tir juni 26 08:00 2018 I kategori Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres sponsorerer triatleter ved verdens første midnats Ironman

Næste weekend vil Nokian Tyres bringe hundreder af triatleter til fremragende resultater i den udsolgte Nokian Tyres IRONMAN 70,3 Finland i byen Lahti. Mange firmaansatte og partnere vil deltage i løbet, herunder Nokian Tyres' administrerende direktør Hille Korhonen.

For første gang finder dette globalt og meget populære arrangement sted i Finland og om natten. Da Nokian Tyres IRONMAN 70,3 Finland starter om eftermiddagen, vil triatleterne krydse målstregen sent på aftenen. Den smukke beliggenhed gør arrangementet unikt. Den rene, maleriske finske natur og midnatssolen giver en uforglemmelig oplevelse for både triatleter og tilskuere.

For Nokian Tyres, der er arrangementets hovedpartner og største sponsor, er triatlon meget mere end en krævende konkurrence. Sporten passer naturligvis til virksomhedens værdier, som fremmer mobilitet og en aktiv livsstil.

- Triatlon er en sport, der på en glimrende måde matcher vores virksomhedskultur. Den kræver vedholdenhed og udholdenhed. For os betyder triatlon engageret og målrettet indsats, at tage vare på dit velvære og teste din fysiske og mentale udholdenhed. En sikker tro på dine evner driver både individer og firmaet fremad, siger Hille Korhonen, administrerende direktør for Nokian Tyres.

Hakkapeliitta Triatlon har holdt Nokian Tyres' medarbejdere i gang i mere end 20 år

Nokian Tyres er allerede bekendt med triatlon som sport, da firmaets eget Hakkapeliitta Triatlon-arrangement har inspireret medarbejderne til at bevæge sig i mere end 20 år. At bidrage til medarbejderes trivsel har vidtrækkende fordele.

- Vores internationale Hakkapeliitta Triatlon hjælper vores medarbejdere med at holde sig aktive og tage vare på sig selv. Sundt, engageret og kompetent personale er grundstenen til vores virksomheds succes, siger Korhonen.

Ironwoman går forrest med et eksempel

Nokian Tyres' administrerende direktør Hille Korhonen er selv en aktiv atlet. Hvad Korhonen især elsker ved triatlon er fællesskabsfølelsen, som har fået hende til at fuldføre en fuld Ironman.

- Fysisk træning er udfordrende, og alle sportsgrene giver mulighed for løbende forbedringer. For eksempel startede jeg free-style svømning uden forudgående erfaring. Endelig at kunne svømme i åbent hav føltes helt fantastisk, forklarer Korhonen.

 

Nokian Tyres vil medbringe sin nye SnapSkan service til arrangementet. SnapSkan forbedrer trafiksikkerheden ved at lade begivenhedens deltagere nemt og hurtigt kontrollere deres dæks tilstand på stedet.

Nokian Tyres IRONMAN 70,3 Finland foregår i Lahtis, Finland, den 30. juni 2018. I alt 1.800 deltagere, fordelt på 41 forskellige nationaliteter, deltager. Cirka 10.000-20.000 tilskuere er forventet til arrangementet.

Se en live stream af Nokian Tyres IRONMAN 70,3 den 30. juni 2018 på www.ironman.com

Video: Hen imod verdens første midnats Ironman

Billeder og logoer: www.nokiantyres.com/ironman2018

Nokian Tyres - Ironman logo

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866, [email protected]