Det spanske testcenter

Det spanske testcenter

Legender skabes, de fødes ikke.

Beliggende under den varme spanske sol, er vores testfacilitet i Santa Cruz de la Zarza vært for en række baner, hvor sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk bliver udfordret af krævende køresituationer. De, der klarer sig bedst, bliver en del af rejsen til en mere sikker verden, der begyndte for mere end 80 år siden.

Højteknologisk test for at gøre din rejse mere sikker

Vores historie begyndte med dæk, der blev brugt hele året rundt. For at imødegå udfordringerne i den hårde finske vinter opfandt vi verdens første vinterdæk i 1934. Lige siden de tidlige dage har sikkerhed været vores hovedprioritet. Uanset årstiden vil vi sikre os, at du kan stole på, at dine dæk bringer dig sikkert hjem.

Vores avancerede testcenter i Spanien muliggør helårs test af vores fremtidige sommer-, helårs- og vinterdækslegender. Fokusset på det 300 hektar store område er på sommer- og helårsdæk og højhastighedsdæk, men vi tester også vinterdæk på anlægget for at teste deres sikkerhed under alle forhold.

Beliggenhed

Placeringen i Spanien muliggør tests af sommer-, helårs- og vinterdæk året rundt.

Baner

I området på 300 hektar er der adskillige testbaner til med tørre og våde forhold samt den ovale højhastighedsbane, der muliggør test med hastigheder op til 300 km / t.

Bæredygtighed

Vi forsker i nye biobaserede materialer på centeret for at muliggøre en endnu mere bæredygtig dækproduktion i fremtiden.

Hjemstedet for høje hastigheder

Det spanske testcenter er det perfekte sted til at udføre krævende dæktest.

Ideen bag alle vores dæktest er at simulere situationer, som bilisterne kan støde på undervejs. De alsidige testbaner og det moderne udstyr fra det spanske testcenter gør det muligt for os at teste dæk på våde og tørre overflader, så kraftig regn eller intens varme ikke bringer nogen overraskelser. Testcentrets kronjuvel er dog den 7 km lange ovale bane til højhastighedstests, der muliggør test ved hastigheder op til eller endda over 300 km / t.

Vi tester, så du kan tilbringe ethvert øjeblik bag rattet med ro i sindet.

Test af fremtidens legender

Grundige test sikrer, at vores dæk fungerer bedst muligt med henblik på din sikkerhed og komfort.

Intet Nokian Tyres-dæk sendes på vejene uden masser af tests, da vi ved, at ingen computersimulering kan gennemskue virkelighedens køresituationer til fulde. Ved at sikre, at vi er forberedt på enhver situation, et hvert kørselsscenarie, behøver du ikke være det - du kan koncentrere dig om at nyde kørslen.

 

Det spanske testcenter, der fuldføres i 2021, er vores tredje testfacilitet. Det supplerer vores dæktestnetværk, der består af det 700 hektar store område i Ivalo, det finske Lapland og et sted nær vores finske hovedkontor i Nokia. Alle vores testcentre er investeringer i innovation, en af vores kerneværdier for at gøre verden mere sikker.

Nokian Tyres tester dækkene for din sikkerheds skyld men også med det globale miljø for øje.

Vær med på vores rejse til en mere sikker verden.

Til medier

Til medier

Velkommen til vores materialebank! Her kan du finde fotografier, videoer og mere information om vores testcenter. Alt materialet kan frit bruges, så længe kilden er nævnt.

For miljøet

For miljøet

Bæredygtighed er en væsentlig del af vores forretning. For os er det ikke nok at innovere for bedre trafiksikkerhed. Vi ønsker også at sikre, at vores dæk og faciliteter respekterer den verden, vi alle lever i. Derfor er det spanske testcenter også et hjem for mange af vores innovationer inden for bæredygtighed.