tir oktober 4 09:17 2016 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Rockproof - et nyt stærk specialdæk til krævende professionelle

Nokian Rockproof, et nyt produkt fra Nokian Tyres, tilbyder ekstrem holdbarhed til professionel kørsel og off-road entusiaster. Nokian Rockproof er en frygtløs performer i stenbrud, skove og mineområder. Dette robuste nye dæk er en utrættelig performer som en fuldblods minedrift arbejdshest, der kan håndtere uventede påvirkninger selv under krævende off-road brug.

Nokian Rockproof

Den nye skæreresistente Nokian Rockproof Hybrid slidbaneblanding og et groft slidbanemønster giver et dæk med en fremragende modstandsdygtighed, selv under barske off-road forhold. Nokian Rockproof er designet til lette lastbiler, SUV'er og til off-road brug. Det er blevet udviklet i samarbejde med Nokian Heavy Dæk og testet af fagfolk i miner og stenbrud i Europa og Nordamerika.

Nokian Rockproof er et unik eksempel på dygtigheden af verdens nordligste dækproducent. Dækket kombinerer problemfrit holdbarhed for tunge maskindæk med samme komfort som i dæk til personbiler.

Hastighedskategorien for dette nye dæk er Q (160 km / t) og størrelsesudbuddet i Europa dækker 8 størrelser. Nokian Rockproof vil være tilgængelig på markedet i begyndelsen 2017.

Præcis håndtering, længere levetid

De optimerede slidbane blokstøtte giver mere præcis håndtering og stabilitet. To forskellige side vinkler og den forskudte understøttelse på blokkenes sider sikrer, at dækkets slidbane blokke står fast, og at rillebunde ikke beskadiges selv under friskere kørsel. Den forstærkede øvre del af sidevæggen giver yderligere beskyttelse mod punktering og skæreskader forårsaget af skarpe sten.

Stenudstødnings egenskaben ved rillebunden på dette robuste nye dæk forhindrer, at skarpe og takkede sten fæstner sig i slidbaneoverfladen og gennemtrænger dækkets struktur. Stenene frastødes og forbedrer derved dækkets levetid og tilbyder ekstra beskyttelse ved at forhindre skader på dækkets struktur, især i ujævnt terræn.

Off-road kørsel og den hårdeste professionelle brug kræver ekstrem holdbarhed fra dækket, og punkteringsbeskyttelse i særdeleshed. Under disse betingelser kan dæk undertiden leve ubehageligt kort. Utilsigtede skader forårsager en masse ekstraomkostninger og dækskifte resulterer i ekstraarbejde. Dækket har fremragende snitbestandighed grundet slidbaneforbindelsen, der er blevet udviklet til brug i miner. Dækkets stærke struktur og aramid sidevægge beskytter dækket mod skader fra siderne. Dette produkt er udviklet til at forbedre effektiviteten til ​​krævende professionel brug, siger Olli Seppälä, Produktudviklings Chef for Nokian Tyres.

Aramid Sidewall teknologien - en skudsikker vest til dine dæk

Aramid Sidewall teknologien er udviklet af Nokian Tyres og tilbyder en ny form for holdbarhed og beskyttelse til krævende kørselsforhold. Dækkets sidevægsstruktur indeholder ekstremt stærke aramid fibre. Fiberen forstærker sidevæggen, hvilket gør det mere modstandsdygtigt over for stød og snit, der ellers let kunne beskadige det. En skade på dæksiden kræver normalt udskiftning af dækket. Aramid fibre er også benyttet af rumfarts-og forsvarsindustrien.

Den unikke, røde Rockproof logo for dette nye dæk er placeret på dæksiden. Logoet vil i første omgang være tilgængelig for størrelserne 315 / 70R17 og kan muligvis blive udvidet til andre størrelser senere.

