tor april 6 02:10 2017 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Med Nokian Tyres´ sommerkollektion 2017 kan du stoppe i tide

Kvalitetssommerdæk er helt sikkert selve essensen af en sikker rejse i den kommende sommer- og feriesæson. Den finske dækproducent Nokian Tyres lancerer en nyhed og udvider samtidigt den eksisterende portefølje.

Sommerdæk bør tages i brug umiddelbart efter de kolde vinterdage er forbi og hvor dagstemperaturen overstiger 7 °C flere dage i træk. Regelmæssig kontrol af det rette dæktryk giver ikke kun sikkerhed for dækkets rette funktion, men vil også være med til at opnå den optimale levetid. Når du vælger sommerdæk, glem ikke de vigtigste kriterier, såsom den rigtige dimension, formålet med anvendelsen, hastighedskategorien eller belastningstallet, dæksidens styrke, og den professionelle servicering gennem godkendte dækforretninger. Hvis du har spørgsmål vedrørende det rigtige valg af dæk, kan du til enhver tid kontakte den nærmeste autoriserede Nokian Tyres forhandler.

Den nye Nokian Rockproof- exceptionel off-road kørsel, store SUVér samt til professionel brug

Nokian Rockproof

En nyhed for sande off-road entusiaster, store SUVér og lette varevogne. Dækket tilbyder stabil præstation og ekstrem holdbarhed takket være den specielle Nokian Rockproof Hybrid slidbane sammensætning, der kan håndtere uventede påvirkninger og skarpe genstande for den krævende off-road bruger. Optimeret til at støtte slidbaneblokkene der bidrager til at opnå præcis håndtering og stabilitet. Dækket er ekstremt modstandsdygtigt mod skarpe genstande i slidbanemønsteret, sten ejektorer, og den unikke Nokian Aramid Sidewall teknologi. Fås i størrelser fra 16 til 17 tommer og hastighedskategorien Q (160 km / t); i løbet af året, vil der komme flere størrelser.

Nokian Line SUV og Nokian zLine SUV – unikke SUV-dæk med aramid dæksider

Nokian Line SUV

De meget populære kvalitetssommerdæk til SUVér sikrer enestående komfort og sikkerhed. De tilbyder både en toppræstation på ujævne veje og i bytrafikken, og leverer ekstraordinært vejgreb i vådt føre. For maksimal modstand og beskyttelse mod defekter er sidevæggene forstærket med aramidfibre. Det lave brændstofforbrug og overlegen kørselsfornemmelse gør disse SUV-dæk meget populære. Nokian Line SUV blev belønnet med en tredjeplads i ADAC sommerdæks test 2017 og var også en succes i testen FKS og ÖAMTC. Nokian zLine SUV-serien er lavet til højtydende SUVér og sporty biler og kørsel ved høje hastigheder. Nokian Tyres Aramid garantien dækker SUV-dæk hvis de ved et uheld bliver beskadiget på dæksiden, og giver kunden et nyt, tilsvarende produkt gratis. Nokian Line SUV fås i størrelser fra 15 til 19 tommer og hastighedsklasserne H, T, V. Nokian zLine SUV fås i størrelser fra 17 til 22 tommer og hastighedsklasserne V, W, Y.

Nokian eLine 2 –grøn sikkerhed og effektivitet

Nokian eLine 2

Et stort AA-ratet sommerdæk med ekstremt lydløs drift sikrer pålidelig topydelse under alle vejrforhold. Det giver det bedst mulige vejgreb i vådt føre og brændstoføkonomi i EU´s AA klasse. Den unikke Nokian Tyres Coanda-teknologi har fremragende egenskaber, der sikrer forebyggelse mod akvaplaning. Gummiblandingen er exceptionelt god ved store temperaturudsving, forbedrer vådgrebet og reducerer rullemodstanden, sparer brændstofforbrug med helt op til 0,6 l / 100 km. Dækket er også skræddersyet til store energibesparelser for elektriske- eller hybridbiler. Fås i størrelser fra 15 til 16 tommer og hastighedsklasserne H og W.

Nokian zLine–toppræstation ved høje hastigheder

Et perfekt sportsdæk til bilister, der kræver ydeevne og præcis kørselsfornemmelse selv ved høje hastigheder. Den unikke Swoop Grooves sammen med de polerede hovedslidbaneriller øger akvaplanings modstandsdygtigheden til det maksimale. Den særlige Nokian Intelligent UHP Silica gummiblanding muliggør et stabilt greb ved alle hastigheder og inden stort temperaturudsving fra forår til efterår. Dækket er ikke kun perfekt til sportsvogne af alle mærker. Det er blevet beskrevet som meget anbefalelsesværdigt i sommerdæks test 2017 i det tyske Auto Zeitung magasin. Fås i størrelser fra 16 til 21 tommer og hastighedsklasserne V, W, X, Y.

