F1 verdensmesteren Mika Häkkinen

F1 verdensmesteren Mika Häkkinen

Nokian Powerproof SUV - præcis håndtering, fornøjelig kørefornemmelse

Motoren kører roligt, da den dobbelte F1 verdensmester og det nye Nokian Powerproof SUV-sommerdæk kører ud af svinget fra en kontrolleret skridning. De gennemfører en test på en våd cirkel for at teste vådgrebsegenskaberne på det nye SUV-dæk designet til det centraleuropæiske marked.

Se videoen

- Ligesom sin lillebror forbliver det meget præcist og forudsigeligt, selv ved høje hastigheder, siger Mika Häkkinen og sammenligner dækket med Nokian Powerproof, der har opnået fremragende testresultater i bilmagasins tests.

Teamwork og fokus på detaljer

Nokian Tyres har haft glæden af at samarbejde med Häkkinen i flere år. Denne professionelle og højhastighed ekspert har deltaget i testning af højkvalitetsprodukter designet til højhastighedskørsel sammen med de interne testteams fra verdens nordligste dækfirma, både på højhastighedsbanen i Papenburg og på den finske virksomheds hjemmebane i Nokia.

- I løbet af min Formel 1-karriere har jeg arbejdet med flere dækproducenter. Nokian Tyres styrker ligger i teamwork og deres fokus på detaljer, hvilket ses i deres produkter af høj kvalitet. At være finsk betyder at have beslutsomhed og vovemod på finsk ‘sisu’ - holdningen om aldrig at give op. Du er nødt til konstant at lære og udvikle nye ting for at forblive på toppen og være en vinder. Det gælder både for mig og Nokian Tyres. Det er en fornøjelse at arbejde med et sådant topmærke, siger Häkkinen.

Nokian Powerproof SUV - præcis håndtering, fornøjelig kørefornemmelse
"Det fungerer ved høje og lave hastigheder og både på våde og tørre overflader. Det giver dig selvtillid, hvilket igen giver en mere sikker kørsel."
Mika Häkkinen, Dobbelt F1 verdensmester

Klar til eventyr

Det nye Nokian Powerproof SUV er et UHP sommerdæk designet til de centraleuropæiske veje og motorveje. Udgangspunktet for dets udvikling var at det skulle funktionere i ethvert vejr og under alle omstændigheder, selv ved høje hastigheder. Aramidforstærkede dæksider, en unik innovation fra Nokian Tyres, giver ro i sindet og enestående beskyttelse mod huller i vejen og skarpe genstande.

Gruset skramler i skærmkassen, og asfalten udstråler midsommervarme, da en stor SUV med sikkerhed kører op ad den stejle serpentin bjergvej. Nedenfor kan du se det travle Monte Carlo, det turkisfarvede middelhav og de brolagte gader i landsbyen La Turbien.

- Ved mine SUV-dæk værdsætter jeg stabilitet, pålidelighed og at de er lette at køre med. Nokian Powerproof SUV er en beundringsværdig kombination af ydeevne i højeste klasse, ekstrem holdbarhed og behagelig kørefornemmelse. Det fungerer ved høje og lave hastigheder og både på våde og tørre overflader. Det giver dig selvtillid, hvilket igen giver en mere sikker kørsel, opsummerer Häkkinen.

Det er let at finde en parkeringsplads på bjergvejen Route du Mont-Angelin. Bare tag din hjelm på, og tag BMXén ud af stativet. Så at du er klar til eventyr.

- Det er sådan jeg lader op og finder min indre energikilde, en mulighed for at tage hen hvor jeg vil, siger Häkkinen mens han skeler til bjergtoppen.