ons maj 31 10:56 2017 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Stabil styring og et godt kilometertal - introduktion af den nye Nokian Hakka Truck Steer

Med Nokian Hakka Truck Steer har Nokian Tyres sat sig for at skabe et optimalt funktionssæt til alt slags vejr til lange og mellemstore transporter. Resultatet er en ny slags dæk med god slidstyrke, lav rullemodstand og godt greb på våde såvel som snedækkede veje – imens det kører meget stille.

Nokian Hakka Truck Steer

Greb på enhver vej

"Nokian Hakka Truck Steer er fyldt med innovationer,” siger Teppo Siltanen, produktchef hos Nokian Heavy Tyres. "En af dem er den helt ny type sipe activator - vi kalder dem 'Oka' (finsk for 'Torn') på grund af deres form."

Den effektive pileform er en af de faktorer, der giver Nokian Hakka Steer sit greb. "Det er en ny generation af altvejrsdæk design med 3PMSF godkendelse,” forklarer Siltanen. "Du kan virkeligt regne med dit dæk året rundt."

Pålidelige kilometer

En anden vigtig egenskab er selvfølgelig kilometertallet. Nokian Hakka Truck Steer er designet til at vare længe. "Først og fremmest giver den bredere slidbane og det ensartede slidbanemønster dig bedre kilometertal," siger Teppo Siltanen. "Vi satte os også ned og opfandt innovative metoder til at forhindre sten i at sætte sig fast i dækket. Vi opfandt en ny slags stenmodstand på sidevæggene, hvilket gør dæksiderne mindre modtagelig for skader fra stenboring."

Økonomisk valg

Ifølge Siltanen er efterspørgslen på kompromisløse altvejrsdæk vokset i de seneste år. Nokian Hakka Truck Steer svarer perfekt til denne efterspørgsel. "Det giver god brændstoføkonomi og mange, mange problemfrie kilometer på både europæiske og nordiske veje," konkluderer han. "Det har et meget velafbalanceret sæt af egenskaber, hvilket gør at Nokian Hakka Truck Steer er god værdi for pengene."

Hovedegenskaber:

  • Helårs styreakseldæk til lange og mellemlange varevogne
  • 3PMSF mærkning
  • Forbedret greb med “Oka” sipe activators
  • Udvidet kilometertal takket være den brede slidbane og det ensartede slidbanemønster
  • Mindre risiko for at sten sætter sig fast med den nye stepped rock resistor

Tilgængelighed

315/80R22.5 - Q3/2017
315/70R22.5 - Q3/2017
295/80R22.5 - Q4/2017
385/65R22.5 - Q1/2018

Flere oplysninger og fotos:
www.nokiantyres.com/nokianhakkatrucksteer_photos

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR-chef, McCann Prag, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR-chef Nokian Tyres CE, 00420 603 578 855, [email protected]