tir oktober 13 11:54 2020 I kategori Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres: Rudolf Perner udnævnt til ny administrerende direktør i Tyskland

Siden den 1. august 2020 har Rudolf Perner været leder af Nokian Tyres GmbH i Tyskland. Ud over Tyskland, Østrig og Schweiz er han også ansvarlig for at forvalte virksomheden i Danmark og Holland. Før sin nuværende stilling som administrerende direktør for Nokian Tyres GmbH har han arbejdet i flere nationale og internationale ledelsesstillinger, senest har han arbejdet som administrerende direktør for Arla Foods.

I de kommende år vil Perner fokusere sig på at udvide forretningen i Centraleuropa og Tyskland. Etableringen og udviklingen af et forhandlernetværk i regionen vil hertil spille en vigtig rolle. Nokian Tyres er som altid parat til at yde fremragende service og god kvalitet til sine partnere.

Takket være firmaets nordlige oprindelse tilbyder Nokian Tyres en enestående ekspertise indenfor vinterdækbranchen. Den omfattende produktportefølje indeholder dog også mange sommer- og helårsdæk. Så sent som i sidste måned introducerede det finske selskab sin nye helårsdæks familie: Nokian Seasonproof og Nokian Seasonproof SUV.

"Som teknologipioner kombinerer Nokian Tyres produkter af høj kvalitet med den unikke finske Hakkapeliitta-Ånd," siger Rudolf Perner. "For mig er dette en perfekt kombination, der gør det muligt at realisere vores store vækstambitioner i regionen og begejstre flere kunder for vores fremragende dæk. Jeg ser frem til denne nye udfordring.” 

 

 

Yderligere information:

Nokian Tyres GmbH, Am Tullnaupark 8, 90402 Nürnberg

Zuzana Seidl, Public Relations Manager CE, Nokian Tyres,
E-mail: [email protected], Tel.: +42 0 603578866

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague,
E-mail: [email protected], Tel.: +420 725 865 874