tir august 7 10:41 2018 I kategori Virksomhedsnyheder

Bæredygtig mobilitet, der respekterer naturen: Nokian Tyres Verdensmesterskab i orienteringsløb finder sted i Letland den 4.-11. august

I skovene vil der være travlhed i begyndelsen af august, da begivenheden Nokian Tyres Verdensmesterskab i orienteringsløb gennemføres i Letland den 4.-11. august. Nokian Tyres sponsorerer for tredje gang verdensmesterskabet i denne udfordrende og givende sport.

Bæredygtig mobilitet, der respekterer naturen: Nokian Tyres Verdensmesterskab i orienteringsløb finder sted i Letland den 4.-11. august

Nokian Tyres Verdensmesterskab i orienteringsløb finder sted i Riga og Sigulda i Letland. I mesterskabsugen konkurrerer eliteorienteringsløbere fra ca. 50 lande i fem arrangementer: sprint, sprint-stafetløb, mellemdistance, langrend og stafetløb. Partnerskabet mellem Nokian Tyres og ”International Orienteering Federation” (IOF) startede allerede i 2016. Sidste år underskrev de en ny, flerårig kontrakt om titels sponsorering af Verdensmesterskabet i orienteringsløb og har fået IOFs hovedpartnerstatus, ligesom i WM i orienteringsløb.

Aktiv livsstil og påskønnelse af naturen

Entusiasterne inden for denne sportsgren, der er meget populære i Norden og Centraleuropa, søger udfordringer og nyder motion, udendørsaktiviteter og naturen. Samarbejdet mellem det internationale orienteringssamfund og Nokian Tyres har været naturligt fra starten. Sporten er et fremragende match med virksomhedens værdier, der fremmer sikker mobilitet, eventyrlysten og en aktiv livsstil.

- Orienteringsløb er en fantastisk og overraskende sport, der kombinerer oplevelser fra motion, forståelse af naturen samt en afprøvning af dine mentale og fysiske grænser. Hele familien kan deltage, og det er også et godt match med vores virksomhedskultur. Færdigheder, beslutsomhed og tro på dine egne evner er drivkraften både for individer og virksomheder, siger Antti-Jussi Tähtinen, markedschef for Nokian Tyres.

Ekspert i udfordrende forhold

Verdens nordligste dækfabrikant er ekspert inden for udfordrende terræn og ændrende vejrforhold. Nordiske værdier og ønsket om at være en pioner inden for bæredygtig udvikling ses i virksomhedens sikre og miljøvenlige produkter.

– Orienteringsløbs mesterskabet og andre orienteringsløb, som f.eks. WM orienteringsløbs dagen, giver os en fremragende platform for at præsentere Nokian Tyres varemærket sammen med denne sport, der fremmer udendørs motion og eventyrlysten, tilføjer Tähtinen.

− Nokian Tyres er en fremragende partner for os, da selskabets produktudvikling fokuserer på ekspertisen i udfordrende forhold og miljøvenlighed, som begge er vigtige for orienteringsløbs entusiaster. Vi er meget glade for at have Nokian Tyres som titelsponsor, siger Tom Hollowell, CEO for International Orienteering Federation.

Udover orienteringsløb fremmer Nokian Tyres også en sund livsstil som hovedsponsor for Nokian Tyres IRONMAN 70,3 Finland triatlon arrangementet.

For yderligere oplysninger om konkurrencen: www.woc2018.lv/

Download billeder og logoer

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Seidl Michalová, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866, [email protected]