man maj 10 07:00 2021 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Powerproof og Nokian Wetproof: Pålidelig ydelse og ro i sindet til de centraleuropæiske sommerveje

Producenten af højkvalitetsdæk Nokian Tyres har opnået international succes med sine dæk af høj kvalitet og den førsteklasses sikkerhed og kørekomfort, de giver. Den skandinaviske legende anbefaler altid at sætte sikkerhed og kvalitet først, da disse egenskaber giver bilisterne ro i sindet under alle forhold. Uafhængige tests fra velrenommerede internationale bilmagasiner og bilklubber kan også være behjælpelige, når du skal vælge de bedste sommerdæk til din bil, da EU-dækmærket kun giver meget begrænset information.

Nokian Tyres nyeste og teknologisk mest avancerede sommerdæk er Nokian Wetproof, Nokian Wetproof SUV, Nokian Powerproof, og Nokian Powerproof SUV, som alle er udviklet til at imødekomme stadig mere varierende sommervejrsforhold, hvor store temperaturudsving hurtigt kan ændre køreforholdene. Det rigtige sæt højkvalitetsdæk kan hjælpe førerne med hurtigt at tilpasse sig disse ændringer.

Førsteklasses sikkerhed fra forårsmorgen til de sene efterårsnætter

Nokian Wetproof tilbyder stabil ydeevne på regnfulde dage og giver dig komfort til dårlige vejforhold.

”Takket være det specialudviklede Dual Zone Safety-koncept og den nye generation af gummiforbindelser garanterer Nokian Wetproof sommerdæk førsteklasses sikkerhed, stabilitet og vådgreb. Bilister kan nu let håndtere det skiftende sommervejr med pludselige temperaturændringer, kraftig regn eller pludseligt tordenvejr. Dækket opretholder også sine egenskaber på tørre overflader, herunder solvarme motorveje,” siger Martin Dražík, ekspert og produktchef for Centraleuropa i Nokian Tyres.

I en uafhængig magasintest fra den prestigefyldte tyske Auto Motor und Sport (7/2021) delte Nokian Wetproof andenpladsen og blev vurderet "meget godt". Resultaterne fremhæver især dets sikkerhed på våde overflader, harmonisk samarbejde med ECS-systemet og meget let håndtering på tør asfalt. Dækket delte også andenpladsen i et andet tysk magasin, AUTO Strassenverkehr (8/2021), og blev omtalt som den ubestridte vinder af prise / ydelsesforholdstesten.

En anden test af det berømte tyske ACE Lenkrad (marts 2021) erklærede Nokian Wetproof for et velafbalanceret dæk uden tydelige svagheder. Det understregede også dets meget gode
pris / ydelsesforhold. Ifølge feedback fra markedet har Nokian Wetproof fået karakteren 4,5 / 5, hvilket betyder, at forbrugerne har været meget tilfredse med dækkets ydeevne.

SUV-versionen, Nokian Wetproof SUV, er et højt-ydende kvalitetsprodukt med den patenterede Aramid Sidewall-teknologi. Det er ikke underligt, at det er blevet et populært valg for SUV-ejere. Det blev bedømt som "godt" i en test af det tyske Auto Bild Allrad (marts 2021), hvor det fik femtepladsen. Ifølge magasinet er fordelene ved Nokian Wetproof SUV korte bremselængder på både våde og tørre overflader samt gode sikkerhedsmarginer for akvaplaning. Testen påpegede også et andet vigtigt træk til SUV-biler - dækkets høje trækkraft på græs og grus.

Hurtige biler skal kunne stole på sikkerheden og stabiliteten på lange sommerrejser

Den nyeste tilføjelse i UHP-kategorien, Nokian Powerproof til sportslige biler, har fået stor popularitet blandt hurtige og sikre køreentusiaster og mange andre.

Nokian Powerproof's førsteklasses kvalitet fangede også det populære polske magasin Motor (14/2021) opmærksomhed. Med en tredjeplads i deres test blev dækket rost for god håndtering på både våde og tørre overflader og den lydløse og behagelige køreoplevelse, det giver. Ifølge magasinet tilbyder det god ydeevne til en attraktiv pris.

I det italienske magasin Quattroruotte fik dækket det højeste antal point i testen sammenlignet med alle andre deltagende produkter. Det blev rost for perfekt tørgreb, fremragende komfort og for at være hurtigt på våde overflader. Nokian Powerproof blev også bedømt som "godt" ved sommerdækstesten udført af Gute Fahrt. Ifølge det tyske magasin er Nokian Powerproof et meget smidigt dæk med fremragende køreegenskaber og komfort.

Nokian Powerproof SUV giver sikker og ubekymret kørsel. Det leveres med en stærk konstruktion til kraftige SUV'er med den unikke Nokian Tyres’ patenterede Aramid Sidewall-teknologi.

Helårskomfort til europæiske bilister med førsteklasses ydeevne

Mange bilister foretrækker helårsdæk, da de ikke skal skiftes to gange om året og dermed undgår at købe et andet sæt dæk og fælge. Bilisterne skal dog huske på, at sommerdæk giver den ypperste sikkerhed og ydeevne om sommeren på samme måde som vinterdæk om vinteren.

Den nye Nokian Seasonproof helårs dækfamilie er specielt udviklet til at imødekomme de centraleuropæiske bilisters behov og tilpasse sig både vinter- og sommerkørselsforhold. Med sit nye slidbanemønster optimeret til brug igennem hele året har dækket flere innovationer, der sikrer maksimal sikkerhed, fremragende slidstyrke og lav rullemodstand året rundt.

”Det voksende behov for yderligere sikkerhed under uventede våde og snedækkede forhold, selv uden for sæsonen, er en af ​​hovedårsagerne til, at en række centraleuropæiske køretøjer er udstyret med dæk, der kan klare alt forskelligt slags vejr,” fortæller Martin Dražík.

I henhold til en nylig forbrugerundersøgelse, som Nokian Tyres udførte blandt helårsdæksbrugere,* værdsætter europæiske bilister især dækkets sikkerhed under alle vejrforhold. Blandt andre egenskaber nævnte de også det gode greb og håndtering, slidstyrke og sikkerhedsegenskaber på vinterveje.

* Helårsdæksundersøgelsen 2020. Dataene er baseret på en onlineundersøgelse, der blev foretaget i maj 2020 af researchfirmaet YouGov for Nokian Tyres. Undersøgelsen blev gennemført i fire lande (Tyskland, Frankrig, Italien og Polen) med 300 adspurgte helårsdæksbrugere fra hvert land.

 

Mere information:

Aktuelle tilbud på Nokian Tyres højkvalitetssommerdæk

Det nye Nokian Tyres helårsdæk

Testresultater for Nokian Tyres sommerdæk

 

Billeder:

Download billeder her

 

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,
[email protected]