Nokian
WR SUV 3

Et vinterdæk uden pigge, der er fremstillet til de krævende og varierende europæiske forhold. Tilbyder fremragende håndtering under alle kørselsforhold og overflader.

Testvinder
Aramid-garanti
Tilfredshedsgaranti

Ultimativ ydeevne på sne og sjap

Et vinterdæk uden pigge, der er fremstillet til de krævende og varierende europæiske forhold. Tilbyder fremragende håndtering under alle kørselsforhold og overflader.

Nokian WR SUV 3 er et robust, højtydende vinterdæk uden pigge, der forbliver forudsigeligt og sikkert selv ved grebets grænser.

  • FORHINDRER MEGET EFFEKTIVT SJAP- OG AKVAPLANING
  • FREMRAGENDE HÅNDTERING PÅ SNEDÆKKEDE OG TØRRE OVERFLADER
  • EKSTREMT GREB PÅ VÅDE OVERFLADER
  • STABIL KØRSELSFØLING UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER
Officielt godkendt til brug om vinteren Officielt godkendt til brug om vinteren
Nokian WR SUV 3

Verdens første AA klassificerede vinterdæk indenfor vådgreb og brændstoføkonomi

Vi vil i løbet af efteråret 2015 tilbyde europæiske SUV bilister verdens første vinterdæk, der har opnået den bedst mulige A klassificering i EU dæk mærkning inden for vådgreb og brændstoføkonomi. Det revolutionerende Nokian WR SUV 3 vinterdæk i størrelsen 265/50 R19 V, kan reducere bremselængden med op til 18 meter på våde veje og spare brændstof med op til 0,6 l / 100 km.

Læs mere

Nokian Tyres aramidforstærkede sidevægge

Enestående styrke

Sidevæggens gummimateriale indeholder ekstremt holdbare aramidstapelfibre og er usædvanlig modstandsdygtigt over for slid og snit. Det samme materiale er kendt fra fly- og forsvarsindustrien. Aramidfibrene gør sidevæggene meget stærke, så de bedre kan modstå stød – herunder også trykket mod fælgkanten.

Se video!

Maksimalt snegreb

Snow Claws blev dannet i de længdegående og diagonale riller af slidbaneblokken for at give et tiltrængt greb på vinterens veje.

Læs mere

Kontrolleret, robust håndtering

Groove Lifts på slidbaneblokkene ved siden af midterribben og de længdegående ribber i den symmetriske slidbanemodel forbedrer håndtering på tørre veje, hvilket gør den stabil og kontrolleret.

Læs mere

Flere innovationer

Enestående styrke Nokian Tyres aramidforstærkede sidevægge Læs mere
Nokian Tyres bruger kun oprenset olie i produktionen af dæk - overhovedet ingen giftige eller kræftfremkaldende kemikalier Rensede olier Læs mere
Du kan køre cirka 30 miles (50 km) på et fladt dæk, hvis bilen er fuldt lastet Flat Run egenskaber (valgfrit) Læs mere
Sikkerhed og komfort Informationsområde Læs mere
Greb til våde og sjappede veje Slidbanemønsterdesign Læs mere
Stilfuld sikkerhed Polerede riller Læs mere
Komfort og sikkerhed DSI and WSI indicators Læs mere
Ekstremt greb og holdbarhed SUV vinter Silica forbindelse Læs mere

Nokian Tyres tilfredshedsgaranti

Særlige fordele for alle forhandlere af Nokian Tyres, der deltager i dette specialprogram: De tilbyder den bedste ydeevne, selv under de mest ekstreme forhold. Hvis du ikke er tilfreds med dine nye dæk fra Nokian Tyres, kan du bytte dem til et andet sæt uden beregning.

Nokian Tyres tilfredshedsgaranti

Nokian Tyres Aramid-garanti

Særlige fordele for alle forhandlere af Nokian Tyres, der deltager i dette specialprogram: Unik Nokian Tyres Aramid-garantien gælder for dæk, som utilsigtet er blevet beskadiget på siden, og giver dig et nyt, tilsvarende produkt gratis fra enhver Nokian Tyres-forhandler, der deltager i programmet.

Nokian Tyres Aramid-garanti

Priser og anmeldelser i magasiner

3. sted "Vi anbefaler"

Auto Zeitung 9/2018

Tyskland

Nokian WR SUV 3 235/60 R18 107 V XL

Dækket har god bremse performance  på både våde og snedækket veje. Den har et godt greb på våde overflader og er god at håndtere ved selv ved den yderste grænse. Viser også meget afbalanceret håndtering i tør tilstand.

2. plads

Auto Bild Belarus 9/2015

Hviderusland

Nokian WR SUV 3 205/55R16

Meget god på våd og tør asfalt. Meget lav rullemodstand.

Billeder af Nokian WR SUV 3

Vis fotogalleri