ons juli 11 12:56 2018 I kategori Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres øger produktionen på Nokia-fabrikken ved at køre i fireholdsskift

Nokian Tyres plc øger produktionskapaciteten for dæk til personbil på Nokia-fabrikken med ca. 30 % ved at omlægge til fireholdsskift. Med denne kapacitetsforøgelse vil der blive ansat mere end 80 nye medarbejdere til produktion af personbilsdæk i Nokia.

Rekrutteringen vil straks begynde, og ansættelsesforholdene vil starte i september måned, med vægt lagt på årets udgang. Produktionen vil køre i fireholdsskift senest fra begyndelsen af 2019.

- Vores vækststrategi kræver øget produktion. Nokian Tyres har oplevet en stærk vækst, og vores mål er at fortsætte denne ved at fordoble vores nordamerikanske salg og øge vores salg i Centraleuropa med 50 % i løbet af de næste fem år. Samtidig vil vi sikre vores fortsatte markedsledende position i de nordiske lande og Rusland, siger Hille Korhonen, administrerende direktør for Nokian Tyres.  

Nokian Tyres' dækproduktion for personbiler i Nokia kører i øjeblikket i treholdsskift fem dage om ugen. I fremtiden vil fabrikken køre med fireholdsskift seks dage om ugen.

Mere information om ledige stillinger: https://www.nokiantyres.com/company/vacancies/

Billeder: Nokian Tyres factory in Nokia

Yderligere information: 

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Michalová, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866, [email protected]

Twitter
I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram

Om Nokian Tyres

Nokian Tyres er verdens nordligste dækfabrikant og en af de mest bæredygtige virksomheder i branchen. Vi tilbyder ro i sindet under alle forhold ved at udvikle højkvalitets, sikre og miljøvenlige dæk til personbiler, lastbiler og tunge maskiner. Vi er især velkendte for vores innovative vinterdæk. Vores gruppe omfatter også Vianor kæden, der specialiserer sig i vedligeholdelse af køretøjer og dæk. I 2017 var selskabets omsætning ca. 1,6 mia. EUR, og det beskæftigede ca. 4.600 medarbejdere. Nokian Tyres er noteret på Nasdaq Helsinki. Yderligere information: www.nokiantyres.com