ons juni 10 06:11 2020 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres højkvalitets sommerprodukter giver sikkerhed og ro i sindet til snævre kurver og regnfulde dage

Den skandinaviske dækproducent, Nokian Tyres, tilbyder et moderne og alsidigt sommerdæksudvalg til det centraleuropæiske marked. Den nye sommerdæksgeneration bruger den unikke Dual Zone Safety-teknologi, specielt udviklet til diverse sommerforhold. Denne testvindende teknologi blev først introduceret i personbilmodellerne og derefter videreført til SUV og crossover sortimentet. Nokian Tyres produkter tilbyder førsteklasses kørekomfort, holdbarhed og frem for alt førsteklasses sikkerhed – hvilket giver perfekt ro i sindet til alle sommerture.

Når du nyder de solrige og smukke sommerdage, er det let at glemme farerne ved regnvåde vej. Det er også mere end typisk nu til dags, at vejret varierer fra ekstremt varme til pludselige regnbyger, og prognoserne kan ændre sig uventet. Avancerede og grundigt testede højkvalitets sommerdæk giver dig sikkerhed, når du mest har brug for det.

”Ethvert dæk kan køre uden problemer, når vejrforholdene er perfekte. Ved overraskende og udfordrende forhold, såsom ved pludselig regn, skal dine dæk give en ekstrem stabil ydelse. Det er meget vigtigt, at dækkene ikke overrasker dig under undvigemanøvrer, ved opbremsning eller på våde overflader. Du har brug for pålidelighed og konsistens, hvilket betyder, at dine dæk bevarer deres greb og håndteringsegenskaber fra det tidlige forår til det sene efterår,” siger Martin Dražík, dækekspert og produktchef for Centraleuropa i Nokian Tyres.

Stabilitet og holdbarhed til SUV'er

Nokian Tyres omfattende og konkurrencedygtige sommerdæksserie kompletteres med nye SUV dæk: Nokian Powerproof SUV og Nokian Wetproof SUV. Begge nye produkter er udstyret med Dual Zone Safety-teknologien, der er velkendt fra de testvindende personbilmodeller. De stabile SUV-dæk er designet til kraftfulde sportslige nyttekøretøjer og crossovers for præcis håndtering og fornøjelig kørefornemmelse.

Begge nyheder er udstyret med Nokian Tyres' unikke Aramid Sidewall-teknologi. Dæksidens struktur indeholder ekstremt stærke aramidfibre, hvilket gør den mere modstandsdygtig over for pludselige påvirkninger og skarpe genstande, der ellers let ville kunne komplicere en rejse.

Den samme Aramid Sidewall-teknologi bruges i alle Nokian Tyres’ varevogns og autocamper dæk. Nokian cLine Van dækfamilien tilbyder meget tiltrængt stabilitet, afbalanceret greb og fremragende holdbarhed til varevogne.

Det nye Nokian Powerproof SUV blev udviklet og testet i samarbejde med F1-mesteren Mika Häkkinen. "I mine SUV-dæk sætter jeg pris på stabilitet, pålidelighed og let kørsel. Nokian Powerproof SUV er en beundringsværdig kombination af ydeevne i høj klasse, ekstrem holdbarhed og fornøjelig kørefornemmelse. Det fungerer ved høje og lave hastigheder og både på våde og tørre overflader. Det giver dig selvtillid, hvilket igen giver sikkerhed," siger Häkkinen.

Overbevisende testvurderinger

Nokian Powerproof og Nokian Wetproof tilbyder sikkerhed og pålidelighed til personbilister, der kører på de centraleuropæiske sommerveje. De ligger begge højt i de aktuelle uafhængige dæktests for 2020.

Værdsat for sit gode bremsegreb og meget lave rullemodstand sluttede Nokian Powerproof på en tredjeplads i årets Sport Auto sommerdækstest. Det fik også gode vurderinger i testene hos Auto Motor und Sport, Sport Auto og Auto Bild. Det italienske bilmagasin Automobilismo roser Nokian Powerproof som et af de bedste dæk når det kommer til vådhåndtering, samtidig med at det bemærkes, at det også er perfekt afbalanceret og meget forudsigeligt på tørre overflader.

De unikke egenskaber ved Nokian Wetproof højkvalitetsdæk blev ikke overset af de førende bilmagasiner. "Når det kommer til tørbremsning, er Nokian Wetproof absolut i topklasse," påpeger det tyske Gute Fahrt Magazine i dette års test. Det polske motormagasin fremhæver den høje ydeevne ved våd- og tørbremsning. Det er også værd at nævne den absolutte sejr for dette unikke dæk i de tyske ACE Lenkrad og Auto Motor und Sport tests i 2019.

De rette dæk til dit køretøj

Nokian Tyres omfattende sommerdækssortiment imødekommer alle behov. Ud over de nyeste personbil- og SUV-modeller er Nokian eLine 2 sommerdæk også værd at nævne. Takket være sin lave rullemodstand og den deraf følgende brændstofbesparelse er det den ideelle løsning til sikker og miljøvenlig kørsel. Det AA-klassificerede dæk er populært blandt elbilister.

Garanteret kvalitet og tilfredshed

Som en af ​​de få producenter yder Nokian Tyres sine kunder en væsentlig bedre service med hensyn til garantier: Nokian Tyres Aramid-garantien og Nokian Tyres tilfredshedsløftet. Begge giver kunderne adgang til en passende dækmodel efter eget valg og til garanteret holdbarhed.

Som et yderligere bevis på ekspertise har begge dækfamilier Nokian Powerproof og Nokian Wetproof fået TÜV Dæk Performance Mærkatet. Denne udmærkelse fra den uafhængige TÜV SÜD-testorganisation bekræfter, at Nokian Wetproof sammenlignes med positive resultater imod premium-konkurrenter med hensyn til kvalitet og ydeevne.

Sommerdækssortimentet 2020

Test succes for Nokian Tyres sommerdæk

F1 verdensmesteren Mika Häkkinen og Nokian Powerproof SUV – fornøjelig kørefornemmelse

Download billeder

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,
[email protected]