FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterYouTube

Det er en vidunderlig rejse

Vinterdæk

Højtydende firehjulstrukne køretøjer giver store krav til dækkene, både hvad angår ydeevne og struktur. Nokian dæk, der er skræddersyet til krævende SUV-brug maksimerer sikkerheden og komforten for SUV bilister.

Nokian WR SUV 4

Det nye Nokian WR SUV 4 vinterdæk er et sikkert og pålideligt valg til SUV'er og crossover-modeller. Det er specielt udviklet til de centraleuropæiske SUV-kørere, det sikrer den bedste ydeevne ved sne, slud og kraftig regn, det giver fremragende vådgreb og præcis håndtering. Den robuste og holdbare struktur kombineret med Aramid Sidewall sikrer, at dækket er stabilt og kan modstå de påvirkninger fra skarpe sten, som du møder under kørsle...
Læs mere

Nokian WR SUV 4

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Det nordiske vinterdæk, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, er designet til højtydende SUV'er, hvilket giver en behagelig køreoplevelse og tiltrængt stabilitet. Vinterdækket uden pigge, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, leveres med Aramid Sidewall teknologien...
Læs mere

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Nokian WR SUV 3

Nokian WR SUV 3 er et robust, højtydende vinterdæk uden pigge, der forbliver forudsigeligt og sikkert selv ved grebets grænser.
Læs mere

Nokian WR SUV 3

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV

Nyt dæk uden pigge er et topprodukt til hård og alsidig SUV brug. Nokian Hakkapeliitta R2 SUV friktions dæk tilbyder fast og præcis vinter greb og en fornøjelig kørsels følelse. Den lavere rullemodstand giver betydelige brændstofbesparelser.
Læs mere

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV