man juni 14 04:55 2021 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres øger tilliden til sine førsteklasses produkter yderligere med enestående garantier, hvilket giver de europæiske forbrugere ro i sindet også når de køber dæk

Kvalitet betyder ikke kun funktionalitet, men også holdbarhed, især for førsteklasses produkter. Kunderne forventer en merværdi fra premium-segmentet - en service, der overstiger den almindelige standard. Dette inspirerede Nokian Tyres til at tilbyde specielle garantier på det centraleuropæiske marked for udvalgte serier af højkvalitetsdæk. Nokian Tyres tilfredshedsløfte, Aramid-garantien og nyligt også dækgarantien løser alle ulykker bekvemt og til kundens fulde tilfredshed.

Dækgarantien
Den seneste tilføjelse til Nokian Tyres' udbud af garantier gælder 24 måneder efter at kunderne har købt deres dæk sæt og giver dem en lang række fordele.

”Som en anerkendt international leder inden for førsteklasses dæksegmentet er Nokian Tyres varemærke beviseligt en kvalitetsgaranti i sig selv. Hvert af vores dæk har naturligvis førsteklasses kvalitet, men livet kan stadig tage en uventet drejning. Og når det sker, er en hurtig løsning altid ønskelig,” siger Martin Dražík, Product Manager i Europa for Nokian Tyres.

Alt, hvad kunden skal gøre for at blive dækket af garantien er, at registrere sig på Nokian Tyres websted eller bede deres forhandler om at gøre det for dem. Hvis deres dæk ved et uheld bliver beskadiget, udskifter Nokian Tyres det straks gratis.

Dækgarantien er tilgængelig for enhver kunde, der køber et komplet sæt - eller i det mindste et par dæk af en af ​​de valgte modeller. Hvert beskadiget dæk kan kun udskiftes én gang under garantien, og erstatningsdækket kommer i nøjagtig samme størrelse som det originale dæk. Garantien gælder ikke for de udskiftede dæk, og garantien dækker ikke ulykker forårsaget af forsætlig, eller ved ukorrekt håndtering eller ved motorsport og dæk, der bruges af redningskøretøjer. Ikke alle forhandlere tilbyder denne garanti, derfor bør kunderne på forhånd tjekke, om deres forhandler tilbyder denne service.

Se listen over Nokian Tyres-modeller, der er inkluderet i dækgarantien.

Andre Nokian Tyres garantier, der giver dig ro i sindet

Nokian Tyres Tilfredshedsløfte

Nogle kunder vælger deres nye dæk baseret på erfarne eksperters anbefalinger. Andre køber online eller stoler på deres intuition, så nogle gange lever dækkene ikke helt op til deres forventninger.

”Derfor tilbyder vi Nokian Tyres Tilfredshedsløfte i de første to uger efter købet, hvor vores kunde let kan skifte mening inden for to uger og bytte sine dæk til et andet, bedre egnet sæt uden beregning. Dette tager kundepleje til et helt nyt niveau, hvilket ikke kun giver brugerkomfort og tilfredshed, men ofte også øget sikkerheden på vejene,” siger Dražík.

Garantien gælder kun for hele sættet bestående af fire dæk for udvalgte modeller oplistet på Nokian Tyres websted. Dækkene må ikke vise overdrevet slid, og garantien dækker kun dæk af samme størrelse som oprindeligt købt. Overdrevet slid kontrolleres af DSI-indikatoren på dækkets mønster, som skal have nummer 8 synligt. Kunden skal også udfylde en erstatningsformular hos den oprindelige forhandler.

Nokian Tyres Aramid-garanti

Helt fra starten har Nokian Tyres haft internationalt ry som værende innovativ efter at have udviklet en hel række revolutionerende løsninger, der forbedrer dæksikkerheden og holdbarheden. Dette inkluderer den patenterede Nokian Tyres Aramid Sidewall Teknologi, der anvendes til SUV'er og varevogne. Aramid-garantien kræver ligeledes registrering af den købte model via Nokian Tyres websted. Det tilbydes ikke separat i noget europæisk land, da det er en del af dækgarantien på dette marked.

”Vi bruger aramid-fibre til at forstærke siderne på vores dæk, og det giver dem ekstrem modstandsdygtighed og holdbarhed. Det beskytter dem pålideligt mod stød og punkteringer. Ingen anden producent tilbyder så holdbare dæk til varevogne og SUV'er. Og Nokian Tyres tilføjer ovenikøbet også en erstatningsgaranti,” siger Dražík.

Garantibetingelser og begrænsninger

Det siger sig selv, at enhver af Nokian Tyres garantier er underlagt specifikke betingelser og begrænsninger for at forhindre misbrug. Kunderne bør læse disse betingelser på forhånd, for at kunne bruge de respektive garantier uden komplikationer. Betingelserne og begrænsningerne kan variere de europæiske lande imellem.

Listen over alle modeller, der er omfattet af de enkelte Nokian Tyres-garantier, er tilgængelig på Nokian Tyres websted, der også indeholder en liste over forhandlere, der sælger dækkene.

Få flere oplysninger om Nokian Tyres innovationer

En liste over alle aktuelle Nokian Tyres-garantier

Download billeder

 

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,
[email protected]