man september 26 01:37 2016 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres præsenterer kvalitetsvinterdæk for sæsonen 2016 til danske bilister

For den forestående vintersæson kommer den nordligste producent med et eksklusivt tilbud på kvalitetsvinterdæk for danske bilister.

Nokian WR A4

Ønsker du at nyde en sikker og komfortabel kørsel, så meget som muligt, uden hensyn til vinterens luner? Så vælg Nokian Tyres dæk, der giver fantastiske køreegenskaber, fx når du kører i sjap, snestorm eller regnvejr ligesom på tørre veje. Med vores tilbud på Nokian Tyres kvalitetsvinterdæk kan du praktisktalt glemme alle vinterens faldgruber.

Nokian WR A4 – en absolut mester i kampen mod skiftende vejr

Årets nyhed. Det er et kompromisløst sportsvinterdæk af den nyeste generation, som kombinerer en sporty kørefornemmelse med et perfekt vejgreb på ethvert vinterterræn. Vores avancerede innovationsblanding Performance Traction Silica er baseret på anvendelse af naturgummi, silika og rapsolie, og den giver dækket et maksimalt vejgreb, overlegen stabilitet og gode slideegenskaber. Blandingens strukturstyrke gør dækket særdeles bestandigt over for stød og gennemtrængning. Det perfekte vejgreb bevares endnu ved pludselige temperaturskift eller efter at man har kørt mange kilometre. Centerområderne af grove lamelblokke er domineret af bestandige Functional Performance Siping og Centipede Siping teknologier, som garanterer den størst mulige kontaktflade, der øger køretøjets manøvreegenskaber og hovedsageligt vejgrebet i sne og sjap ved alle tænkelige styringsvinkler. Slidbaneblokke med Coanda-teknologien på slidbanens indre sikrer udmærket beskyttelse mod akvaplaning. Dækkets ekstremt lave rullemodstand kan let genkendes på et lavt brændstofforbrug. Komfortable patenterede slidindikatorer DSI og WSI bringer unik komfort med hensyn til din sikkerhed.

Dette unikke kvalitetsdæk tilbydes i følgende størrelser: 16–21 tommer med hastighedskoderne H (210 km/h) til W (270 km/h), herunder belastningskategorien XL.

Nokian WR D4 – en mester blandt vinterdæk

Et top- og verdens første vinterdæk til personbiler i de fleste størrelser med den bedste A-klasses mærkning med hensyn til vejgreb i vådt føre. Det forkorter stærkt bremselængder og mindsker brændstofforbruget. Det tilbyder helt sikkert føre både på våde veje og på sne. En gentagen vinder af sammenligningstests i motortidsskrifter. De nyeste Twin Trac Silica, Block Optimized Siping og Steerign Precision Rib teknologier sikrer ikke kun en top ydeevne, men også en lang levetid og stabilitet endnu ved store temperaturskift eller når man har kørt mange kilometre. Dækket har en speciel sidevægskonstruktion med en unik lyddæmpningseffekt. Dets slidbane har patenterede slidindikatorer DSI og WSI. Det er et komfortabelt, ydedygtigt, pålideligt og et af de mest vellidte vinterdæk på markedet med et udmærket forhold mellem pris og ydelse.

Dækket tilbydes i følgende størrelser: 14–20 tommer med hastighedskoderne Q til W, også i belastningskategorien XL.

Nokian WR SUV 3 – et revolutionært, uforgængeligt og ekstremt besparende dæk

Et robust og højtydende SUV dæk, som giver ekstrem bestandighed, udmærkede køreegenskaber og sikkerhed ikke kun i udfordrende terræner. Det er fremstillet af en speciel Nokian Twin Trac SUV Silica blanding, som garanterer et overlegent vejgreb under vinterforhold. Udmærkede funktioner støttes af yderligere innovationer som fx snekløer (Snow Claws), blokstabilisatorer (Groove Lifts) og 3D selv-blokerende lameller (3D Lock Sipes). Det revolutionerende Nokian Aramid materiale gør dette SUV dæk til et helt unikt valg, fordi dets sidevægge aldrig vil gennemtrænges selv om man kører på skarpe sten, fortovskanter eller andre terrænfaldgruber. Verdens første dæk med AA-mærkning for vejgreb i vådt føre og med et formindsket brændstofforbrug på 0,6 l pr. 100 km, tilbydes i størrelsen 265/50 R19 V XL. Det er det mest besparende dæk i det hele taget og et absolut revolutionært dæk på verdensmarkedet.

