ons januar 12 11:43 2022 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Udvid dine grænser: Det nye NOKIAN TYRES Outpost™ AT tilbyder suveræn trækkraft under alle forhold, ekstrem holdbarhed og punkteringsmodstandsdygtighed

Nokian Tyres inviterer førere til at udvide deres grænser med et nyt terrængående dæk, NOKIAN TYRES Outpost™ AT. Outpost AT er et helårsdæk til SUV'er, crossovers og lette varevogne, der giver sikker, holdbar kørsel på enhver type vej - eller i terræn. Outpost AT er designet med funktioner til at hjælpe førere med at tackle de mest udfordrende overflader, og Outpost AT er designet til at få arbejdet gjort og give dig fritid uden grænser. Verdens nordligste dækproducent vil sælge det nye terrængående produkt til førere over hele kloden. Den nye Outpost-dækfamilie vil betydeligt støtte Nokian Tyres' vækstmål i de kommende år.

Det nye Outpost AT giver on- og offroad-førere alsidig, holdbar kørsel under alle forhold. Dets aggressive slidbane er designet til at hjælpe SUV'er, crossovers og pickupper med at klare sig i udfordrende terræn, forstærket med Aramid Shield™ – punkteringsbestandige aramid-fibre indlejret under slidbanen for at give ekstrem modstandsdygtighed mod barske overflader og farer på vejene. De nye slidbane-designelementer hjælper førere med at rykke på grænserne og forfølge eventyr i ethvert terræn. Dækkets tilpasningsdygtige gummiblanding er certificeret med bjergsnefnug symbolet med tre bjergtoppe og tilbyder en behagelig, sikker tur på enhver overflade og i al slags vejr takket være firmaet, der opfandt vinterdækket.

"Nokian Tyres er kendt for deres dybdegående kendskab inden for dækteknologi og alsidige tests, der hjælper med at holde førere sikre også under ekstreme forhold", siger Nokian Tyres' Leder for F&U Olli Seppälä. "Outpost AT er det seneste eksempel på dette engagement og repræsenterer vores højeste teknologiske produkt til ejere af SUV'er og lette varebiler. Vi har brugt år på at designe og teste dette dæk, med nye funktioner, der vil gøre det til et holdbart, alsidigt valg på veje og i terræn."

Outpost AT forpligter sig til at hjælpe førere med at udvide deres terræn, forøge deres beskyttelse og forlænge deres rejse gennem designede funktioner, der giver dem mulighed for at følge med, hvor end deres eventyr fører dem hen.

Dækket fås i 45 varianter, der dækker et størrelsesområde på 15 til 22 tommer, med LT-metriske og SUV-versioner.

Udvid dit terræn

Outpost AT hjælper førere med at fjerne deres grænser og giver selvtillid til at tage derhen, hvor end deres rejser kræver det, hvilket styrker on- og off-road oplevelserne gennem suveræn trækkraft under alle køreforhold.

NOKIAN TYRES Outpost AT har et specielt 3D slidbanemønster, der hjælper dækket med at klare sig under udfordrende forhold. Dækkets nye slidbanemønster afspejler den mangfoldighed af terræn, det er designet til at tackle, hvilket forbedrer grebet og håndteringen på enhver overflade, fra varm asfalt til blødt mudder og sne til hjulspor på en grusvej.

Øvre dele på dæksiden - toppe øverst i ​​dækkets sidevægge - giver ekstra greb, når dækket synker ned i bløde overflader, og giver et æstetisk iøjnefaldende design, der symboliserer de barske ambitioner hos dækkets ejer. Fordybninger i sideområdet cementerer dækkets solide greb på det punkt, hvor dæksiderne møder slidbanemønsteret.

Kløft udskæringer dannes ved skæringspunktet mellem 3D slidbanen og siderne, hvilket giver førere mulighed for at opleve ekstra greb, når de møder uforudsigelige overflader. Og disse overflader inkluderer sne og sjap – Outpost AT er certificeret med bjergsnefnug-symbolet med tre bjergtoppe. Det nye Outpost AT er designet til at kombinere alsidigheden af ​​et helårsdæk med vinterhåndteringsegenskaber.

"Førere af robuste køretøjer ønsker at nyde deres eventyr og vende sikkert hjem, uanset hvilke udfordringer de har stået over for", tilføjer Seppälä. "Vi skabte Outpost AT til at klare sig godt på mudder, sne, grus og asfalt, da trækkraft og greb ikke kun reducerer vores grænser; de hjælper os med at skubbe til vores grænser og nyde vores rejser".

Forøg din beskyttelse

Outpost AT er fyldt med teknologi til at beskytte førere i de mest barske miljøer.

Aramid Shield™-teknologien giver dækket ekstrem holdbarhed og punkteringsmodstandsdygtighed. Dækkets slidbane og sider er beskyttet af ekstremt stærke aramid-fibre, det samme materiale som bruges i skudsikre veste og luftfartsindustrien. Aramid indlejret under slidbanen hjælper med at beskytte mod punkteringer på grund af ujævnt terræn og farer på vejen, mens det forstærker dæksiderne for at forhindre skader opstået fra huller i vejen og andre forhindringer.

I hele slidbanemønsteret øger småstensbeskyttelsen Outpost AT's punkteringsbeskyttelse. Den styrker bunden af ​​dækkets dybe riller, beskytter mod stenet terræn og lader dækket komfortabelt køre over udfordrende overflader.

Den robuste struktur af Outpost AT understøtter høj belastningskapacitet og gør dækket til en ideel løsning inden for tungt arbejde og til rekreation, på veje eller i terræn.

