tir september 12 07:21 2017 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres’ højkvalitetsdæk hjælper dig med at overvinde eventuelle farlige situationer i den kommende vinter

På det sidste har de varierende forhold i den centraleuropæiske vinter vist sig at være lunefulde og ofte knap så forudsigelige. Derfor er de rigtige dæk også et must for denne vinter. Den førende vinterdæksspecialist, Nokian Tyres, introducerer et udvidet vinterdækssortiment, der mestrer alle elementer i den centraleuropæiske vinter med hurtige temperaturændringer.

Nokian WR A4

Nokian Tyres' vinterdækssortiment til den kommende sæson er bredere end nogensinde. Virksomheden tilføjer flere nye størrelser til sit flagskibs vinterdækssortiment for det centraleuropæiske marked, WR A4. WR A4 til sports- og højtydende køretøjer kombinerer optimal manøvrering af høj ydeevne og pålideligt vintergreb, der giver maksimal sikkerhed og kørekomfort. Det alsidige størrelsesvalg af dette højkvalitetsvinterdæk indeholder også størrelser til moderne elbiler.

“I år er udvalget for vores vinterdæk til personbiler det bredeste i historien. Nokian Tyres’ højkvalitetsdæk dækker allerede utrolige 97 % af alle størrelser for personbiler på det europæiske marked. I årets vinterhalvår kan kørere af nye bilmodeller så som Audi Q5, BMW 5, Škoda Kodiaq eller MINI Cooper Countryman også nyde vores vinterdæk,“ siger Hannu Liitsola, administrerende direktør for Nokian Tyres CE.

Dækekspert i alle vinterforhold

Som den nordligste dækfabrikant er Nokian Tyres en vinterdæksekspert inden for alle vinterforhold. Siden virksomheden udviklede verdens første vinterdæk for mere end 80 år siden, er der blevet foretaget mange forbedringer og teknologiske fremskridt for at garantere sikker og ubekymret kørsel. Desuden sikrer den tilfredshedsgaranti, der ydes til alle kunder, højkvalitetsvinterdæk fra Nokian Tyres en ægte juvel på det europæiske dækmarked.

"Som en banebryder inden for dækindustrien udviklede Nokian Tyres for eksempel det mest energieffektive vinterdæk i bilindustrien for kørere af elbiler. Ifølge EU-dækmærket er det nye Nokian Hakkapeliitta R2 i den bedste A-klasse kategori for brændstofeffektivitet. Dette er næste generation af Hakkapeliitta vinterdæk, der kombinerer længere rækkevidde og førsteklasses greb. Det er designet til BMWs i3 elbiler og i8-hybrider, siger Matti Morri, teknisk kundeservicechef hos Nokian Tyres.

En anden nyskabende innovation indeholder Aramid Sidewall teknologien. Aramid-fiber, som Nokian Tyres bruger i sidevæggen, styrker dækkets sidevæge, så det bedre kan modstå påvirkninger og skarpe genstande. Aramid Sidewall med Aramidgarantien er blevet en populær innovation for kørerne af de stadig mere populære SUV'er, da de giver køreren mere plejefri off-roading og bykørsel.

Ekstrem testning garanterer dækkvaliteten

Omfattende og ekstreme test af vinterforhold er blevet en af de vigtigste kvalitetsparametre for alle Nokian Tyres produkter. Testcentret med det passende navn - White Hell - er et sted, hvor Nokian Tyres tester sine vinterdæk grundigt på sne, is og vintersjap. Dette unikke testområde spænder over 700 hektar snedækkede sletter i Ivalo, Lapland, langt nord for polarcirklen. Mere end 20.000 dæk testes og over 40.000 kilometer køres på testbanerne i en sæson. Det er ved grundige test, at de bedste dæk kan adskilles fra de gode, hvilket gør det muligt for Nokian vinterdæk at have de bedste sikkerhedsegenskaber i verden.

Kvalitetsvinterdæksinnovationer fra Nokian Tyres

En udfordrende kørsel i vintervejr kræver en afgørende ting: at kunne standse i tide i en uventet situation. Derfor anvender Nokian Tyres højkvalitetsvinterdæk flere innovationer for at forbedre din sikkerhed, komfort, støjsvage kørsel og brændstofbesparelse:

Funktionelle præstationsfremmende lameller - Hver slidbane og lamel i det stilfulde slidbanemønster har en præcis form og funktion, og det kan mærkes på det fremragende greb og de gode manøvreringsegenskaber. Anvendes i Nokian WR A4.

Centre Block Channeling - De dybe og åbne kanaler på centerblokken øger grebet under ekstreme vinterforhold. Kanalerne skubber effektivt det sjap og vand væk, der samler sig mellem vejen og dækket, hvilket forhindrer akvaplaning under sjappede forhold og akvaplaning. Anvendes i Nokian Weatherproof, Nokian Weatherproof SUV.

WSI Winter Safety Indicator - Tallene på dækkets midteroverflade angiver, hvor meget hovedrille dybde der er tilbage på slidbanen. Snefnugssymbolet for vintersikkerhedsindikatoren (WSI) forbliver synlig for en rilledybde ned til fire millimeter. Når snefnugget er slidt væk, skal der købes nye vinterdæk for at opretholde tilstrækkelig sikkerhed. Anvendes i Nokian WR A4.

Silent sidewall technology - Den specielle zone på dækkets sidevæg hjælper med at absorbere støj og vibrationer fra vejoverfladen, hvilket reducerer støjen i kabinen. Anvendes i Nokian WR A4, Nokian WR D3, Nokian WR D4.

Aramid Sidewall Technology - Mere holdbarhed til SUV-kørere, alle Nokian Tyres kvalitets SUV-produkter tager brug af den unikke Aramid Sidewall Technology. Aramid-fibrene, der anvendes i sidevæggen, styrker dækkets sidevæg, så den bedre kan modstå stød og skarpe genstande, der ellers nemt ville kunne punktere dækket. Det samme materiale anvendes også i luftfart og militærindustrien. Anvendes i Nokian Weatherproof SUV, Nokian WR SUV3.

Coanda Technology - Det buede, rampelignende design af slidbanerne på de indvendige sider af dækket fremskynder vandstrømmen fra de langsgående riller i de tværgående riller. De fremragende forebyggende egenskaber imod akvaplaning bevares, selvom dækket bliver slidt. Anvendes i Nokian WR A4.

Groove Lifts - Kontrolleret, stabil manøvrering. Groove Lifts på slidbanerne ved siden af ​​midterribben og de langsgående ribber i den symmetriske slidbanemodel forbedrer manøvrering på tørre veje, hvilket gør det stabilt og kontrolleret. Groove Lifts forhindrer også små sten i at kile sig fast i rillerne. Anvendes i Nokian WR SUV3.

Oprensede olier – Der anvendes kun rensede olier og ingen giftige eller kræftfremkaldende kemikalier i dækproduktionen. Nokian Tyres er en banebryder inden for miljøvenlighed på sit område og er verdens første dækproducent, der har introduceret rensede, lavaromatiske olier i sin produktion. Anvendes i alle Nokian Tyres produkter.

Nokian Tyres højkvalitetsvinterdæk kan købes hos Vianor, den officielle forhandler, og hos autoriserede forhandlere.

Mere information om vinterdæk fra Nokian Tyres findes her: https://www.nokiantyres.com/tyres/passenger-car/winter-tyres/

Billeder i høj opløsning, se ovenstående link

FOTOS AF ALLE NOKIAN TYRES OG ANDRE MATERIALER: Nokian Tyres Public Press Room

Kontakt

For mere information kontakt venligst: Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 855, [email protected]