tor februar 4 09:23 2021 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres annoncerer deres næste mål på rejsen til en bedre verden: Introduktionen af et dæk, der udelukkende er fremstillet af miljøvenlige materialer inden 2025

Nokian Tyres højkvalitetsvinterdæk er blevet værdsat i generationer af bilister, der ønsker at have ro i sindet under alle forhold. Nokian Tyres fokuserer dog ikke udelukkende på at beskytte føreren; virksomheden arbejder også hårdt på at beskytte verden omkring os. Vi demonstrerer denne lidenskab i alle vores handlinger, fra dækdesign til produktion. Et af vores ambitiøse mål er at introducere et konceptdæk, udelukkende produceret af vedvarende genbrugsmaterialer inden år 2025.

Sikkerhed ikke kun på vejen

Nokian Tyres opfandt verdens første vinterdæk i 1934. Det første vinterdæk blev født ud fra et reelt behov for bedre trafiksikkerhed, og siden da har vores dæk betydet sikre rejser ved sne, is, regn og solskin jorden rundt.

”Vi udvikler vores vinterdæk med årtiers ekspertise om vinterforhold. Hver ny generation bygger på den forrige, da vi løbende lærer og udvikler nye sikre måder at tilpasse os til den skiftende verden omkring os,” siger Anu Moisio, Brand Manager i Nokian Tyres.

Mere end nogensinde betyder sikkerhed mere end den daglige rejse på vejen. Vi kan bidrage til den samlede trivsel på jorden og alt, hvad der lever på den med alle vores handlinger.

”Vi ønsker, at bilister, der vælger Nokian Tyres produkter, skal vide, at de ikke kun beskytter deres families rejser med deres dækvalg, men at deres beslutning også vil respektere den verden, vi alle lever i,” siger Moisio.

At gøre verden til et mere sikkert sted ses tydeligt i hele Nokian Tyres virke, lige fra F&U til produktionen. Vi vælger råmaterialer fra bæredygtige kilder, reducerer emissionen og affaldet fra vore produktion og undersøger vores logistik- og afsætningskanaler. Vi udvikler også dæk til at være så brændstofeffektive som muligt, fremstillet af holdbare, miljøvenlige materialer. At tilstræbe en mere bæredygtig verden betyder også, at vi skaber et sikkert miljø for vores medarbejdere, mens vi bygger et blomstrende samfund omkring os.

Vores næste ambitiøse mål: et konceptdæk af vedvarende genbrugsmaterialer inden år 2025

I årevis har Nokian Tyres designet dæk med bæredygtighed i mente. Vi bruger allerede biobaserede materialer som rapsolie i vores produkter og forsker aktivt i nye miljøvenlige materialer samt anvendelsen af ​​genbrugsmaterialer. Vi ønsker at gøre vores dæk så miljøvenlige som muligt, og for at imødekomme denne udfordring har vi sat et ambitiøst mål: at introducere et konceptdæk, der er lavet udelukkende af vedvarende genbrugsmaterialer inden år 2025.

”Vi har været branchens pionerer i næsten 90 år. Det er en hel levetid af innovationer, og mange af disse innovationer kommer stadig forbrugerne tillgode i dag. Vi tror på, at ved at designe dette konceptdæk, vil vi starte et nyt fundament for fremtidige innovationer og en bedre fremtid,” siger Olli Seppälä, Nokian Tyres' leder af F & U.

 

Download billeder

 

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague, 00420 725 865 874,

[email protected]

 

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,

[email protected]