søn april 5 09:51 2020 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres har taget forholdsregler for at sikre forretningskontinuiteten

Nokian Tyres og Vianor overvåger fortsat COVID-19-udbruddet og træffer passende foranstaltninger for vores medarbejdere, forretningsdrift og vores kunder. Vores prioritet er at sikre vores medarbejderes velbefindende og sikkerhed og minimere påvirkningerne for vores kunder. Her er en opdatering af hvordan Nokian Tyres håndterer denne situation.

På grund af indvirkningerne fra COVID-19-krisen, vil Nokian Tyres midlertidigt stoppe produktionen på sine fabrikker for at garantere medarbejdernes velbefindende og sikkerhed.

Dayton fabrikkens lukning træder i kraft fredag ​​den 27. marts og vil vare i mindst to uger. På Nokian Tyres russiske fabrik startede produktionsstoppet mandag den 30. marts og vil vare i en uge. Nokian Tyres fortsætter med at levere til kunderne gennem deres regionale lagre.

”Vi har afsluttet de nødvendige forberedelser på begge fabrikker og er klar til at følge retningslinjerne fra de lokale myndigheder. Virksomheden vil fortsat tage alle rimelige skridt, der er nødvendige for at hjælpe med at begrænse spredningen af COVID-19,” sagde Esa Eronen, SVP, Supply Operations hos Nokian Tyres.

Selvom Rusland lukkede deres grænser på søndag den 29. marts, er godstransport dog stadig tilladt. Vores fabrik i Vsevolozhsk ligger cirka 35 kilometer fra St Petersburg, og fungerer som hidtil normalt. Situationen er meget omskiftelig, vi overvåger konstant udviklingen for at mindske indvirkningerne.

Forhandlingerne om medarbejdersamarbejdet vedrørende alt personale med base i Finland hos Nokian Tyres plc, Nokian Heavy Tyres Ltd, Vianor Holding Oy og Vianor Oy afsluttede fredag den 27. marts. Som følge heraf planlægges alle 1.630 ansatte i Finland midlertidigt afskediget. Varigheden af de midlertidige afskedigelser varierer afhængigt af arbejdsopgaverne, op til højst 90 dage pr. person i løbet af i år. I Vianor Oy forlænges tidsplanen indtil februar 2021.

En to-ugers nedlukning af Nokia fabrikken i Finland begynder den 6. april. Dette inkluderer både bildæksproduktion til personbiler såvel som Nokian Heavy Tyres produktion og er rettet mod at forhindre spredningen af COVID-19.

Nokian Tyres følger nøje opdateringer fra globale sundhedsorganisationer og følger retningslinjerne udstedt af lokale regeringer fra lande hvor vi agerer i. Vi tager alle nødvendige forholdsregler for at sikre vores medarbejders sikkerhed. Vi har midlertidigt suspenderet alle forretningsrejser og bedt vores medarbejdere om ikke at have personlige møder. I de fleste lande er vi gået over til at arbejde hjemmefra for alle de roller, hvor det er muligt.

Virksomheden har udstedt selvkarantæneregler til vores medarbejdere, der har rejst internationalt i områder med stor smittefare. Alle der har foretaget forretningsrejser eller privatrejser, forventes at gå i selvkarantæne i 14 dage efter hjemkomsten.

I Spanien er byggearbejder på det nye testcenter stoppet. Entreprenørerne genoptager arbejdet, så snart det er sikkert, men det vil betyde, at projektet i Spanien vil blive forsinket.

Siden begyndelsen af ​​udbruddet i Kina har vi aktiveret vores globale forretnings krisehåndbog og taget alle forholdsregler i vores magt for at sikre medarbejdernes sikkerhed og kundernes leveringssikkerhed. Strategisk elasticitet er styrken i Nokian Tyres distributionsnetværk. Vi har taget ekstra forholdsregler for at sikre leveringen til vores kunder og forbudte besøg på vores fabriksområder.

Fra den 25. marts er det usandsynligt, at COVID-19 vil forårsage en råvaremangel, der ville bringe Nokian Tyres plc-produktion i fare. Vi har taget ekstra risikostyringsforanstaltninger for at afbøde risikoen i vores råvareforsyningskæde.

De fleste af vores råvareleverandører opererer stadig i normal drift. Vi ser dog forsinkelser i både leverancer og transport. Vi har sikkerhedslagre, der dækker de forsinkelser, vi har set indtil videre eller forudser i de kommende uger. Vi har også back-up leverandører. Vi følger situationen nøje og opdaterer statussen løbende, når situationen udvikler sig.

For mere information, se vores pressecenter: https://www.nokiantyres.com/company/publications/releases/  
Vi opdaterer vores oplysninger her regelmæssigt.
Download billeder

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,
[email protected]