tor februar 11 03:30 2021 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Heavy Tyres fejrer atter en vigtig milepæl: et helt år uden arbejdsulykker, der førte til fravær. Med teamwork stræber vi fortsat på at forbedre vores arbejdsmetoder for fremtiden.

– Dette er en ekstremt vigtig milepæl, vi sammen har opnået, roser Marko Oksanen, produktionsingeniør for Nokian Heavy Tyres.

At kunne fejre et år uden ulykker, der førte til fravær, er kun muligt ved at løse problemer og lære af dem som et team – ingen af ​​os kunne have gjort det alene.

Sikkerhed er en af ​​vores kerneværdier. Målet med at gøre Nokian Tyres til en så sikker arbejdsplads som muligt bygger på to hovedfunktioner: personlig sikkerhed og support. Vi alle kan personligt påvirke sikkerhedsniveauet fx ved at bruge det rigtige udstyr og anvende de rigtige arbejdsmetoder. Hjælp og rådgivning er altid tilgængelig.

På denne måde opnår vi sikkerheden i fællesskab.

Kultur med udfordring som en prioritet

For Marko er samarbejdet mellem alle medarbejdere nøglen til at skabe et sikkert arbejdsmiljø.

– Vi skal fortsætte med at udfordre os selv og andre. Når den mentale afstand mellem kolleger i forskellige stillinger minimeres, og arbejdsklimaet er åbent, kan der ske reelle forbedringer, understreger Marko.

– Hvis vi for eksempel er tæt på at have en ulykke, er det vigtigt, at vi taler om det som et hold og ser nærmere på situationen. Vores mål er at tillade alle at tale frit og fortælle deres mening. Alle har deres egen specifikke viden om forskellige dele af vores arbejde, og det er vigtigt at høre tanker fra forskellige synsvinkler for at lære og udvikle sig.

Fejrer sikkert og hver for sig under pandemien

– På grund af COVID-19-pandemien er vi ikke i stand til at fejre så stort som denne lejlighed fortjener. Vi vil dog med sikkerhed gennemgå de aspekter, der har gjort denne fantastiske præstation mulig og fejre det, glæder Marko sig.

Det hårde arbejde vil fortsætte. Vi mener, at sikkerhed er et valg – og at beslutningen tages hver dag. Ifølge Marko opnås bedre resultater løbende, dag for dag og år efter år pga. løbende forbedringer i alle sikkerhedsaspekter.

– Alles bidrag og engagement er vigtigt, og vi vil fortsætte med at flytte grænsen og arbejde hårdt på at udvikle os selv. Hvorfor stoppe og være tilfredse nu?

Download billeder

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,
[email protected]