FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

SPORTY OG MODERN NOKIAN SNOWPROOF P

Som opfinderen af vinterdækket er vores målsætning at give dig en sikker og afbalanceret køretur på enhver vinterdag.

Vores arktiske ekspertise - til din alpine oplevelse.

Se videoen

RO I SINDET PÅ VINTERVEJE

Selvom vejret kan være uforudsigeligt, skal dine dæk ikke være det. Uanset om du har en skyfri himmel eller den er fyldt med hvide fnug, skal du være i stand til at kunne stole på dine dæk.

Nokian Snowproof P giver sikkerhed og effektivitet til de øjeblikke, hvor du mest har brug for det - præcision og komfort til tørre motorveje, sikkerhed og balance til sjappede bygader og forbedret vintergreb til snedækket kørsel i bjerge.

ALPINE PERFORMANCE - PRÆCIS KØREFORNEMMELSE OG AVANCERET VINTERGREB

Det kan være en udfordring at skifte baner på en sjappet motorvej eller indflette i et overiset kryds med travl trafik. For at tackle denne udfordring har vi optimeret slidbanemønsteret for at udvide kontaktfladen mellem dækket og vejen. Dette fører til forbedret greb, logisk håndtering og præcis styring. Vi har også skræddersyet lamellerne for at forbedre grebet ved opbremsning og acceleration.

Sammen med en ny sammensætning, kalder vi det for Alpine Performance - kontrol og pålidelighed ved grebsgrænsen.

SIKKERT I SJAP

Et af de vanskeligste forhold at håndtere er sjap, især når det opstår mellem banerne på en travl motorvej. For yderligere at forbedre dækkets vådegenskaber er den nye Alpine Performance gummiforbindelse designet til at håndtere et bredt temperaturområde. Mens det kører gennem de krævende og kolde vinterdage, er Nokian Snowproof P stabilt også ved mildere vejr. Denne nye skræddersyede slidbaneforbindelse øger vådgrebet uden at gå på kompromis med dækkets vinteregenskaber.

UNIKT "SNOW-HOW" MED FORMEL 1 EKSPERTISE

Den nye Nokian Snowproof P er designet til højhastighedskørsel i den Centraleuropæisk vinter, så det naturlige valg til at teste det ville være ingen ringere end den finske Formel 1-vinner Mika Häkkinen. Han er født og opvokset under de hårdeste vinterforhold, og han kender også kravene til det temperamentsfulde centraleuropæiske vejr. Som en professionel kører og efter en smuk karriere i Formel 1 er hans viden og følelse med dæks opførsel selvindlysende.

KOM MED TIL SNOW TRACK MED MIKA!

DET ER EN SMUK REJSE

Vi tager vare på din sikkerhed såvel som vi skåner miljøet. Vi tilbyder ro i sindet under alle forhold og inkorporerer vores skandinaviske arv i ethvert dæk, vi fremstiller.

Vores specielle vinterekspertise og miljøværdier er kernen i den nye Nokian Snowproof dækfamilie - designet til at gøre din rejse behagelig.

Se videoen

For medier

Velkommen til vores materialebank! Her kan du finde kildemateriale såsom pressemeddelelser, fotografier og videoer af vores nye produkt. Alt materiale er til fri afbenyttelse, så længe kilden nævnes.

PREMIUM VINTERDÆK TIL CENTRALEUROPA

Et dæk skal være brændstofs besparende, være produceret på en miljøvenlig måde, reducere slid og støj på vejen - og se godt ud. Talrige innovationer og over hundrede vinterdæks patenter har gjort Nokian Tyres vinterdæk legendariske.

FOR MILJØET

Et af vores vigtige produktudviklingsmål er at reducerer rullemodstanden og forbedre vores dæks brændstoføkonomi og rækkevidde. Miljøet påvirkes i hele dækkets levetid, derfor giver et let rullende dæk mindre brændstofforbrug og CO2-emission.