ons maj 5 06:25 2021 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Det nye Nokian Snowproof C – sikkerhed og stabilitet under alle vinterforhold

Det nye Nokian Snowproof C er et sikkert og pålideligt vinterdæk specielt udviklet til professionel og tung brug. Dækkets vigtigste egenskaber er fremragende vintersikkerhed, komfort og holdbarhed. Det nye Nokian Snowproof C er designet til at modstå belastninger og slides jævnt under brug, samt har en fremragende lang levetid.

Nokian Snowproof C er et nyt højkvalitetsvinterdæk, der er designet til at give ro i sindet til den centraleuropæiske vinter. Nokian Snowproof C tilbyder avanceret sikkerhed til daglig kørsel, hvilket sikrer fremragende vintergreb på sne, sjap og regn. Nokian Tyres' Alpine Sense Grip-koncept mestrer alle vinterudfordringer og sikrer, at kørefornemmelsen er forudsigelig og afbalanceret.

Ifølge Nokian Tyres forbrugerundersøgelse* betragtede næsten 60 % af bilisterne i Centraleuropa specialiserede vinterdæk som det vigtigste sikkerhedsudstyr til deres bil i vintermånederne. Næsten 70 % af alle adspurgte fandt dækkets greb og håndtering under vinterforhold som de mest værdifulde egenskaber, mens stabilitet, snegreb og slidstyrke også var eftertragtede egenskaber.

- Sikkerhed og afbalancerede køreegenskaber er altid udgangspunktet i vores udviklingsfilosofi. Ved designet af det nye vinterdæk til transportfagfolk blev der lagt særlig vægt på at forbedre sjap- og vådgrebet, samtidig med at levetiden forlænges og rullemodstanden sænkes. I tråd med denne filosofi maksimerer det nye Nokian Snowproof C sikkerheden under alle køreforhold og giver stabilitet og kontrol til professionelle og fritidsbrugere, siger Mikko Liukkula, udviklingschef hos Nokian Tyres.

Det nye Nokian Snowproof C tilbyder sikkerhed og stabilitet under alle vinterforhold. Produktsortimentet tilbyder størrelser til alsidig professionel brug og fritidsbrug med et udvalg af 27 produkter fra 14 til 17 tommer, med hastighedsklasserne R (170 km / t), T (190 km / t) og H (210 km / t). Produktsortimentet vil være tilgængeligt for forbrugerne til efteråret 2021.

Fremragende vintergreb og afbalanceret kørefornemmelse

Det nye Nokian Snowproof C tilbyder sikkerhed, holdbarhed og ubesværet kørsel dag ud og dag ind. Alpine Sense Grip-konceptet, der bruges i Nokian Snowproof C, giver en enestående kombination af førsteklasses greb på snedækkede, sjappede og våde veje, samtidig med at det giver en forudsigelig og afbalanceret køreoplevelse. Konceptet består af innovative funktioner, der kombinerer dækkets mønsterdesign, gummisammensætning og struktur. Det vinteroptimerede slidbanemønster med skræddersyet, aggressive lameller og flere kanter giver greb og sikkerhed under forskellige vinterforhold og gør håndteringen afbalanceret og nem at kontrollere selv ved tunge belastninger.

Alpine Grip slidbanesammensætningen er skræddersyet til den centraleuropæiske vinter og klarer sig godt i et bredt temperaturområde. Det giver imponerende sne- og vådgreb og fremragende slidstyrke. Den stærke, optimerede C-dækstruktur med Nokian Tyres´ patenterede Aramid Sidewall-teknologi giver unik holdbarhed og forbedret slidstyrke.

Sikker, holdbar og brændstofeffektiv

Dæk til VAN-segmentet er specialprodukter designet til hård og alsidig brug. De skal have en fast struktur og være robuste nok til at håndtere tunge belastninger ved forskellige vejforhold sikkert og pålideligt. Den skræddersyede konstruktion af Nokian Snowproof C inkluderer et meget holdbart bundlag med en tyk stålbæltepakke under slidbanen.

Holdbarheden af ​​det nye produkt maksimeres takket være Nokian Tyres' unikke Aramid Sidewall-teknologi. De ekstremt stærke aramidfibre styrker dæksiderne og giver mere holdbarhed og beskyttelse under krævende køreforhold. Denne teknologi beskytter dækket mod stød, skarpe genstande og huller i vejen. Disse funktioner gør det muligt for Nokian Snowproof C at holde til tunge belastninger og barske vejforhold.

