FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

Nokian
WR SUV 4

Overvinder alle de overraskelser som vinteren har at byde på

Aramid-garanti
Tilfredshedsgaranti
Elbiler

Bedømt 3.8 baseret på 13 kundeanmeldelser 3.813

Udmanøvrer vinteren

Overvinder alle de overraskelser som vinteren har at byde på

Det nye Nokian WR SUV 4 vinterdæk er et sikkert og pålideligt valg til SUV'er og crossover-modeller. Det er specielt udviklet til de centraleuropæiske SUV-kørere, det sikrer den bedste ydeevne ved sne, slud og kraftig regn, det giver fremragende vådgreb og præcis håndtering. Den robuste og holdbare struktur kombineret med Aramid Sidewall sikrer, at dækket er stabilt og kan modstå de påvirkninger fra skarpe sten, som du møder under kørslen.

Bedste dæk i snevejr: testet af TÜV SÜD

  • FREMRAGENDE HÅNDTERING PÅ VÅDE, SJAPPEDE OG SNEDÆKKEDE VEJE
  • MAKSIMAL STABILITET OG KØREKOMFORT
  • EKSTREM HOLDBARHED

* Testet af TÜV SÜD Product Service GmbH i februar - maj 2018 efter bestilling fra Nokian Tyres. Dækstørrelse: 235/60 R18 107V; Testbil: Audi Q5 2.0 TDI, Audi A8 3.0 TDI; Teststeder: Papenburg (D), Wachauring (A), Ivalo (FIN), Garching (D), FAKT Motion (D); Rapport nr. 713121973.

Officielt godkendt til brug om vinteren Officielt godkendt til brug om vinteren
Nokian WR SUV 4

Vi anbefaler dette dæk også til el- og hybridbiler!

Læs mere

Overvinder alle de overraskelser som vinteren har at byde på

Det nye dæk Nokian WR SUV 4 mestrer alle slags dage i den kolde sæson problemfrit og effektivt. Den bedste præstation er på sne, sjap og i regnvejr; det giver dig muligheden for at nyde vinteren fuldt ud.

Se videoen!

Nokian Tyres aramidforstærkede sidevægge

Enestående styrke

Sidevæggens gummimateriale indeholder ekstremt holdbare aramidstapelfibre og er usædvanlig modstandsdygtigt over for slid og snit. Det samme materiale er kendt fra fly- og forsvarsindustrien. Aramidfibrene gør sidevæggene meget stærke, så de bedre kan modstå stød – herunder også trykket mod fælgkanten.

Se video!

Særlige fordele for alle forhandlere af Nokian Tyres, der deltager i dette specialprogram: De tilbyder den bedste ydeevne, selv under de mest ekstreme forhold. Hvis du ikke er tilfreds med dine nye dæk fra Nokian Tyres, kan du bytte dem til et andet sæt uden beregning.
Særlige fordele for alle forhandlere af Nokian Tyres, der deltager i dette specialprogram: Unik Nokian Tyres Aramid-garantien gælder for dæk, som utilsigtet er blevet beskadiget på siden, og giver dig et nyt, tilsvarende produkt gratis fra enhver Nokian Tyres-forhandler, der deltager i programmet.

Priser og anmeldelser i magasiner

OFF ROAD
Vinder (Delt 1. plads)

OFF ROAD 10/2020

Tyskland

Nokian WR SUV 4 255/55 R19 111V XL

Dækket roses for god håndtering på is og sne samt gode bremseegenskaber på tør vej. WR SUV 4 modtog også meget god feedback for håndtering på tørre overflader og havde de hurtigste omgangstider på våde overflader.

1.plads

OFF ROAD 9/2018

Tyskland

Nokian WR SUV 4 235/60R18

WR SUV 4 sne og is ydeevne, hvilket gør det til den bedste allrounder. Ifølge magasinet er WR SUV 4 det eneste dæk, der giver de bedste samlede resultater på et konstant godt niveau under alle forhold:
Den nye WR SUV 4 har den bedste snebremse- og accelerationsevne kombineret med forbedrede sommeregenskaber.

Billeder af Nokian WR SUV 4

Vis fotogalleri