fre juli 3 04:00 2020 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres’ nordamerikanske fabrik opnår ISO 9001-certificering

Nokian Tyres’ nye fabrik i Dayton, USA, har opnået ISO 9001-certificering. Certificeringen kræver, at virksomheder opfylder specifikke krav til kvalitetsstyringssystemer og bekræfter således virksomhedens bestræbelser efter topkvalitet.

Nokian Tyres annoncerede Dayton som stedet for dets nordamerikanske fabrik i maj 2017. Virksomhedens produktionseksperter begyndte straks at udarbejde strenge kvalitetsstyringsstandarder, der sigter mod at fremstille sikre, bæredygtige dæk i overensstemmelse med de detaljerede processer og politikker, der var gældende for virksomhedens to andre produktionsfaciliteter i Nokia, Finland, og Vsevolozhsk, Rusland. Certificeringen blev opnået mindre end seks måneder efter åbningen.

”Vi er beæret over at modtage ros for vores kvalitetssystem. Selvom fabrikken kun har været i drift i nogle måneder, blev kvalitetsprocessen beskrevet som var det en langt mere erfaren fabrik,” siger Teppo Huovila, VP, kvalitet og bæredygtighed.

Den intense ISO 9001-certificeringsproces inkluderer revisioner fra et uafhængigt, eksternt certificeringsorgan og af internt personale, der er uddannet i processen. Alle de tre globale Nokian Tyres fabrikker er nu ISO 9001-certificeret.

Virksomheden gør sig klar til, i de kommende måneder, at introducere nye produkter til de nordamerikanske bilister.

Mere information om anlægget er tilgængelig på: NokianTires.com/DaytonFactory.

Klik her for billeder og video af anlægget.

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,
[email protected]