ons maj 5 05:15 2021 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Det nye Nokian Seasonproof C tilbyder førsteklasses sikkerhed hele året rundt

Den skandinaviske højkvalitetsdækproducent Nokian Tyres introducerer et nyt helårsdæk til professionel brug. Det nye Nokian Seasonproof C er designet til bilister, der har brug for pålidelighed og førsteklasses sikkerhed til snedækkede og sjappede vinterdage, men som også ønsker førsteklasses ydeevne og ubesværet kørefornemmelse om sommeren.

Nokian Seasonproof C er udviklet til hård og alsidig brug, giver præcis håndtering og stabilitet, fremragende kilometerantal og forbedret holdbarhed. Uanset om du har travlt med at distribuere på smalle bygader eller kører din autocamper på landlige veje fyldt med huller, vil Nokian Seasonproof C klare tunge belastninger sikkert og pålideligt.

I henhold til Nokian Tyres forbrugerundersøgelse af helårsdæk* værdsætter europæiske bilister særligt sikkerheden under alle vejrforhold i løbet af året. Kørerne af varevogne og lastbiler finder pålidelighed under forskellige forhold og temperaturer tæt på nul lige så vigtige. Greb og håndtering med god slidstyrke var også blandt de mest relevante egenskaber.

- C-dæk er specialprodukter med strukturer og materialer, der er specielt designet til tunge transporter. Slidbanemønstre og gummiforbindelser er designet til at skabe dæk, der kan klare professionel brug. Det nye Nokian Seasonproof C er designet til at være fleksibelt og tilpasningsdygtigt også under forskellige vejrforhold. Det er skræddersyet til optimal brug året rundt og leveres med flere innovationer for at sikre maksimal sikkerhed, fremragende kilometerantal og holdbarhed. Nokian Seasonproof C's håndteringsegenskaber er fremragende, både på tørre og våde overflader såvel som på snedækkede veje, siger Mikko Liukkula, udviklingschef hos Nokian Tyres.

Det nye Nokian Seasonproof C giver sikkerhed og komfort året rundt for centraleuropæiske bilister. Alle størrelser leveres med snefnugssymbolet (3PMSF), hvilket indikerer, at dækket er officielt godkendt til vinterbrug. De fleste af størrelserne er i den bedste vådgrebsklasse A. Produktsortimentet tilbyder størrelser til alsidig professionel brug og fritidsbrug med et udvalg på 25 produkter fra 14 til 17 tommer, i hastighedskategorierne R (170 km / t), S (180 km / t), T (190 km / t) og H (210 km / t). Produktsortimentet vil være tilgængeligt for forbrugerne til efteråret 2021.

 

Komfort møder sikkerhed

Det nye Nokian Seasonproof C tilbyder en praktisk løsning til travle fagfolk, der ønsker at sige farvel til det sæsonbetingede dækskifte, men stadig ønsker en sikker mulighed til alle årets dage. Nokian Tyre's ekspertise inden for vintersikkerhed og fremragende ydeevne under forskellige køreforhold kan ses og mærkes i det nye produkt ved at se på Season Sense-konceptet. Dette koncept er specialdesignet til helårsdæk for at give sikker kørsel på regnvejrsdage og sjappede gader, men også til behagelig og præcis kørsel på tørre veje på en varm sommerdag.

Season Sense-konceptet består af innovative funktioner, der kombinerer dækkets mønsterdesign, struktur og gummiforbindelse. Det retningsbestemte, V-formede multifunktionelle mønster med et stabilt centerområde er skræddersyet med henblik på at tilbyde sikkerhed og komfort året rundt. Den nye helårs slidbanesammensætning giver imponerende vådgreb, højt kilometerantal og brændstofeffektivitet. Den stærke struktur med den patenterede Nokian Tyres Aramid Sidewall-teknologi giver unik holdbarhed og forbedret levetid.

 

Holdbarhed gennem struktur og materialer

Livet er gjort lettere for de hårdtarbejdende fagfolk og det travle feriefolk med et fremragende vådgreb og akvaplaningsmodstanden kombineret med holdbarhed i topklasse. Holdbarheden af det nye produkt maksimeres takket være Nokian Tyres' unikke Aramid Sidewall-teknologi. De ekstremt stærke aramidfibre styrker dæksiderne og giver mere holdbarhed og beskyttelse under krævende kørselssituationer. Denne teknologi beskytter dækket mod stød, skarpe genstande og hullede veje. Kombineret med en robust, skræddersyet konstruktion med tykke stålbælter tilbyder Nokian Seasonproof C maksimal holdbarhed og forbedret levetid for tunge belastninger og barske vejforhold. Det nye Nokian Seasonproof C har over 15 % bedre slidstyrke under forskellige vejforhold sammenlignet med sin forgænger Nokian Weatherproof C.

