Nokian
Rockproof

Sommerdæk er designet til lette lastbiler, SUV'er og til off-road brug

Ultimativ holdbarhed

Sommerdæk er designet til lette lastbiler, SUV'er og til off-road brug

Et nyt sommerdæk tilbyder ekstrem holdbarhed til professionel kørsel og off-road entusiaster. Nokian Rockproof er en frygtløs performer i stenbrud, skove og mineområder. Dette robuste nye dæk er en utrættelig performer som en fuldblods minedrift arbejdshest, der kan håndtere uventede påvirkninger selv under krævende off-road brug.

  • ULTIMATIV HOLDBARHED TIL KRÆVENDE PROFESSIONEL BRUG
  • FAST OG PRÆCIS HÅNDTERING
  • STEN EJEKTORER FORBEDRER LEVETIDEN
Nokian Rockproof

Et nyt stærk specialdæk til krævende professionelle

Se videoen!

Hør det fra brugerne

Den Canadiske skovarbejder Tom Brain fra Vancouver Island, British Columbia, har været med til at teste det nye specialdæk Nokian Rockproof. Tom arbejder hver dag under meget udfordrende forhold i skovbrug ved fældning på stier og veje, der for det meste består af rå klippegrund. I de sidste par måneder har Tom og hans 4x4 fundet, at Nokian Rockproof giver holdbarhed en ny dimension.

“Ekstraordinære dæk”


"Vi har kørt ca. 50.000 km på disse dæk og mere end halvdelen af det på grus. Vi kørte ganske meget off-road og førhen havde vi bogstaveligt talt kørt ind i skoven med et sæt dæk, der kun var 2 uger gamle, og var kommet ud af den med et fladt dæk. Under de 50.000 km vi har kørt med denne dæktype, har vi kun haft en punktering en enkelt gang, hvilket virkeligt er exceptionelt og usædvanligt. Jeg kan forsikre dig, at Nokian Rockproof er et virkeligt robust dæk," siger Tom.

Ekstrem snitbestandighed - længere arbejdstid

Dækkets ekstreme snitbestandighed kommer til sin ret ved professionel brug i miner og stenbrud samt til off-road kørsel.

Læs mere

Bedre holdbarhed

Sten ejektorer forbedrer dækkets levetid og tilbyder ekstra beskyttelse ved at forhindre skader på dækkets struktur.

Læs mere

En ny type af holdbarhed og beskyttelse

Fibrene gør dækket mere modstandsdygtigt over for stød og skår, der ellers nemt kunne beskadige det.

Læs mere

Nokian Tyres tilfredshedsgaranti

Særlige fordele for alle forhandlere af Nokian Tyres, der deltager i dette specialprogram: De tilbyder den bedste ydeevne, selv under de mest ekstreme forhold. Hvis du ikke er tilfreds med dine nye dæk fra Nokian Tyres, kan du bytte dem til et andet sæt uden beregning.

Nokian Tyres tilfredshedsgaranti

Nokian Tyres Aramid-garanti

Særlige fordele for alle forhandlere af Nokian Tyres, der deltager i dette specialprogram: Unik Nokian Tyres Aramid-garantien gælder for dæk, som utilsigtet er blevet beskadiget på siden, og giver dig et nyt, tilsvarende produkt gratis fra enhver Nokian Tyres-forhandler, der deltager i programmet.

Nokian Tyres Aramid-garanti

Billeder af Nokian Rockproof

Vis fotogalleri