tor september 21 02:44 2017 I kategori Virksomhedsnyheder

Investerer i fremtidig vækst

Byggearbejdet på Nokian Tyres' tredje fabrik er påbegyndt i Nordamerika

Nokian Tyres holdte en festlig ceremoni i dag for at fejre påbegyndelsen af ​​byggearbejdet på selskabets tredje fabrik. Den nye fabrik er selskabets første produktionsvirksomhed i Nordamerika.

Byggearbejdet på Nokian Tyres' tredje fabrik er påbegyndt i Nordamerika

Den nye green field-etablering bliver opført i Dayton (Rhea County), Tennessee, USA. Fabrikkens årlige kapacitet vil være 4 mio. dæk med udvidelsespotentiale for fremtiden. Fabriksområdet vil også indeholde et distributionscenter med en lagerkapacitet på 600.000 dæk. Byggeriet er planlagt til at begynde i begyndelsen af 2018, og de første dæk skal produceres i 2020.

"Nokian Tyres‘ investering i Tennessee understøtter vores vækstambition og engagement for at betjene vores kunder på det nordamerikanske marked," siger Hille Korhonen, administrerende direktør, Nokian Tyres.

Under ceremonien bekræftede Korhonen selskabets ambition om at fordoble salget i Nordamerika over de næste fem år. Hun fremhævede også Nokian Tyres' mål om at være ledende indenfor dækindustrien i bæredygtig produktion samt at sikre, at virksomheden er den perfekte arbejdsgiver i det samfund den opererer i.

Voksende global produktportefølje, forbedret kundepleje

De første dæk på den nye fabrik vil blive produceret i 2020. Samlet set vil fabrikken fokusere på det stigende udvalg af nordamerikanske specifikke bil- og lette varevognsdæk. Den samlede produktionskapacitet på 4 millioner dæk vil være nået inden 2022, og det vil gøre det muligt for Nokian Tyres at imødekomme den stigende efterspørgsel i hele Nordamerika. Kundeservicen vil blive forbedret gennem kortere ventetider og forbedret fleksibilitet. Mens Dayton-fabrikken vil tjene nordamerikanske kunder mere effektivt, vil den også frigive kapacitet fra andre fabrikker til at levere til andre vækstmarkeder.

"Vi investerer i den fremtidige vækst. Det samlede salg forventes at stige, og med det kræves der yderligere produktionskapacitet. Alle tre fabrikker vil have vigtige roller i Nokian Tyres vækstplan, der betjener forskellige markedsområder," udtaler Pontus Stenberg, salgsdirektør. "Vi vil kunne styrke vores globale konkurrenceevne ved at introducere ledende nyskabende teknologi. Med den øgede produktionskapacitet kan vi reducere leveringstiden, udvide vores produktportefølje og styrke vores overordnede evne til at betjene vores kunder globalt," opsummerer Stenberg.

Mere info: www.nokiantyres.com/daytonfactory

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Michalová, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 855, [email protected]