 

Fremragende håndtering og stabilitet igennem hele året

Det multifunktionelle slidbanemønster har et fast centerområde, der giver perfekt håndtering og stabilitet igennem hele året. Hver slidbane er fastgjort til den midterste ribbe, hvilket forbedrer dækkets styringsrespons og kontrol på ryddede veje. De stærke riller på slidbanen starter fra centerområdet og spreder sig ud mod siderne. Sjap- og vandkanaler i midten af ​​slidbanen er designet til at maksimere modstandsdygtigheden mod sjap- og akvaplaning. Rillerne opbevarer vand og sjap der samler sig imellem dækket og vejen og fremskynder bortskaffelsen af det.

Grebskløerne mellem slidbaneblokkene på dækkets overflade forbedrer grebet, især ved opbremsning og acceleration. Disse specielle kløer blev designet til at hjælpe med at komme frem på snedækkede veje og andre bløde overflader. Kløerne griber kontrolleret fast i vejoverfladen og sikrer bedre trækkraft og bremsegreb for dækket.

Sammen med den nye slidbanesammensætning sikrer dette design jævnt slid, behagelig kørefornemmelse og lav rullemodstand. Den lave rullemodstand gør Nokian Seasonproof C til et brændstofeffektivt valg for bilister, der ønsker at mindske deres miljøbelastning, mens de sparer på brændstofomkostningerne.

 

Nokian Seasonproof C – Ro i sindet gennem alle fire sæsoner

  • Førsteklasses sikkerhed og stabilitet året rundt
  • Fremragende kilometerantal og brændstofeffektivitet ​
  • Forbedret pålidelighed og holdbarhed ved tunge belastninger

 

Hovedinnovationer:

Season Sense-konceptet: Det multifunktionelle slidbanemønster med helårs slidbanesammensætningen giver alsidig helårsydelse og sikker afbalanceret kørefornemmelse på våde og tørre overflader. Helårs slidbanesammensætningen giver imponerende vådgreb, godt kilometerantal og brændstofeffektivitet.

Grebskløerne: Bedre trækkraft og bremsegreb. Kløerne er designet til at give fremdrift på bløde overflader og giver greb i høj klasse, ved opbremsning og acceleration.

Sjap- og vandkanaler: Sjap og akvaplaningsmodstanddygtighed. Rillerne opbevarer vand og sjap der samler sig imellem dækket og vejen og fremskynder bortskaffelsen af det.

Aramid Sidewall-teknologi: Ekstrem holdbarhed. De ekstremt stærke aramid-fibre styrker dækkets sider, hvilket giver mere holdbarhed og beskyttelse til krævende køresituationer. Fiberen gør dækket mere modstandsdygtigt over for stød og skarpe genstande, der ellers let kan beskadige dækket.

 

Patenteret sikkerhed
For øget sikkerhed har Nokian Seasonproof-dækfamilien en kørselssikkerhedsindikator (DSI) patenteret af Nokian Tyres. Placerings- og trykindikatorerne på informationsområdet på dækkets side forbedrer også sikkerheden. Informationsområdet giver mulighed for at registrere det rigtige dæktryk og installationsplaceringen, når dækkene skiftes. Komforten og sikkerheden forbedres yderligere ved hjælp af et ekstra afsnit, der kan bruges til at registrere boltenes fastspændingsmoment.

* Helårsdæksundersøgelse 2020. Dataene er baseret på en online-undersøgelse, der blev udført i maj 2020 af forskningsfirmaet YouGov for Nokian Tyres. Undersøgelsen blev foretaget i fire lande (Tyskland, Frankrig, Italien og Polen) med et prøvesæt på 300 helårsdæksbrugere fra hvert land.

Nokian Seasonproof C

Download produktmaterialer

 

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague, 00420 725 865 874,

[email protected]

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,

[email protected]

Produktchef Martin Drazik, tel. +420735747556 
[email protected]