tor november 19 11:14 2020 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres er igen medtaget i det prestigefyldte Dow Jones bæredygtighedsindeks – som værende en af de mest bæredygtige børsnoterede virksomheder i verden

Nokian Tyres er med i Dow Jones' DJSI World bæredygtighedsindeks for fjerde år i træk. Virksomheden blev også medtaget i det mere strengt definerede DJSI Europe-indeks.

Det betyder, at virksomheden er blandt de mest bæredygtige børsnoterede virksomheder i verden. Virksomheden modtog hele 100 point inden for produktkvalitet & tilbagekaldelsesstyring, miljørapportering, miljøpolitik & ledelse samt social rapportering.

– Vi er stolte af, at kunne vise lederskab inden for bæredygtighed og modtage denne anerkendelse. I maj 2020 blev Nokian Tyres det første dækfirma, der officielt har fået godkendt sine videnskabelige mål for reduktion af CO2-emission. Vores globale team arbejder fortsat hårdt på at nå disse mål og forbedrer sig løbende inden for bæredygtighed, siger administrerende direktør & CEO Jukka Moisio.

På seks år har Nokian Tyres reduceret CO2-udledningen fra produktionen med 44 %. Rullemodstanden for Nokian Tyres dæk er i gennemsnit reduceret med 8 %, hvilket svarer til 65.000 bilers årlige udstødningsgasser. Formålet med dette målrettede arbejde er at forbedre produkternes miljøvenlighed uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Indekset viser verdens mest bæredygtige virksomheder – inklusive Nokian Tyres

DJSI World er sammensat af virksomhedsledere inden for global bæredygtighed som identificeret af SAM, nu en del af S&P Global. Hvert år vurderer SAM mere end 7.300 virksomheder over hele verden. Deres bæredygtighedsvurdering har siden 1999 fokuseret på kriterier, der både er branchespecifikke og økonomisk væsentlige.

For investorer, er dette en højt værdsat og omfattende vurdering af bæredygtighed. Vurderingen af ​​ virksomheder i år er baseret på deres præstation i 2019. Kun førende virksomheder, inden for enhver branche, er inkluderet i indekset hvert år.

Lær mere om Nokian Tyres arbejde med bæredygtighed.

Download billeder

 

Yderligere information:

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,
[email protected]

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]