ons maj 12 12:00 2021 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Testning er begyndt på Nokian Tyres Test Center i Spanien

Nokian Tyres er begyndt at teste på det nye testcenter i Santa Cruz de la Zarza, Spanien. Alle 10 baner bruges til at teste dæk under ekstreme forhold. Testcentrets kronjuvel er den 7 kilometer lange ovale baner, der omkranser arealet.

”Alle vores testcentre er investeringer i innovation, og udvidelsen af ​​testaktiviteterne er et stort og vigtigt spring for os. De alsidige spor og det moderne udstyr på det spanske testcenter gør det muligt for os at teste dæk på våde og tørre overflader, så kraftig regn eller intens varme ikke forårsager nogen overraskelser. Testcentret i Spanien kombineret med vores Ivalo vintertestcenter i Lapland tager vores samlede testfunktioner til det højest mulige niveau,” siger Olli Seppälä, leder af F & U.

Testcentret sætter virksomheden i stand til at fremskynde produktudviklingscyklusserne og styrke sin markedsposition som producent af topkvalitetsdæk.

”Nu kan vi teste vores dæk på vores eget testcenter under alle de forhold, de er udviklet til. Dette er en stor konkurrencefordel for os - især når man ser på de produkter, der er udviklet til det centraleuropæiske marked såvel som til det nordamerikanske marked,” fortsætter Seppälä.

Det nye testcenter har allerede et kaldenavn: Hakka Ringen. I en intern navne-konkurrence foreslog Nokian Tyres medarbejdere omkring 150 forskellige kaldenavne til det nye testcenter. Hakka Ringen var vinderen, da Hakka og Hakkapeliitta er de velkendte produktmærker fra Nokian Tyres, og 'Ring' er det de mest berømte baner i verden kaldes for.

Opførelsen af ​​testcentret startede i 2018. På grund af COVID19 blev byggearbejdet standset i en kort periode, men fortsatte, da situationen var stabiliseret og de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger blev truffet. Projektet er en vigtig del af Nokian Tyres' vækststrategi.

”Lignende testcentre bygges sjældent i verden, og testforholdene er i verdensklasse og øger vores troværdighed som en førsteklasses dækproducent,” siger Jukka Kasi, SVP Produkter og Innovationer.

Nu, hvor byggearbejdet på de forskellige baner er afsluttet, sammensættes et team på testcentret, og også den runde bygning i hjertet af testcentret, Visitor Center, er klar til brug.

”Hele projektet har krævet langsigtet koncentration såvel som stor lidenskab, ambition og professionalisme for at gøre drømmen til virkelighed,” roser Kasi Nokian Tyres teamet.

 

Fakta om Nokian Tyres Testcenter i Spain:

  • Placeringen i Spanien muliggør helårstestning af sommer-, helårs- og vinterdæk.
  • I området på 300 hektar er der adskillige testbaner til test på tørre og våde overflader, samt den ovale højhastighedsbane, der muliggør test med hastigheder op til 300 km / t.
  • Centret bruger mange miljøvenlige teknologier; det har f.eks. mere end 1.000 solpaneler installeret, genbruger vand og anvender hvide tage.
  • Nokian Tyres er involveret i forskningen af nye biobaserede materialer tæt på testcentret for at skabe en endnu mere bæredygtig dækproduktion i fremtiden.
  • Testcentret i Spanien er vores tredje testfacilitet. Det supplerer vores dæktest netværk, der består af et stort 700 hektar område i Ivalo, finske Lappland, og et sted nær vores finske hovedkvarter i Nokia.

 

Læs mere om testcentret i Spanien:

Nokian Tyres spanske testcenter

Nokian Tyres testcenter i Spanien fortsætter efter planen

Nokian Tyres starter opførelsen af et nyt testcenter i Spanien

Nokian Tyres vil bygge et helt nyt testcenter i Spanien

 

Billeder:

Download billeder her

 

Yderligere information:
Jaroslav Nálevka, PR Manager McCann Prague, 00420 725 865 874,

[email protected]

Zuzana Seidl, PR Manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,

[email protected]