Dækket tilbydes i følgende størrelser: 15–21 tommer med hastighedskoderne H til W, også i belastningskategorien XL.

Ekstrem testning på et unikt center nord for den nordlige polarkreds

”Vores vinterdæk bliver testet under krævende vilkår på et specielt Nokian Tyres testcenter – ”White Hell” (Det Hvide Helvede) i Ivalu, Lapland, langt bag polarkredsen. Derfor har de altid et ekstremt fast vejgreb samt betydeligt kortere bremselængder både i vådt føre og på sne. De nyeste rækker af højt moderne og tidsløse Nokian Tyres vinterdæk er et resultat af mere end 80 års udvikling og innovation, der ikke kun giver alle produkterne unikke egenskaber, men også en høj merværdi til vores kunder,” siger Hannu Liitsola, Nokian Tyres administrerende direktør for Europa.

Innovationer og globalt førerskab i udviklingen af de bedste dækløsninger

Den nordligste producent Nokian Tyres er en verdensberømt legende blandt vinterdæksproducenterne. Nokian Tyres opfandt det første vinterdæk for mere end 80 år siden. De nyeste nyskabelser omfatter anvendelsen af et revolutionerende materiale, Nokian Aramid, i dækkets sidevægskonstruktion, hvilket gør dækket næsten uforgængeligt. Dette er en merværdi for kunder, der gerne og sorgløst vil nyde deres kørefornemmelse i ethvert terræn. Udvalgte Nokian Tyres dæk blev verdens første dæk i 2015, der fik den bedste AA bedømmelse på EU-dækmærkeskalaen for det bedste vejgreb i vådt føre og for den bedste brændstoføkonomi.

Nokian Tyres kvalitetsvinterdæk kan købes i salgsnetværket for dets officielle distributør Vianor samt hos alle autoriserede forhandlere.

Billeder i høj opløsning kan downloades her:
www.nokiantyres.com/winterportfolioCE

Yderligere oplysninger om Nokian Tyres vinterdæk kan findes her: https://www.nokiantyres.dk/daek/personbiler/vinterdaek/ 

Kontakt

For mere information, kontakt venligst:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, Marketing og Kommunikationsspecialist Nokian Tyres CE, 00420 603 578 855, [email protected]

Om Nokian Tyres

Nokian Tyres blev grundlagt i 1988, og dets rødder går helt tilbage til 1898, da Suomen Gummitehdas Oy, eller Den Finske Gummifabrik, blev etableret. Virksomheden er verdens nordligste dækproducent. Den fremmer og letter sikker kørsel under krævende forhold. Innovative dæk til personbiler, lastbiler og tunge maskiner markedsføres hovedsageligt i områder med sne, skove og udfordrende kørselsforhold forårsaget af de skiftende sæsoner.

I 2015 var selskabets omsætning ca. 1,4 mia. EUR, og det havde 4.400 ansatte i slutningen af året. Nokian Tyres aktier er noteret på Nasdaq Helsinki. Produktionsanlægget er beliggende i Finland og Rusland. På hovedkontoret i Nokia, Finland, findes produktudviklingen centraliseret med produktudvikling, prototyper og testkørsler. Alle produkterne er udviklet med henblik på bæredygtighed og miljøvenlighed i hele produktets livscyklus. Nokian Tyres globale hovedkontor ligger i Nokia, Finland, mens dets europæiske ledelse er baseret i Prag.

Yderligere oplysninger om selskabet kan findes på: https://www.nokiantyres.dk/