tir december 5 12:22 2017 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres styrker selskabets samarbejde med bilproducenter i Centraleuropa

BMW-gruppen har godkendt vinterdækket Nokian WR D4 som originaludstyr til BMW X1. Denne højtydende SAV (Sports Activity Vehicle) bruger Nokian WR D4 i størrelsen 225/55 R17 97H.

Nokian Tyres styrker selskabets samarbejde med bilproducenter i Centraleuropa

Nokian WR D4 er en ny generation af vinterdæk udviklet af Nokian Tyres til de centraleuropæiske vejrforhold. Det giver fremragende greb og komfortable manøvreringsegenskaber selv ved høje hastigheder. Dækket opfylder BMW-gruppens strenge krav og er både et sikkert og stilfuldt valg for bilister, der værdsætter kvalitet.

For at opnå originaludstyrs godkendelse fra BMW-gruppen, har Nokian WR D4 gennemgået bilproducentens grundige testprogram. Dette sikrer, at dækket supplerer håndteringen af et højkvalitets køretøj på en optimal måde og gør det muligt for køreren at udnytte den maksimale ydeevne af køretøjet og dets dæk.

Nokian Tyres har i længere tid aktivt samarbejdet med bilproducenter, især i de nordiske lande. Samarbejdet med BMW-gruppen udvider dette samarbejde og styrker Nokian Tyres' position i Centraleuropa. Centraleuropa er verdens største vinterdæksmarked og er derfor et af Nokian Tyres' vigtigste vækstområder.

"Samarbejdet med BMW-gruppen viser, at vi som verdens nordligste dækfabrikant respekteres, og at kvaliteten af vores produkter er værdsat. Dette er et meget vigtigt skridt for os i at udvikle vores originaludstyrs aktiviteter og forretninger yderligere,” siger koncernchefen Markus Honkala fra Nokian Tyres.

Nokian Tyres fremstiller de vinterdæk, der leveres til BMW, på Nokia-fabrikken i Finland - på det sted, hvor verdens første vinterdæk så dagens lys for over 80 år siden.

Læs mere: Nokian WR D4 vinterdæk til centraleuropæiske forhold

Download billeder: Nokian WR D4 til BMW X1

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR-chef McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR-chef Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866, [email protected]