Lederen inden for ekstreme forhold

Nokian Tyres er verdens nordligste dækproducent. Virksomheden fremmer og letter sikker kørsel under krævende forhold. Den leverer innovative dæk til personbiler, lastbiler og tunge maskiner hovedsageligt i områder, hvor ekstreme forhold såsom sne, skove og sæsonudsving stiller store krav til dækkenes præstationer.

Nokian Heavy Tyres Ltd er en del af Nokian Tyres plc gruppen. Nokian Heavy Tyres’ produktsortiment omfatter dæk til skovbrugsmaskiner, specielle dæk til landbrugsmaskiner og dæk til maskiner, der anvendes på forskellige steder, såsom havne og terminaler, underjordiske miner, jordarbejde og vedligeholdelse af veje.

Nokian Rockproof – Ultimativ holdbarhed 

  • Ultimativ holdbarhed til krævende professionel brug
  • Fast og præcis håndtering
  • Sten ejektorer forbedrer levetiden

Vigtigste nyskabelser:

Nokian Rockproof Hybrid gummiblanding. Ekstrem snitbestandighed - længere arbejdstid. Den nye Nokian Rockproof Hybrid minedrift sammensætning er skræddersyet til udfordrende off-road brug. Dækkets ekstreme snitbestandighed kommer til sin ret ved professionel brug i miner og stenbrud samt til off-road kørsel.

Sten ejektorerne på rillebunden. Bedre holdbarhed. Sten ejektorer forhindrer skarpe sten i at sætte sig fast i dækkets køreoverflade og gennemtrænge dækkets struktur. Sten ejektorer forbedrer dækkets levetid og tilbyder ekstra beskyttelse ved at forhindre skader på dækkets struktur.

En ny type af holdbarhed og beskyttelse: Aramid dækside teknologien Aramid fibre, der styrker dækkets sidevægge, giver holdbarhed og beskyttelse til krævende køresituationer. Fibrene gør dækket mere modstandsdygtigt over for stød og skår, der ellers nemt kunne beskadige det.

Dækstørrelser i Europa: 8 størrelser fra LT225 / 75R16 op til LT315 / 70R17

LT225/75 R 16 115/112 Q
LT245/75 R 16 120/116 Q
LT235/80 R 17 120/117 Q
LT245/70 R 17 119/116 Q
LT245/75 R 17 121/118 Q
LT265/70 R 17 121/118 Q
LT285/70 R 17 121/118 Q
LT315/70 R 17 121/118 Q (Nokian Rockproof logo)

HØR DET FRA BRUGERNE

Den Canadiske skovarbejder Tom Brain fra Vancouver Island, British Columbia, har været med til at teste det nye specialdæk Nokian Rockproof. Tom arbejder hver dag under meget udfordrende forhold i skovbrug ved fældning på stier og veje, der for det meste består af rå klippegrund. I de sidste par måneder har Tom og hans 4x4 fundet, at Nokian Rockproof giver holdbarhed en ny dimension.

"Vi har kørt ca. 50.000 km på disse dæk og mere end halvdelen af det på grus. Vi kørte ganske meget off-road og førhen havde vi bogstaveligt talt kørt ind i skoven med et sæt dæk, der kun var 2 uger gamle, og var kommet ud af den med et fladt dæk. Under de 50.000 km vi har kørt med denne dæktype, har vi kun haft en punktering en enkelt gang, hvilket virkeligt er exceptionelt og usædvanligt. Jeg kan forsikre dig, at Nokian Rockproof er et virkeligt robust dæk," siger Tom.

"Ekstraordinære dæk" - Tom Brain

Video - Canadian Dyer Logging operator Tom Brain: https://youtu.be/OYGZ8e5YOSE

Nokian Rockproof videolink: https://youtu.be/k23qbaIii7M

Produktfotos: www.nokiantyres.com/Rockproof

Video: Holdbarhed som aldrig før: Nokian Aramid Sidewall teknologi
https://youtu.be/P2yjARS7frM

Yderligere information: www.nokiantyres.com, www.nokiantyres.dk

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, Public Relations Nokian Tyres CE, 00420 603 578 855, [email protected]