tir oktober 31 10:59 2017 I kategori Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres vil være titelpartner for den første Ironman Triathlon i Finland

Nokian Tyres er hovedpartner og titelsponsor for det første Ironman Triatlonløb i Finland. Begivenheden, den første Nokian Tyres Ironman 70,3 i Finland, bliver organiseret i Lahti, Finland, den 30. juni 2018. Højenergisporten matcher Nokian Tyres værdier, der fremmer mobilitet og en aktiv livsstil og samtidig støtter virksomhedens brand og synlighed i Finland såvel som internationalt.

Nokian Tyres vil være titelpartner for den første Ironman Triathlon i Finland

Nokian Tyres IRONMAN 70,3 i Finland er en unik atletisk oplevelse der forgår omkring de natursmukke søer og landsbyer i det sydlige Finland, hvor konkurrenterne vil udfordre sig selv og hinanden i svømning, cykling og løb. Arrangementet i Lahti er et IRONMAN løb med 1,9 km svømning, 90 km cykel og 21,1 km løb. Den samlede afstand i mil er 70,3 mi, som navnet på arrangementet antyder. Hvad der gør denne begivenhed speciel, er dens sene starttid. Som et resultat kommer atleterne til at opleve slutningen under den nordlige midnatssol.

Nokian Tyres har indgået et flerårigt samarbejde med Midnight Triathlon Events Finland Oy, der repræsenterer mærket IRONMAN i Finland. Samarbejdet fokuserer på løbshændelser og de relaterede nationale og internationale aktiviteter.

"Vi er glade for dette partnerskab. IRONMAN-løbene er meget kendte over hele verden som udfordrende men positive sportsbegivenheder. Vi mener, at den velkendte begivenhed er yderst velegnet som en vigtig marketingkanal for Nokian Tyres. Det giver et perfekt miljø for at øge opmærksomheden for vores brand og gøre os synlige, især i forhold til udendørs sommer sport,” siger Antti-Jussi Tähtinen, Vice President, Marketing og Kommunikation for Nokian Tyres.

"Vi gør også dette for at inspirere vores medarbejdere og partnere til at gøre noget ved deres sundhed. Der er mange måder at være aktive på, herunder at teste dine egne grænser. Vi kender også til triatlon som en sport, da Nokian Tyres egen Hakkapeliitta Triatlon har promoveret motion allerede i et par årtier."

IRONMAN udfordrer hundredtusindvis af mennesker hvert år

Hvert år deltager mere end 260.000 mennesker i IRONMAN begivenheder globalt. Atleterne har et fælles ønske om at vinde over sig selv, overleve og gå videre. Dette er den samme filosofi, som verdens nordligste dækfabrikant har fulgt i mere end 80 år. Nokian Tyres succeshistorie er baseret på den perfekte forståelse af krævende forhold, kontinuerlig udvikling og udholdenhed.

”Med Nokian Tyres Ironman 70,3 begivenheden i Finland, ønsker vi at fremme det bedste om Finland og det finske folk samt køre bevidsthed og finske virksomheder globalt. Nokian Tyres er et stærkt brand med finske rødder, og det repræsenterer nøjagtigt de værdier og kvalitet, som vi ønsker at bringe til verden sammen. Nokian Tyres er en perfekt titelsponsor for begivenheden og brandet,” siger Antti Hagqvist fra Finntriathlon Oy. Finntriathlon ejer rettighederne til IRONMAN varemærket i Finland.

I alt 1.700 atleter er registreret til begivenheden Nokian Tyres Ironman 70,3 i Finland, der finder sted i Lahti næste sommer. Registreringen til arrangementet blev udsolgt på lidt mere end en måned.

Mere info: http://www.nokiantyres.com/ironman2018

Nokian Tyres vil være titelpartner for den første Ironman Triathlon i Finland

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR-chef, McCann Prag,+ 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR-chef Nokian Tyres CE, +420 603 578 866, [email protected]

Chef for Salg og Marketing for IRONMAN 70,3 Finland Antti Hagqvist, Finntriathlon Oy, [email protected] , tlf.: +358 44 011 1415

Nokian Tyres er verdens nordligste dækfabrikant, der fremmer og letter sikker transport under krævende forhold. Dens innovative dæk til personbiler, lastbiler og tunge maskiner markedsføres hovedsageligt i områder, der er hjemsted for sne, skove og udfordrende kørselsforhold på grund af skiftende årstider. Virksomheden udvikler sine produkter med vægt på bæredygtig sikkerhed og miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus. Nokian Tyres ejer Vianor dæk detailkæden, der omfatter ca. 1.500 butikker i 27 lande. I 2016 var selskabets omsætning ca. 1,4 mia. euro, og det beskæftiger ca. 4.400 mennesker. Nokian Tyres er noteret på Nasdaq Helsinki Ltd. Yderligere information: www.nokiantyres.com

IRONMAN and IRONMAN 70.3 are trademarks owned by World Triathlon Corporation (WTC) Ltd and, each year, more than 260,000 people participate in the related events around the world.IRONMAN og IRONMAN 70.3 er varemærker ejet af World Triathlon Corporation (WTC) Ltd, og hvert år deltager mere end 260.000 mennesker i de relaterede begivenheder rundt omkring i verden. www.ironman.com WTC is owned by the Chinese multinational conglomerate Wanda Group.www.ironman.com WTC er ejet af den kinesiske multinationale konglomerat Wanda Sports Holdings. www.wanda-group.com The first IRONMAN brand event in Finland – Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland – will take place in Lahti on 30 June 2018. The 1,700 places for the first event were sold out in approx.Den første IRONMAN begivenhed i Finland - Nokian Tyres Ironman 70,3 Finland - vil finde sted i Lahti den 30. juni 2018. De 1.700 pladser til det første arrangement blev udsolgt på ca.6 weeks. 6 uger. The rights to the IRONMAN brand in Finland are owned by Midnight Triathlon Events Finland Oy, which is a subsidiary of Finntriathlon Oy.Rettighederne til IRONMAN varemærket i Finland ejes af Midnight Triathlon Events Finland Oy, som er et datterselskab af Finntriathlon Oy. www.finntriathlon.fi www.finntriathlon.fi