Når belastningen er høj, kan rullemodstand virkelig påvirke brændstofforbruget. Gummiforbindelsen i Nokian Snowproof C er optimeret til tung brug, hvilket gør det muligt at arbejde sikkert over et bredt temperaturområde og reducere rullemodstanden. Den lave rullemodstand gør Nokian Snowproof C til et brændstofeffektivt valg for bilister, der ønsker at mindske miljøpåvirkningen, mens de sparer på brændstofudgifterne.

Fremragende håndtering og stabilitet

Det varierende vintervejr betyder, at en stor del af vinterkørselen i Centraleuropa finder sted på regn-opblødte eller ryddede asfaltveje. Det nye, aggressive slidbanemønster giver Nokian Snowproof C en afbalanceret vejkontakt samt hurtig og forudsigelig styringsrespons. Slidbanen leveres med et stift og forbundet mellemområde, som giver afbalanceret håndtering og stabilitet til tunge belastninger.

Sjap- og vandkanalerne i midten af ​​slidbanen er designet til at maksimere modstandsdygtigheden mod sjap- og akvaplaning. Disse kanaler opbevarer vand og sjap der samler sig imellem dækket og vejen og fremskynder bortskaffelsen af det. Ekstra greb til snedækkede veje kommer med Snekløerne, som er placeret mellem slidbaneblokkene og giver et afbalanceret greb på is og sne, især når du bremser og accelererer. De skræddersyede tætte lameller med specielle venstre / højre lameller på centerblokkene er designet til at forbedre vintersikkerheden yderligere. Lamellerne går ikke igennem hele slidbaneblokken, hvilket sikrer, at grebet er fast, mens den generelle vejhåndtering forbliver optimal.

Kørekomforten er altid et nøgleelement. Det nye slidbanemønster, de computeroptimerede slidbaneblokke og strukturen af det nye Nokian Snowproof C arbejder alle mod at maksimere komforten og give et behageligt lydniveau.

Nokian Snowproof C – Ro i sindet på vinterveje

  • Sikre og stabile under alle vinterforhold, også sne og sjap
  • Fremragende levetid - øget kilometerantal og maksimal holdbarhed
  • Mere kørekomfort med reduceret støjniveau

Hovedinnovationer:

Alpine Sense Grip: Det vinteroptimerede slidbanemønster med Alpine Grip-slidbaneforbindelsen giver en enestående kombination af førsteklasses greb på snedækkede, sjappede og våde veje, mens det giver en forudsigelig og afbalanceret køreoplevelse.

Snekløerne: Afbalanceret greb på is og sne. Snekløerne griber effektivt på overfladen, når de kører på blød sne, hvilket giver greb i højeste klasse, når man bremser og accelererer.

Sjap- og vandkanaler: Effektiv sjap og vandgennemstrømning. Disse kanaler opbevarer vand og sjap der samler sig imellem dækket og vejen og fremskynder bortskaffelsen af det. Dette forhindrer den farlige akvaplaning.

Aramid Sidewall-teknologi: Ekstrem holdbarhed. De ekstremt stærke aramid-fibre styrker dækkets sider, hvilket giver mere holdbarhed og beskyttelse til krævende køresituationer. Fiberen gør dækket mere modstandsdygtigt over for stød og skarpe genstande, der ellers let kan beskadige dækket.

Patenteret sikkerhed

For øget sikkerhed har Nokian Snowproof C en kørselssikkerhedsindikator (DSI) patenteret af Nokian Tyres. Placerings- og trykindikatorerne på informationsområdet på dækkets side forbedrer også sikkerheden. Informationsområdet giver mulighed for at registrere det rigtige dæktryk og installationsplaceringen, når dækkene skiftes. Komforten og sikkerheden forbedres yderligere ved hjælp af et ekstra afsnit, der kan bruges til at registrere boltenes fastspændingsmoment.

*Vinterdæks undersøgelsen fra 2019. Dataene er baseret på en online panelundersøgelse foretaget i december 2018 - januar 2019 af Nokian Tyres i samarbejde med YouGov-forskningsfirmaet. Undersøgelsen blev gennemført i fem lande (Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Tjekkiet) med 500-2.000 respondenter fra hvert land.

Nokian Snowproof C

Download produktmaterialer

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,
[email protected]

Produktchef Martin Drazik, 00420735747556 
[email protected]