tir september 12 07:22 2017 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres Vintersortiment

Nokian WR vinterdæk tilbyder en virtuos kombination af sikkerhed og ubekymret køreglæde. Disse miljøvenlige højkvalitetsprodukter yder pålideligt uden overraskelser under de varierende centraleuropæiske vejrforhold.

Nokian WR A4

Nokian WR A4 er et højkvalitetsvinterdæk til hurtige biler, der kombinerer høj ydeevne og pålideligt vintergreb. Det byder på afbalanceret kørsel ved hurtigt skiftende vejrforhold igennem den centraleuropæiske vinter. Nokian WR A4 reagerer hurtigt og præcist på styringen og opretholder et komfortabelt lavt støjniveau. De fremragende manøvreringsegenskaber og vejgrebet er baseret på flere af de nyeste innovationer. Det har ekstremt lav rullemodstand, effektiv brændstoføkonomi og lave værdier for farlig emission.

 • Avanceret vintergreb på tørre, våde og snedækkede veje
 • Funktionelle ydelseslameller
 • Ekstremt stabil og afbalanceret højhastigheds ydeevne
 • Maksimal komfort

 

FOTOS: Nokian WR A4

Nokian WR D4 er en mester i godt greb, hvis unikke innovationer giver mulighed for sikker og afbalanceret kørsel i både regn og snevejr. Det er verdens første højkvalitets vinterdæk, der tilbyder vådgreb i EU-dækmærkeordningens bedste A-klasse. Den nye Nokian Block Optimized Siping og Nokian Twin Trac Silica innovationer tilbyder styret håndtering, fast greb og overlegen brændstoføkonomi.

 • Greb som aldrig før på både våde, tørre og snedækkede veje
 • Ekstremt stabil og afbalanceret køreoplevelse
 • Effektiv forebyggelse mod sjap- og akvaplaning
 • Ruller let, hvilket er miljø- og brændstofbesparende

 

FOTOS: Nokian WR D4

Nokian WR D3, designet til de varierende vinterforhold i Centraleuropa, er et godt valg for små og mellemstore familiebiler og for kørere, der sætter pris på økonomisk og sikker kørsel. Forebyggelse af akvaplaning under sjappede forhold var et centralt element i designprocessen: De skrå, forreste riller af slidbanen sørger for at vand hurtigt transporteres væk fra dæksporene. Dækkets Cool Touch Design lameller minimerer friktionen og varmeemissionen forårsaget af unødvendig lamelbevægelse. Et lettere rullende dæk betyder lavere brændstofforbrug og lavere CO2-udledning.

 • Pålideligt på våde, tørre og sjappede veje
 • Effektiv forebyggelse af akvaplaning og akvaplaning under sjappede forhold
 • Ruller let, hvilket er miljø- og brændstofbesparende

 

FOTOS: Nokian WR A3 and D3

Nokian WR SUV 3 - Ultimativ sne og sjap ydelse

Verdens første AA-klassificerede vinterdæk Nokian WR SUV 3 (størrelse 265/50 R19 V) er verdens første vinterdæk i EU's top A-klasse dækmærkning inden for vådgreb og brændstoføkonomi. Dette ægte vinterdæk til SUVer kan reducere bremselængder med op til 18 meter på våde veje og spare brændstof med op til 0,6 l / 100 km. Den bruger Nokian Twin Trac SUV Silica gummiforbindelse, skræddersyet til tungt SUV-brug, og Nokian Aramid Sidewall-teknologien. De sikrer, at køreren kan nyde branchens fineste sne og vådgreb i forbindelse med brændstofeffektivitet samt præcis manøvrering kombineret med fremragende holdbarhed.

Det højtydende SUV-dæk Nokian WR SUV 3 føler sig hjemme under de forskellige europæiske vinterforhold, og det har fremragende vintergreb og kørselsrespons. Vinterdækket Nokian WR SUV 3 modvirker effektivt sjap og akvaplaning og mester pålideligt alle de overraskelser, som vinteren gemmer på. Det ruller let og bevarer sin balance på både sne, sjappede og tørre veje.

 • Forhindrer meget effektivt sjap- og akvaplaning
 • Fremragende manøvrering på både snedækkede og tørre overflader
 • Ekstremt greb på våde overflader
 • Stabil kørselsfornemmelse under alle forhold

 

FOTOS: Nokian WR SUV3

Nokian WR C3 tackler vinterens ekstremer med et præcist vintergreb. Dette effektive dæk er designet til alsidig brug på lastbiler og varevogne, og det kører sikkert, holdbart og let på byens gader og landveje i Centraleuropa. Ud over den personbilslignende kørekomfort og meget lav rullemodstand optimerer Nokian WR C3 de sikkerhedsforbedrende manøvreringsegenskaber på iskolde, snedækkede og våde veje.

 • Maksimal vintersikkerhed og komfort
 • Præcis og stabil manøvrering
 • Fremragende holdbarhed, selv med store belastninger

 

FOTOS: Nokian WR C3

Nokian Weatherproof - mere end bare de fire årstider

Nokian Weatherproof dæk der tilbyder førsteklasses sikkerhed, høj ydeevne og holdbarhed til brug året rundt. Dette nye altvejrsdæk sortiment kombinerer pålidelig vintersikkerhed med den præcise kørselsstabilitet og fast manøvrering af Nokian vinterdækkene. Alle størrelser har Snowflake symbolet (3PMSF), hvilket indikerer at dækkene officielt er godkendt til vinterbrug. De let rullende Nokian Weatherproof dæk reducerer også brændstofforbruget og CO2-udledningen.

Snedækkede veje

 • Forbliver fleksibelt ved lave temperaturer, hvilket giver et stærkt greb og præcis bremsning på sne.

Våde veje

 • Forhindrer meget effektivt sjap- og akvaplaning

Tørre veje

 • Forhindrer meget effektivt sjap- og akvaplaning

God holdbarhed hele året rundt

 • Slidbanen fungerer udmærket under svingende temperaturer og tåler hårdt slid selv i varmt sommervejr.

FOTOS: Nokian Weatherproof

Nokian Weatherproof SUV

Det komfortable og slidstærke Nokian Weatherproof SUV tilbyder fremragende manøvrering på sne, blanke veje samt på uforudsigelig sjap. Slidbanematerialet er skræddersyet til mere kraftfulde SUV-biler. Stille og brændstofeffektivt sæson efter sæson.

FOTOS: Nokian Weatherproof SUV

Nokian Weatherproof C

Det stærke Nokian Weatherproof C klarer sin tunge hjulbelastning roligt og på en afbalanceret måde. Dette højtydende altvejrsdæk er usædvanligt slidstærkt og har et ensartet slidmønster. Det virker meget godt på sjap og sne. Nokian Weatherproof C har forskellige slidbanemodeller til større køretøjer og lettere belastninger. Det symmetriske pilformede slidbanemønster for varebiler og erhvervskøretøjer sikrer godt greb på våde og snedækkede overflader. Hos lette varevogne reducerer det tilpassede asymmetriske slidbanemønster risikoen for akvaplaning og øger komforten.

FOTOS: Nokian Weatherproof C

FOTOS AF ALLE NOKIAN TYRES OG ANDRE MATERIALER: NOKIAN TYRES Det offentlige presserum

Kontakt

For mere information kontakt venligst:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 855, [email protected]