tor januar 11 03:43 2018 I kategori Virksomhedsnyheder

Nokian Heavy Tyres øger sin produktionskapacitet med 50 pct. ved at investere 70 millioner euro i Nokia

Nokian Heavy Tyres Ltd, der er en del af Nokian Tyres-koncernen, øger sin produktionskapacitet med 50 procent ved at investere ca. 70 mio. euro i sin fabrik i Nokia over de kommende tre år. Ved kapacitetsforøgelsen vil der opstå ca. 50 nye arbejdspladser indenfor produktionen af tunge dæk.

Nokian Heavy Tyres, investering

"Det internationale marked for tunge dæk har udviklet sig positivt, og vores salg er steget. Vi vil også støtte vores kunders vækst ved at øge vores produktionskapacitet på vores nuværende fabrik i Nokia, Finland. Nokia er et naturligt valg til placering af produktionen, da vi der har dygtige medarbejdere der evner at producere produkter af høj kvalitet på en moderne fabrik,” siger Manu Salmi, vice direktør i Nokian Heavy Tyres.

Sigtet er at øge den maksimale kapacitet inden for produktionen af tunge dæk fra ca. 20 mio. kg til 32 mio. kg.

Nokian Heavy Tyres Ltd har også underskrevet en aftale med den lokale fagforening om at øge konkurrenceevnen gennem fleksibilitet. Aftalen motiverer medarbejderne til at udvikle flere færdigheder. Denne aftale er gældende frem til udgangen af 2020.

"Vi ønsker at vokse med fokus på kundeservice, sikkerhed og kvalitet. Vi tager dette vigtige skridt sammen med vores engagerede medarbejdere," siger Salmi.

Nokian Heavy Tyres - Skræddersyet specialekspertise fra norden

Nokian Heavy Tyres’ produktudvikling stammer fra 80 års ekspertise inden for vinterdæk og en gennemgående forståelse af ekstreme forhold. Nokian Heavy Tyres er globalt markedsledende inden for skovdæk, og virksomhedens erfaringer med de skiftende årstider, det hårde nordlige miljø og den langsigtede produktudviklingsindsats med fokus på omhyggeligt udvalgte produktsegmenter har gjort Nokian Heavy Tyres til en af verdens førende producenter af specialdæk. Nokian Tyres produkter er kendte for deres ekstremt høje kvalitet, der garanterer en lang levetid og pålidelig funktionalitet til en lang række anvendelser og forskellige betingelser.

Nokian Tyres plc
Antti-Jussi Tähtinen
Vice President, Marketing and Communications

Photos – here 

Kontaktpersoner:

Manu Salmi, Vice President, Nokian Heavy Tyres Ltd, tel. +358 10 401 7680

Jaroslav Nálevka, PR-chef McCann Prag, +420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR-chef Nokian Tyres CE, +420 603 578 866, [email protected]