tor oktober 17 12:48 2019 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres’ vintersortiment: Højkvalitets vinterdæk hjælper dig med at tæmme alle vejrforhold

Overalt i Europa er uventet vejrskifte almindeligt på denne årstid. Kraftig regn forekommer hyppigere, hvilket øger mængden af den, til enhver tid, farlige sjap, mens tørre veje også ses ofte. For at imødegå dette i den europæiske vinter tilbyder verdens nordligste dækproducent en række vinterdæk af høj kvalitet som du kan stole på. Det nyeste medlem af Nokian Tyres' vinterdæksfamilie til den kommende vintersæson er Nokian WR Snowproof, der tilbyder en sikker og behagelig køreoplevelse.

Nokian WR Snowproof er et nyt højkvalitets vinterdæk designet til at give avanceret sikkerhed til forskellige vinterrejser. Det giver en enestående kombination af førsteklasses greb og forudsigelig og afbalanceret køreoplevelse, der imødekommer behovene hos centraleuropæiske vinterbilister.

Nokian WR Snowproof giver fremragende vintergreb på både snedækkede og sjappede veje - en funktion, som bilisterne forventer og mange gange også har brug for. Det faste greb er baseret på det nye Alpine Sense Grip-koncept, mens den unikke Alpine Grip gummiblanding sikrer, at dækket fungerer godt i et bredt temperaturområde fra milde til kolde vinterforhold.

”I dette miljøvenlige højkvalitets vinterdæk har hver en slidbane og lamel en bestemt rolle og understøtter sikker og behagelig kørsel. Håndteringen er afbalanceret og let at kontrollere, selv under overraskende forhold. Nokian WR Snowproof har en meget lav rullemodstand, hvilket betyder mindre brændstofforbrug og reduceret emission”, forklarer Martin Dražík, produktchef for Nokian Tyres Europa.

Det nye dæk sælges i hastighedskategorierne Q (160 km / t), T (190 km / t), H (210 km / t),
V (240 km / t) og W (270 km / t), og dets omfattende størrelsesudvalg dækker i alt 55 produkter fra 14 til 20 tommer. Det nye Nokian WR Snowproof er tilgængeligt for forbrugere fra efteråret 2019.

Ro i sindet på vinterveje for SUV-kørere

Vinterdækket Nokian WR SUV 4 er specielt udviklet til centraleuropæiske SUV-kørere, der sikrer den bedste ydelse på sne, sjap og i kraftig regn. Uanset om du kører på hurtige motorveje, travle by gader eller naturskønne bjergveje, er kørefornemmelsen kontrolleret og forudsigelig på glatte og blanke veje. Dette topklassedæk giver en enestående kombination af sneydelse, håndteringsegenskaber på våde og tørre overflader, såvel som akvaplaningsresistens. Sammenlignet med fem premium-konkurrenter udmærker Nokian WR SUV 4 sig ved sit sideværts greb på sne og bremsning på sne og is.

”De alsidige vinteregenskaber, fremragende håndtering og en SUV-specifik konstruktion gør Nokian WR SUV 4 optimal til den Centraleuropæiske vinter”, siger M. Dražík.

Nokian WR SUV 4-dækket sælges i hastighedskategorierne H (210 km / t), V (240 km / t) og
W (270 km / t), og dets omfattende størrelsesudvalg dækker i alt 57 produkter fra 16 til 21 tommer.

Sportslig håndtering, førsteklasses greb på sne

Det sportslige vinterdæk, Nokian WR A4, kombinerer optimalt håndtering af høj ydeevne og pålideligt vintergreb. Det tilbyder afbalanceret kørsel ved hurtigt skiftende vejrforhold for sportslige biler. Nokian WR A4 har et asymmetrisk slidbanemønster, der giver det muligheden for at styre præcist med god kørefeedback på blanke og sjappede veje. Den fremragende håndtering og overvindelsen af alle vinterens elementer er baseret på flere innovationer. I tilfælde af snefald bevares det logiske greb både i tyk sne og på den, til enhver tid, farlige sjap. Du kan altid stole på at det bringe dig sikkert hjem. Nokian WR A4 har ekstremt lav rullemodstand, bedre brændstoføkonomi og mindre skadelig emission end sine traditionelle konkurrenter.