Nokian iLine  – ideel højkvalitet til centraleuropæiske forhold

Et sommerdæk med stor brændstofeffektivitet, designet til mindre og mellemstore familiebiler med effektiv forebyggelse mod akvaplaning takket være Venturi Grooves. Den fulde silica Nokian iLine Silica gummiblanding sikrer fremragende vådgreb og en lav rullemodstand ved alle temperaturer. Silent Groove designet på sidevæggene i laterale ribber muliggør lydløs kørsel. Fås i størrelser fra 13 til 16 tommer og hastighedsklasserne T og H.

Nokian Line  – meget praktisk, effektiv og værdsat

Et kvalitetsdæk med exceptionel tør og våd ydeevne. Den særlige Swoop Grooves teknologi muliggør effektiv forebyggelse mod akvaplaning selv under krævende vejrforhold. Dækket har præcis kørselsfornemmelse, stabilitet, lav rullemodstand og brændstof besparelse takket være Cross-Block Sipe teknologien på ribbenene af dækkets midterste område. Det er et dæk med lang levetid med lydløs og komfortabel ydeevne, der er blevet rost meget af uafhængige europæiske sommerdæks tests i 2017 såsom ADAC, ÖAMTC og TCS. Fås i størrelser fra 13 til 17 tommer og hastighedsklasserne T, H, V, W.

Nokian cLine Van og Nokian cLine Cargo – stabilitet, holdbarhed og sikkerhed til krævende professionel brug

Nokian cLine sikrer at dækket nedslides langsomt på grund af trekants støtter. Ny Clinch gummiblanding minimerer med succes kabinestøjen. Den midterste rende understøttes af et bølgelignende mønster der betydeligt reducerer risikoen for akvaplaning under sommerregnskyl. Nokian cLine Van fås i størrelser fra 14 til 17 tommer og hastighedsklasserne S, T. Nokian cLine Cargo fås i størrelser fra 15 til 17 tommer og hastighedsklasserne S, T, R.

Alle Nokian Tyres´ sommerdæk er udstyret med det unikke patenterede DSI (Driving Safety Indicator) indikator direkte på slidbanen. Takket være den kan bilisten straks kontrollere den resterende slidbane i millimeter ved at se på rækken af numre på slidbanen. Tallene forsvinder som dækket slides ned. Nokian Tyres anbefaler en slidbanedybde på mindst 4 mm for at sikre de optimale egenskaber og sikkerhed for sommerdækket.

Ekstreme tests

Ligegyldigt hvilken bil du har, er dækkene det eneste punkt i kontakt med vejen. ”På vores testcentre simulerer vi kørsel under ekstreme forhold i alle sæsoner og under alle mulige forhold. Ud over vores moderne testudstyr og præcise instrumenter, sikrer observationerne fra vores erfarne testkørere en omhyggelig test,” siger Hannu Liitsola, administrerende direktør for Nokian Tyres CE.

Nokian Tyres topmoderne produktudvikling er baseret på knowhow fra mere end 80 år i branchen, kontinuerlige tests, og en konstant søgen efter bedre løsninger. Som verdens nordligste dækproducent skræddersyr Nokian Tyres sine produkter til forskellige regioner, fordi forskellige forhold giver forskellige krav til dækkene. Dette er grunden til, at virksomheden tester banebrydende produkter over hele verden. Nokian Tyres’ komplekse knowhow og et højt niveau af innovation ved produktudvikling tjener det ultimative mål: sikkerhed.

Nokian Tyres succes inden for sommerdæks tests

Yderligere information om sommerdæks testsucceser kan findes her: https://www.nokiantyres.dk/innovation/test-succes/

Billeder i høj opløsning kan downloades her:
www.nokiantyres.com/CE-summer-tyres

Du kan finde mere information om Nokian Tyres sommerdæk her: https://www.nokiantyres.dk/daek/personbiler/sommerdaek/

Kontakt

For mere information, kontakt venligst:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, Marketing og Kommunikationsspecialist Nokian Tyres CE, 00420 603 578 855, [email protected]

Om Nokian Tyres

Nokian Tyres blev grundlagt i 1988, og dets rødder går helt tilbage til 1898, da Suomen Gummitehdas Oy, eller Den Finske Gummifabrik, blev etableret. Virksomheden er verdens nordligste dækproducent. Den fremmer og letter sikker kørsel under krævende forhold. Innovative dæk til personbiler, lastbiler og tunge maskiner markedsføres hovedsageligt i områder med sne, skove og udfordrende kørselsforhold forårsaget af de skiftende sæsoner.

I 2015 var selskabets omsætning ca. 1,4 mia. EUR, og det havde 4.400 ansatte i slutningen af året. Nokian Tyres aktier er noteret på Nasdaq Helsinki. Produktionsanlægget er beliggende i Finland og Rusland. På hovedkontoret i Nokia, Finland, findes produktudviklingen centraliseret med produktudvikling, prototyper og testkørsler. Alle produkterne er udviklet med henblik på bæredygtighed og miljøvenlighed i hele produktets livscyklus. Nokian Tyres globale hovedkontor ligger i Nokia, Finland, mens dets europæiske ledelse er baseret i Prag.

Yderligere oplysninger om selskabet kan findes på: www.nokiantyres.dk