tir september 10 10:53 2019 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Ro i sindet på de centraleuropæiske sommerveje: Det nye Nokian Powerpoof SUV og Nokian Wetproof SUV er baseret på testvindende teknologi

Den skandinaviske topklasses dækproducent, Nokian Tyres, introducerer nye sommerdæk til sportsbiler og crossovers. Det nye Nokian Powerproof SUV er designet til sikker og ubekymret kørsel og giver ro i sindet både ved baneændringer i høj hastighed og ved pludselig opbremsning, mens det nye Nokian Wetproof SUV giver fremragende vådbremseegenskaber og god akvaplaningsresistens. Begge nye produkter bruger Dual Zone Safety-konceptet, der er kendt fra de testvindende personbilsmodeller.

Den stigende popularitet af kraftfulde SUV'er og trendy crossover-modeller betyder, at der er en stigende efterspørgsel efter førsteklasses SUV-dæk. Nokian Tyres lancerer to nye SUV-produkter, der er baseret på de testvindende personbilsmodeller, Nokian Powerproof og Nokian Wetproof.

- Vi ved, at sommerdæk skal fungere sikkert og pålideligt fra forårsmorgen til sent efterår. Da vi udviklede vores nye SUV-produkter, blev vi særligt opmærksomme på funktionaliteten under alle vejrforhold, siger Jarno Röytiö, udviklingschef hos Nokian Tyres.

Begge nye produkter er udstyret med Nokian Tyres' unikke Aramid Sidewall-teknologi. Dæksidestrukturen indeholder ekstremt stærke aramidfibre, hvilket gør dækkene mere modstandsdygtige over for pludselige stød og skarpe genstande, der ellers let ville kunne afbryde en tur.

De nye SUV-produkter er en naturlig udvidelse af Nokian Tyres’ sommerdæksprogram på det centraleuropæiske marked. Som et bevis på fremragende egenskaber har Nokian Powerproof SUV og Nokian Wetproof SUV begge fået TÜV Tire Performance Mark. De nye produkter vil være tilgængelige for bilisterne til foråret 2020.

Det nye Nokian Powerproof SUV – præcis håndtering, behagelig kørefornemmelse

Det nye Nokian Powerproof SUV er et UHP sommerdæk designet til kraftfuld SUV'ers kørsel på de centraleuropæiske motorveje. Dual Zone Safety-konceptet, der er kendt fra personbilmodellerne, sikrer, at kontaktoverfladen på Nokian Powerproof SUV forbliver ensartet og forudsigelig. Konceptet Dual Zone Safety består af to funktionelle zoner. Power Zone på dækkets yderside sikrer præcis håndtering, mens Wet Safety Zone på indersiden maksimerer sikkerheden på våde veje.

Den nye stærke og holdbare SUV-struktur, specielt udviklet til hurtig kørsel, giver stabilitet fra forårets begyndelse til den varme asfalt i sensommeren. Dækkets slidbane er udviklet til krævende brug og højere hastigheder. Den nye Dynamic Grip SUV-forbindelse er optimeret til SUV-brug og giver fremragende greb og maksimal holdbarhed.

Nokian Powerproof SUV – Ro i sindet ved skarpe sving

  • Præcis og forudsigelig håndtering af høje hastigheder på motorvejen
  • Maksimal stabilitet og behagelig kørefornemmelse
  • Ekstra holdbare Aramid-dæksider til enhver tænkelig situation

Nokian Powerproof SUV er blandt de allerbedste SUV-dæk: den såkaldte UHP-kategori. Størrelsesvalget består af 29 produkter fra 17 til 21 tommer, med hastighedsklassificering på V (240 km / t), W (270 km / t) og Y (300 km / t).

Nyt Nokian Wetproof SUV – Ekstrem sikkerhed på våde og tørre veje

Den nye Nokian Wetproof SUV er et sikkert og pålideligt sommerdæk til små og mellemstore SUV'er. Dækkets vigtigste egenskaber er fremragende vådbremseevner og god akvaplaningsresistens, hvilket gør kørslen let og behagelig, selv på regnfulde dage.

- Vi ved, at europæiske bilister ønsker at bevare et godt greb på både våde og tørre veje. Nokian Wetproof SUV tilbyder den bedst mulige kombination af våd- og tørreegenskaber. Vi har været i stand til at forbedre vådgrebet og akvaplaningsresistensen meget, hvilket betyder, at vi kan tilbyde mere sikkerhed til kunder, der kører under våde forhold, forklarer Jarno Röytiö.

Hemmeligheden bag den finjusterede balance mellem våd- og tørreegenskaber er Dual Zone Safety-konceptet, der giver stabilitet og kørselssikkerhed under alle forhold. Dækkets slidbane er opdelt i to funktionelle zoner, der giver en fremragende kombination af ydeevne på tørre og våde overflader. Stability Zone er på ydersiden af dækket og gør manøvreringen let og selvsikker ved at tilbyde god stabilitet og gode håndteringsegenskaber, mens Wet Safety Zone på indersiden forbedrer vådgrebet og akvaplaningsresistensen.

Aqua Hybrid SUV-forbindelsen tilbyder også ekstra sikkerhed i regnvejr. Denne nye generations gummiblanding med avancerede polymertyper og forbedret silica konstruktion giver fremragende vådgreb og lavere brændstofforbrug. Dækkets vådgreb er blandt de bedste i branchens A-klasse.

Nokian Wetproof SUV – Ro i sindet på regnfulde dage

  • Ekstrem sikkerhed på våde og tørre veje
  • Stabilitet og komfort på top niveau også på ru vejoverflader
  • Ekstra stærke Aramid-sider for maksimal holdbarhed

Det nye Nokian Wetproof SUV tilbydes i hastighedskategorierne H (210 km / t), V (240 km / t) og W (270 km / t), og størrelsesudvalget dækker 27 produkter fra 16 til 19 tommer.

 

Download produktbilleder og videoer

Yderligere information

 

Kontakter:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Seidl, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,
[email protected]

Jarno Röytiö, Produktudviklingschef Nokian Tyres, 00358104018552
[email protected]

 

Nokian Tyres udvikler og producerer førsteklassesdæk til kunder, der værdsætter sikkerhed og bæredygtighed. Inspireret af vores skandinaviske arv, fremstiller vi innovative produkter til personbiler, lastbiler og tunge maskiner, der giver dig ro i sindet under alle køreforhold. Vores kæde Vianor tilbyder dæk- og bilservice. I 2018 var selskabets nettoomsætning på 1,6 mia. EUR, og vi beskæftigede ca. 4.800 mennesker. Nokian Tyres er noteret på Nasdaq i Helsinki. Yderligere information: www.nokiantyres.dk

 

Twitter I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram