromisløse test og nordisk hengivenhed

Kompromisløse test og nordisk hengivenhed

Dæk er et overraskende teknisk produkt, som består af mange komponenter og er underlagt strenge krav. De er den aktive sikkerhedsfaktor på køretøjer, der giver den eneste kontakt med underlaget. Finnerne er i sagens natur, fortrolig med sne, is, sjap og lunefuldt vintervejr.

Vores verdensrekorder

Vores verdensrekorder

Test i ekstreme områder er kernen i aktiviteterne, og det kræver enestående færdigheder. Vi har brug for at prøve nye ting og teste vores grænser. Kun på den måde kan vi udvikle sikrere og mere holdbare dæk i fremtiden.

Verdens første vinterdæk med pigge der kan slås til og fra

Verdens første vinterdæk med pigge der kan slås til og fra

Med et revolutionerende koncept dæk Nokian Hakkapeliitta og dens unikke pigteknologi giver opfinderen af vinterdækket en antydning af hvad der kommer i fremtiden. Med et tryk på en knap kan føreren slå piggene ud for at forbedre grebet af dækket. Når piggene ikke er nødvendige længere, kan de trækkes tilbage ind i dækket.