"Outpost AT er et af de mest hårdføre dæk, vi nogensinde har fremstillet", konstaterer Seppälä stolt. "Det er hårdført nok til at give ultimativ holdbarhed takket være Aramid Shield™ og raffineret nok til at tilbyde komfort undervejs".

Forlæng din rejse

Outpost AT tilbyder højt kilometertal takket være en skræddersyet slidbane, hvis komposition er designet med beskyttende funktioner.

Et slidbanemønster med kløft udskæringer er dybere end ​​forgængeren, Rotiiva AT, med 1,5 mm og LT-metriske versioner med 2,5 mm. Den dybere slidbane på 11,5 mm og LT-størrelser 15 mm, forlænger Outpost ATs levetid og styrker dets evne til at mestre vanskeligt terræn.

Førere kan nyde brændstofeffektivitet takket være en holdbar og bæredygtig gummiblanding, der er udformet til at minimere rullemodstanden og holde emissionen nede. Som en global leder inden for bæredygtighed rangerer mere end 90 procent af Nokian Tyres' produkter i de laveste rullemodstandskategorier.

Tredimensionelle lameller hjælper Outpost AT med at kæmpe med sne, sjap og stillestående vand, hvilket forlænger rejser under barske forhold. Og stabilitetsstøtter og rilleløft giver dækket en robust struktur, hvilket giver førerne ro i sindet, når de kører lange ture på vanskelige overflader.

Som altid hjælper Nokian Tyres førerne med at vide præcis, hvor meget slidbanelevetid der er tilbage. Den patenterede kørselssikkerhedsindikator er tilgængelig i den seneste generation af alle Nokian Tyres-produkter, og viser tydeligt procentdelen af ​​tilgængelig slidbane, så førerne ved, hvornår det er tid til at købe deres næste sæt dæk.

"Det nye Outpost AT er et smart valg, som gør det muligt for føreren at nyde fordelene ved dækket i lang tid. Holdbarhed er ikke kun defineret ved at modstå nuets udfordringer, men også ved at give tillid til, at dækket vil tackle morgendagens forhindringer”, slutter Seppälä.

Nokian Tyres Outpost AT: Udvid dine grænser

Udvid dit terræn

Outpost AT hjælper førerne med at fjerne deres grænser og trygt tage derhen, hvor end deres rejser kræver det.

 • Ekstra greb på bløde overflader fra øvre dele på dæksiden og fordybninger i sideområdet
 • Kløft udskæringer er skræddersyet til at gribe fat på uforudsigelige overflader
 • Bjergsnefnug-symbolet med tre bjergtoppe bekræfter, at dækket er designet til brug året rundt, selv under vinterforhold
 • Et specielt 3D slidbanemønster er designet til at kunne klare sig under alle forhold

Forøg din beskyttelse

Outpost AT er fyldt med teknologi til at beskytte førerne i de mest barske miljøer.

 • Ekstrem holdbarhed og punkteringsmodstandsdygtighed takket være Aramid Shield-teknologien
 • Komfortabel holdbarhed fra småstensbeskyttelsen, der hjælper dækket med at køre selvsikkert gennem stenede- og grusveje
 • En robust struktur, der giver mulighed for at køre tungt lastet

Forlæng din rejse

Outpost AT tilbyder mange kilometer takket være en skræddersyet slidbane, hvis opbygning er designet med beskyttende funktioner.

 • Et slidbanemønster med kløft udskæringer, der kører godt gennem terrænet i titusindvis af kilometer
 • Brændstofeffektivitet fra en holdbar og bæredygtig gummiblanding med lav rullemodstand
 • 3D lameller for at klare sne og stillestående vand
 • En jævn rejse takket være stabilitetsstøtter og rilleløftere
 • Nokian Tyres’ patenterede kørselssikkerhedsindikator viser tydeligt, hvor meget slidbane der er tilbage

Innovationer:

Ekstrem holdbarhed. Aramid Shield: Punkteringsbestandige aramid-fibre er indlejret under slidbanen og gennem dæksiderne for at give ekstrem modstand mod huller i vejen, farer på vejen, ujævnt terræn og offroad-forhindringer

Uovertruffen trækkraft. 3D slidbanemønster: NOKIAN TYRES Outpost AT’s alsidige slidbanemønster gør det muligt for dækket at fungere på enhver overflade, fra mudder til sand, sne til tør asfalt.

Ekstra greb. Øvre dele på dæksiden: Toppe af den øverste del på dæksiden går sammen med fordybninger i sideområdet for at give et robust sidegreb på bløde overflader og bidrage til dækkets rå udtryk.

Forbedret punkteringsbeskyttelse. Småstenbeskyttelse: Forstærkninger til slidbanebæltet gør det muligt for dækket at køre komfortabelt og trygt på stenede- og grusveje.

Pålideligt greb. Kløft udskæringer: Hvor fordybninger i sideområdet og slidbanemønster krydser hinanden, hjælper X-formede riller dækket med greb på uforudsigelige overflader.

Bjergsnefnugssymbolet med tre bjergtoppe: Slidbanesammensætningen til al slags vejr giver en sikker køreløsning, inkluderende vinteregenskaber.

Mere sikkerhed. Kørselssikkerhedsindikator: Førere vil altid vide, hvor meget slidbane der er tilbage takket være denne patenterede funktion på dækkets slidbane.

Download produktbilleder og videoer

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague,
00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE,
00420 603 578 866,
[email protected]