”Sikkerhedsegenskaberne for Nokian WR A4, en mester i skiftende vintervejr, blev finjusteret på Nokian Tyres eget ”White Hell” testcenter i den arktiske vinter i Ivalo, Lapland. Den unikke sjapplanings testmetode, der er tilgængelig på vores Nokia testbane, gjorde det muligt for os at bringe dækkets sjapegenskaber til et nyt niveau. De eksemplariske våd- og tøregenskaber blev forfinet på de centraleuropæiske testbaner i Tyskland og Spanien”, fortæller M. Dražík.

Størrelsesvalget for dette vinterdæk til højtydende køretøjer dækker størrelserne fra 16 til 21 tommer og hastighedsklassificeringerne fra H (210 km / t) op til W (270 km / t). Det alsidige udvalg inkluderer også størrelser til moderne elbiler, såsom Tesla Model S.

Nokian Weatherproof dæk - hele året rundt

Nokian Weatherproof-produktfamilien tilbyder en af de mest omfattende produktserier på det centraleuropæiske marked for altvejrssegmentet; det er designet til bilister, der har brug for en sikker løsning mod sne og sjap, men som også ønsker at køre effektivt og ubesværet om sommeren. Alle størrelser har Snowflake-symbolet (3PMSF), hvilket viser, at dækkene er officielt godkendt til vinterbrug. Den højtydende Nokian Weatherproof-familie af vinterdæk sætter en stopper for det evige dækskifte, der generer bilister hvert forår og efterår. Nokian Tyres revolutionerende altvejrskoncept kombinerer pålidelig vintersikkerhed med nøjagtig kørestabilitet og fast håndtering.

”I den nyligt offentliggjorte dæktest for helsæsons dæk af ​​den tyske bilklub ACE Lenkrad blev Nokian Weatherproof bedømt som anbefalelsesværdigt. ACE Lenkrad fremhævede Nokian Weatherproof som en generalist med høj ydeevne under ekstreme forhold på snedækkede veje. Nokian Weatherproof-produktfamilien er sikker ved lave temperaturer og giver et stærkt greb og præcis bremsning selv på sne”, siger Martin Dražík.

Du vil også nyde den lange levetid på slidbanen som til dels stammer fra de slidbestandige naturlige olier i gummiforbindelsen. Med en så holdbar slidbane, får du et godt kilometerantal gennem sæsonerne. Da Nokian Weatherproof ruller let, bruger du mindre brændstof, hvilket leder til mindre CO2 emission.

Nokian Tyres er dækeksperten til alle vinterforhold

Som den nordligste dækproducent er Nokian Tyres vinterdækseksperten til alle vinterforhold. Siden virksomheden udviklede verdens første vinterdæk, er der gjort mange forbedringer og teknologiske fremskridt for at give en sikker og ubekymret kørsel.

Download billeder

 

Yderligere information:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Seidl, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866, [email protected]

 

Twitter I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram

 

Nokian Tyres udvikler og producerer førsteklassesdæk til kunder, der værdsætter sikkerhed og bæredygtighed. Inspireret af vores skandinaviske arv, fremstiller vi innovative produkter til personbiler, lastbiler og tunge maskiner, der giver dig ro i sindet under alle køreforhold. Vores kæde Vianor tilbyder dæk- og bilservice. I 2018 var selskabets nettoomsætning på 1,6 mia. EUR, og vi beskæftigede ca. 4.800 mennesker. Nokian Tyres er noteret på Nasdaq i Helsinki. Yderligere information: www.nokiantyres.dk