FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube

Det er en vidunderlig rejse

Vinterdæk

Højtydende firehjulstrukne køretøjer giver store krav til dækkene, både hvad angår ydeevne og struktur. Nokian dæk, der er skræddersyet til krævende SUV-brug maksimerer sikkerheden og komforten for SUV bilister.

Nokian WR SUV 4

Ny Aramid-garanti Tilfredshedsgaranti Elbiler

Det nye Nokian WR SUV 4 vinterdæk er et sikkert og pålideligt valg til SUV'er og crossover-modeller. Det er specielt udviklet til de centraleuropæiske SUV-kørere, det sikrer den bedste ydeevne ved sne, slud og kraftig regn, det giver fremragende vådgreb og præcis håndtering. Den robuste og holdbare struktur kombineret med Aramid Sidewall sikrer, at dækket er stabilt og kan modstå de påvirkninger fra skarpe sten, som du møder under kørsle...
Læs mere

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Ny Aramid-garanti

Det nordiske vinterdæk, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, er designet til højtydende SUV'er, hvilket giver en behagelig køreoplevelse og tiltrængt stabilitet. Vinterdækket uden pigge, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, leveres med Aramid Sidewall teknologien...
Læs mere

Nokian WR SUV 3

Testvinder Aramid-garanti Tilfredshedsgaranti

Nokian WR SUV 3 er et robust, højtydende vinterdæk uden pigge, der forbliver logisk og sikkert, selv ved grebets grænse. Det ruller let og bevarer balancen på vejen og i terrænet.
Læs mere

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV

Testvinder

Nyt dæk uden pigge er et topprodukt til hård og alsidig SUV brug. Nokian Hakkapeliitta R2 SUV friktions dæk tilbyder fast og præcis vinter greb og en fornøjelig kørsels følelse. Den lavere rullemodstand giver betydelige brændstofbesparelser.
Læs mere

96 % af anmelderne anbefaler vores produkter

Rationelle forbrugere forlanger meget af de produkter, de køber. Personlige anmeldelser fra andre brugere skaber et stærkt indtryk af, om produktet er et godt køb.

Bedøm dine dæk!

Skriv din egen anmeldelse Tjek produkt anmeldelser

Produkt­anmeldelser i alt
14177
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2