Menu
Menu

#Kommer snart

Nokian SEASONPROOF C

Højkvalitetshelårsdæk til varevogne

Ro i sindet igennem alle fire sæsoner

Det nye Nokian Seasonproof C helårsdæk tilbyder en praktisk løsning til travle fagfolk, der ønsker at kvitte sæsondæksskiftene, men som stadig ønsker at have sikre dæk hver dag året rundt. Nokian Seasonproof C er specialdesignet til tung transport og giver præcis håndtering og stabilitet, fremragende kilometerantal og forbedret holdbarhed.

  • FØRSTEKLASSES SIKKERHED OG STABILITET ÅRET RUNDT
  • FREMRAGENDE KILOMETERANTAL OG BRÆNDSTOFEFFEKTIVITET 
  • FORBEDRET PÅLIDELIGHED OG HOLDBARHED VED TUNGE BELASTNINGER

KOMFORT MØDER SIKKERHED

Vores ekspertise inden for vintersikkerhed og fremragende ydeevne under forskellige kørselsforhold kan ses og mærkes når man ser på Season Sense-konceptet. Konceptet består af innovative funktioner, der kombinerer dækkets mønsterdesign, struktur og gummiforbindelse der er lavet for at sikre kørslen under alsidige vejrforhold. Livet er blevet lettere for de hårdtarbejdende fagfolk og det travle feriefolk med det fremragende vådgreb og akvaplaningsmodstandsdygtighed kombineret med holdbarhed i topklasse.

MAKSIMAL HOLDBARHED

Holdbarheden af ​​Nokian Seasonproof C maksimeres takket være vores unikke Aramid Sidewall-teknologi. De ekstremt stærke aramidfibre styrker dæksiderne og giver mere holdbarhed og beskyttelse til krævende kørselssituationer. Denne teknologi beskytter dækket mod stød, skarpe genstande og hullede veje. Kombineret med en robust, skræddersyet konstruktion med tykke stålbælter tilbyder Nokian Seasonproof C maksimal holdbarhed og forbedret levetid til tunge belastninger og barske vejforhold.

ALLROUND YDEEVNE I ALLE SÆSONER

Season Sense-konceptet kombinerer innovative tekniske funktioner på slidbanens design, gummiforbindelsen og struktur. For alsidig ydeevne hele året rundt og ultimativ sikkerhed til sne og tørre overflader har vi skræddersyet slidbanemassen der giver et imponerende vådgreb, godt kilometerantal og brændstofeffektivitet og et moderniseret slidbanemønster for at tilbyde sikkerhed og komfort året rundt. Den stærke struktur med den patenterede Nokian Tyres 'Aramid Sidewall-teknologi giver unik holdbarhed og forbedret levetid.

FORBEDRET TRACTION OG BREMSEGREB

Grebskløerne mellem slidbaneblokkene på dækkets overflade forbedrer grebet, især ved opbremsning og acceleration. Disse specielle kløer er designet til at hjælpe når du kører på tilsneede veje og andre bløde overflader. Kløerne griber effektivt fat i den blød overflade under opbremsning og acceleration og tilføjer sikkerhed til kørslen på både sne og i andre bløde terræntyper.

KØRESIKKERHEDS INDIKATOR

Nokian Seasonproof C har kørselssikkerhedsindikatoren (DSI), der hjælper bilisten med at vide, hvornår dækkene skal skiftes. Slidindikatoren viser den resterende sliddybde i millimeter, og tallene bliver slidt af, når dækket slides. Til sikker vinterkørsel er den krævede rilledybde mellem 4 og 5 millimeter. Snefnugssymbolet forbliver synligt, indtil rilledybden er fire millimeter. Når snefnugsymbolet forsvinder, skal der købes nye dæk for at have tilstrækkelig køresikkerhed.