tor oktober 18 10:00 2018 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Vær forberedt og kom sikkert igennem vinteren med Nokian Tyres

I dag er det ekstreme og hurtigt skiftende vintervejr kendt over hele Europa. Kraftigt regnvejr bliver mere almindeligt, hvilket øger mængden af den til enhver tid farlige sjap, og det også forekommer almindeligt, at man kører på tørre veje.

Nokian Tyres, verdens nordligste dækfabrikant, introducerede i løbet af de første måneder af 2018 tre nye dæk, der supplerer højkvalitets vinterdækssortimentet med - Nokian WR SUV 4, specielt designet til europæisk vejrforhold, og de nordiske vinterdæk uden pigge, Nokian Hakkapeliitta R3 og Nokian Hakkapeliitta R3 SUV.

Det nye Nokian WR SUV 4 vinterdæk er specielt udviklet til centraleuropæiske SUV-kørere, og det sikrer den bedste ydeevne på sne, sjap og i kraftig regn. Uanset om du kører på en hurtig motorvej, på travlt befærdede by-gader eller på naturskønne alpine veje, er kørefornemmelsen styret og forudsigelig både på glatte og ryddede veje. Dette højkvalitetsdæk giver en enestående kombination af snehåndtering, manøvreegenskaber på våde og tørre overflader såvel som modstand mod akvaplaning.

"De alsidige vinteregenskaber, den fremragende håndtering og en SUV-specifik konstruktion gør Nokian WR SUV 4 optimalt til den centraleuropæiske vinter," forklarer Martin Dražík, produktchef for Nokian Tyres.

Nokian WR SUV 4 har fået TÜV SÜD-ydeevnemærket, hvilket beviser dets kvaliteter og bekræfter, at det testede dæk sammenligner sig positivt med konkurrenterne hvad angår kvalitet og ydeevne. Sammenlignet med fem førsteklasses konkurrenter, udmærkede Nokian WR SUV 4 i lateralt greb på sne og bremsning på sne og is.

Dette vinterdæk er også blevet bedømt som det bedste dæk i testen af det populære tyske OffRoad-magasin (nummer 10/2018) med positive kommentarer angående ydeevnen på sne og is. De testede dæk var i størrelsen 235/60 R18. Ifølge magasinet er Nokian WR SUV 4 det eneste dæk der samlet giver et ensartet godt resultat under alle forhold. Det har den bedste snebremse- og accelerationsevne kombineret med forbedrede sommeregenskaber.

Den robuste og holdbare struktur kombineret med specialforstærkede dæksider sikrer, at dækket er stabilt og kan modstå alle de belastninger og skarpe genstande, det kan møde under kørslen. Det nye Nokian WR SUV 4 er tilgængeligt i hastighedskategorierne H (210 km / t), V (240 km / t) og W (270 km / t), og det samlede udvalg dækker 57 produkter fra 16 til 21 tommer.

Hovedinnovationer:

  • Climate Grip Concept - fabelagtig håndtering på våde, sjappede og snedækkede veje. Det retningsbestemte rillemønster giver en stabil kørefornemmelse og sikrer gode egenskaber mod sjap- og akvaplaning. De specielt tilpassede lameller forstærker dækkets håndtering både på våde og tørre veje, mens den rigide SUV-vintersammensætning pålideligt reagerer på vintertemperaturvariationer.
  • Snekløer (Snow Claws) giver et maksimalt greb på sne. Kløerne griber effektivt fat i overfladen, når du kører i blød sne og i andet blødt terræn. Udover at forbedre snegrebet, forbedrer dette design kørslen i sving og ved baneskift.
  • Polerede riller (Polished grooves) - stilfulde og funktionelle; sjap og vand strømmer nemt og effektivt ud af de glatpolerede hovedriller.
  • Aramid Sidewall-teknologi giver ekstrem holdbarhed. De ekstremt stærke aramidfibre styrker dækkets sider, der giver mere holdbarhed og beskyttelse til krævende køresituationer.

Nokian WR SUV 4 - billeder og videoer: 

Download produktbilleder og videoer

Nokian Hakkapeliitta er et specielt produkt til krævende vinterforhold og det førende vinterdæksmærke i Norden, Rusland og Nordamerika. Ikke desto mindre kan nyhederne indenfor vinterdæk uden pigge, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV og Nokian Hakkapeliitta R3, bruges af de europæiske bilister, der bor i de alpine og bjergrige områder med lange snefulde vintre.

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV er designet til højtydende SUV'er og giver styrke og udholdenhed. Dækkets kompromisløse vintergreb og nemme håndtering gør køreture til en behagelig oplevelse selv på travle by-gader og grusveje. Den robuste struktur og de Aramid-forstærkede dæksider i det nye dæk hjælper dig med at nå sikkert frem til din destination ved at yde den fornødne holdbarhed og beskytte mod påvirkninger fra skarpe genstande.

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV fås i 67 størrelser, der spænder fra 16 til 21 tommer. De fleste af størrelserne er mærket XL for den højest mulige belastningskapacitet. Det nye Hakkapeliitta R3 SUV er et fremragende valg til hybrid- og elbiler, herunder Volvo XC90, BMW X5, MB GLC 350e og Tesla Model X.

Vinterdækket uden pigge, Nokian Hakkapeliitta R3, er det første valg for dem, der værdsætter fremragende sikkerhed og unik kørekomfort med en grønnere kørsel.

Nokian Hakkapeliitta R3 og Nokian Hakkapeliitta R3 SUV:

Yderligere information: Kontrolleret greb, behageligere kørsel: Ro i sindet igennem den nordlige vinter

Billeder og videoer: Download produktbilleder og videoer

Nokian Tyres er dækeksperten til alle vinterforhold

Nokian Tyres er som den nordligste dækfabrikant vinterdækseksperten til alle vinterforhold. Siden virksomheden opfandt verdens første vinterdæk, er der blevet foretaget mange forbedringer og teknologiske fremskridt for at sikre ro i sindet og en ubekymret kørsel.

Vinterdæk til personbiler

Nokian WR A4 kombinerer optimal håndtering og pålideligt vintergreb. Det giver afbalanceret kørsel til hurtigt skiftende vejrforhold for sportslige biler. Nokian WR D4 er en mester i greb, hvis unikke innovationer giver mulighed for en sikker og afbalanceret kørsel både i vådt- og snevejr. Nokian WR D3 tilbyder førsteklasses greb og fremragende håndtering til de varierende vinterforhold, der forekommer i Centraleuropa. Det topmoderne nordiske vinterdæk, Nokian Hakkapeliitta R2, er til kørere, der kræver absolut kørekomfort, brændstofbesparelser og vinterdæksteknologi med de bedste sikkerhedsegenskaber.

Download billeder

Vinterdæk til SUV'er

Nokian WR SUV 3 er et robust, højtydende vinterdæk uden pigge, som forbliver logisk og sikkert selv ved grebets grænser. Det er et topprodukt indenfor vinterdæk uden pigge til hård og alsidig SUV brug. Hakkapeliitta R2 SUV friktionsdæk giver et fast og præcist vintergreb og en behagelig køreoplevelse.

Download billeder

Vinterdæk til varevogne

Nokian WR C3 varevognsdæk giver præcist vintergreb og personbils-lignende kørekomfort. Den robuste nyhed kører sikkert, holdbart og let på byens gader og landveje. De lommeformede pumpelameller fjerner vand fra kørebanen og sikrer et stabilt greb.

Download billeder

For yderligere information og kontakter: 

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Seidl, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866, [email protected]