tor juni 1 11:31 2017 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Den nye E-Truck serie fra Nokian Tyres: pålidelig, økonomisk kørsel i enhver sæson og akselposition

Som de fleste transporteksperter ved, er det billigste dæk sjældent det mest økonomiske. Dækket forventes at køre så langt som muligt, mens det er stille, sikkert og komfortabelt at køre med. Rullemodstanden påvirker brændstofforbruget, og en robust krop gør det muligt at regummiere dækket - hele to gange. Disse krav var udgangspunktet for den nye Nokian E-Truck serie af helårs lastbilsdæk.

Den nye E-Truck serie fra Nokian Tyres

Nokian E-Truck serien af helårs lastbil- og busdæk er optimeret til lange og mellemstore transporter under normale vejrforhold. Dækkene er perfekt afbalanceret til at fungere godt i Centraleuropa såvel som på nordiske hovedveje.

"Med Nokian E-Truck serien ønsker vi at bringe et nyt alternativ til det europæiske marked," siger Teppo Siltanen, produktchef hos Nokian Heavy Tyres. "De er dæk af høj kvalitet, fremstillet i Europa, de vil være almindeligt tilgængelige og kan monteres på enhver tid af året."

Økonomisk livscyklus

Nokian E-Truck produkterne har en speciel gummiblanding til brug i alle sæsoner. Det optimerede rillemønster muliggør lav rullemodstand, såvel som mange økonomiske såvel som økologiske kilometer. Førerne også sætter pris på deres behagelige håndtering og stille løb.

Regummiering er en væsentlig del af den økonomiske dækstyring. Den nye Nokian E-tread serie af regummieringsmaterialer supplerer Nokian E-Truck serien og gør det muligt at presse op til en million kilometer ud af dækkene.

Nokian E-Truck Steer

Nokian E-Truck Steer er designet til helårsbrug på styreaksler på lange og mellemstore lastbiler og busser. Den nye type zigzagformede riller forhindrer sten i at sætte sig fast, mens Spiral Sipe systemet giver greb på alle veje. Selv slidbanemønsteret er med til at give et fremragende kilometertal.

Nokian E-Truck Drive

Nokian E-Truck Drive er et helårs drivakseldæk designet til lange og mellemstore transporter. Det effektive blokmønster og det åbne centermønsterdesign sikrer god trækkraft.

Nokian E-Truck Trailer

Nokian E-Truck Trailer er et økonomisk valg til krævende helårs trailerbrug. Dens robuste sidevægge og ensartede slidmønstre sikrer et godt kilometertal, mens de nye zigzagformede riller forbedrer stabiliteten. Forhindrer sten i at sætte sig fast hvilket betyder længere levetid for dækkene.

Tilgængelighed

Nokian E-Truck dækkene vil være tilgængelige i efteråret 2017, med udgangspunkt i de mest almindelige europæiske lastbil- og busdækstørrelser.

Flere oplysninger og fotos:

www.nokiantyres.com/e-truck

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR-chef, McCann Prag, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR-chef Nokian Tyres CE, 00420 603 578 855, [email protected]