man november 13 07:55 2017 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Traktorbaseret landbrug og entreprenørvirksomheder står over for en ny udvikling - Nokian Concept Tyre byder på en ny æra

Nokian Heavy Tyres, Nokia, Finland, 12. november 2017 – Det evigt udviklende område for traktorbaseret landbrugs- og entreprenørarbejde har brug for fornyelse. Det nye visionære konceptdæk fra Nokian Heavy Tyres præsenterer en ny æra inden for traktorbaseret arbejde. Ved at kombinere godt greb på våd jord og lang holdbarhed på veje, muliggør det gode forretningsmuligheder for små landbrug.

Nokian Concept Tyre byder på en ny æra

Hele landbrugssektoren står på randen af en ny æra. Omkostningerne ved landbrug i småskala er stigende, og indtjeningen faldende - eller usikker. Landmænd står over for et behov for at være fleksible i deres operative kapacitet ved at udføre entreprenørarbejde i mindre målestok.

Udviklingen går fra specialisering mod generalisering og fleksibilitet. Dette har formet og vil fortsætte med at forme efterspørgslen efter nye typer af udstyr, herunder slidstærke multifunktionsdæk, som muliggør en mere alsidig og omkostningseffektiv traktorudnyttelse end nogensinde før.

For at imødekomme denne efterspørgsel præsenterer Nokian Heavy Tyres på dette års Agritechnica-messen fremtiden for landbrug og entreprenørarbejde. Det nye Nokian Concept Tyre er specielt designet til at muliggøre alsidigt, omkostningseffektivt arbejde. Det giver pålidelighed og lang levetid, og dets visionære slidbanemønster muliggør mobil bevægelighed også ved tungere belastninger.

Vi inviterer dig til at udforske det nye Nokian Concept Tyre sammen med Nokian Heavy Tyres omfattende udvalg af pålidelige produkter, der sikrer, at landmænd over hele verden klarer jobbet lige fra rå marker til stengrund.

Begivenhed: Agritechnica - verdens største messe for landbrugsmaskiner & udstyr
Sted: Hannover / Tyskland, Stand # 20B03
Dato: 12.-18. november 2017

Om Nokian Tyres
Nokian Tyres er verdens nordligste dækfabrikant, der fremmer og letter sikker transport under krævende forhold. Vi er den eneste dækfabrikant, der fokuserer på produkter til krævende forhold og kundernes krav. Dens innovative dæk til personbiler, lastbiler og tunge maskiner markedsføres hovedsageligt i områder, der er hjemsted for sne, skove og udfordrende kørselsforhold på grund af skiftende årstider. Virksomheden udvikler sine produkter med vægt på bæredygtig sikkerhed og miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus. I 2016 var selskabets omsætning ca. 1,4 mia. euro, og det beskæftiger ca. 4.400 mennesker. Nokian Tyres er noteret på Nasdaq Helsinki.

Materialer: http://www.nokiantyres.com/nhtconcepttyre_materials

Nokian Heavy Tyres hjemmeside: www.nokiantyres.com/heavy 

Yderligere information:

Jiri Kozich, Product Manager TRI & Agricultural Tyres Puh. +420 773 673 348, [email protected]

Toni Silfverberg, Head of Sales & Marketing Puh. +358 10 401 7854, [email protected]