fre november 10 10:40 2017 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Heavy Tyres på messen Agritechnica 2017:

Ustoppelig Holdbarhed - betroet kvalitet møder visionære innovationer

Nokia, Finland, XX, 20179 november 2017 - Both trusted quality and new innovations are needed to enable modern, profitable farming in the changing world. Både pålidelig kvalitet og nye innovationer er nødvendige for at muliggøre moderne, rentabelt landbrug i den konstant skiftende verden. Dette har inspireret det førende dækmærke Nokian Heavy Tyres til at præsentere en række dæk, mere omfattende end nogensinde på messen Agritechnica 2017.

Det moderne landbrug kræver, at arbejdet udføres hurtigt, sikkert og økonomisk. Alsidige dæk med højkvalitetsholdbarhed og fremragende greb er afgørende for de bedste resultater. Dette har inspireret Nokian Tyres i årtier - brugeroplevelser og praktiske tests har udviklet vores omfattende udvalg af dæk for at imødekomme alle brugernes behov.

Ny serie af Nokian CT dæk - et bredere udvalg af de berømte trailerdæk

Nokian CT trailerdæk er designet til ekstremt tung belastning og de mest krævende landbrugs- og professionelle opgaver. Nu er en ny serie af disse berømte flotationsdæk blevet lanceret. De nye størrelser er: 560 / 60R22.5, 600 / 50R22.5, 600 / 55R26.5 og 600 / 60R30.5.

Nokian TRI 2 - Nye testresultater: flere driftstimer på vej og off-road

Stabilt og slidstærkt Nokian TRI 2 tilbyder komfortabel kørselsrespons og udholdenhed både på vej og off-road. De nye testresultater tyder klart på, at det er et førsteklasses valg til landbrugsarbejde, der kræver både kørsel og markarbejde.

Perfektionen skyldes erfaringen: det visionære Nokian Concept Tyre

Det nye koncept dæk præsenterer et sæt af suveræne funktioner der ændrer landbruget og professionelle opgaver. Dette innovative dæk giver landbrugere og entreprenører udstyr til de kommende forretningsmuligheder ved at muliggøre et mere alsidigt og omkostningseffektivt traktorbaseret arbejde end nogensinde før.

For bedre at forstå nutiden og fremtiden indenfor landbrugsarbejde, byder vi dig velkommen til at se vores nye sortiment af dæk såvel som vores seneste visioner om landbrugets fremtid.

Begivenhed: Agritechnica - verdens største messe for landbrugsmaskiner & udstyr
Sted: Hannover / Tyskland, Stand # 20B03

When: 12–18 November 2017Dato: 12.-18. november 2017

Om Nokian Tyres
Nokian Tyres er verdens nordligste dækfabrikant, der fremmer og letter sikker transport under krævende forhold. Vi er den eneste dækfabrikant, der fokuserer på produkter til krævende forhold og kundernes krav. Dens innovative dæk til personbiler, lastbiler og tunge maskiner markedsføres hovedsageligt i områder, der er hjemsted for sne, skove og udfordrende kørselsforhold på grund af skiftende årstider. Virksomheden udvikler sine produkter med vægt på bæredygtig sikkerhed og miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus. I 2016 var selskabets omsætning ca. 1,4 mia. euro, og det beskæftiger ca. 4.400 mennesker. Nokian Tyres er noteret på Nasdaq Helsinki.

Mere information:

www.nokiantyres.com/heavy 
www.nokiantyres.com/flotation

Yderligere oplysninger:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866, [email protected]