ons oktober 2 08:00 2019 I kategorier Produkt udgivelser, Virksomhedsnyheder

Nokian Tyres fejrer åbningen af deres første fabrik i USA

Dækproducenten vil producere millioner af dæk på en af de mest avancerede dækfabrikker i verden.

Nokian Tyres fejrer på onsdag den officielle åbning af deres produktionsfacilitet i Dayton, Tennessee USA. Det 830.000 kvadratfod (77.000 m2) store kompleks er et af de mest avancerede dækproduktionsfaciliteter i branchen.

Når fabrikken vil køre på fuld kapacitet, vil virksomheden kanalisere sine kernværdier som sikkerhed og bæredygtighed i fremstillingen af cirka fire millioner dæk om året. På det tidspunkt vil virksomheden have op til 400 medarbejdere. Fabrikken er i øjeblikket i prøveproduktion og vil være klar til at fremstille dæk til kommerciel brug i begyndelsen af 2020.

Nokian Tyres har sat sig målet at fordoble det nordamerikanske salg indenfor de næste fem år.

”Den storslåede åbning af Dayton Fabrikken er en vigtig milepæl i vores vækstrejse,” sagde Nokian Tyres direktør og CEO Hille Korhonen.

”Vores hårdtarbejdende multinationale team har ført vores virksomheds vision ud i livet gennem kompromisløst teamwork, og vi ser frem til at fejre deres succes. Den nordamerikanske fabrik giver et førsteklasses forhold til vores kunder ved at fremstille sikre, bæredygtige produkter, der er skræddersyet til de nordamerikanske forbrugers behov.”

Nokian Tyres, der blev grundlagt og har hovedkontor i Finland, opfinderen af vinter- og altvejrsdækket fortsætter med at fremstille premium-produkter i alle større passagersegmenter, inklusiv helårs dækmarkedet, på dets andre faciliteter i Finland og Rusland. På Dayton-fabrikken sigter virksomheden mod at efterkomme den voksende efterspørgsel i Nordamerika og udnytte mulighederne på helårs- og altvejrsmarkedet.

Den nye Dayton-fabrik er resultatet af et kontinuerligt samarbejde mellem den nordamerikanske ledelse, eksperter fra Finland og Rusland, bygningsarbejdere, udstyrsinstallatører og et entusiastisk første team af lokale medarbejdere, der er ivrige efter at fremstille nogle af de sikreste, mest bæredygtige dæk på kontinentet.

Nokian Tyres vil overholde strenge bæredygtighedsstandarder på fabrikken for at minimere affaldet og emissionen. Solcellepaneler installeres på parkeringspladsen, og virksomheden genanvender overskydende materiale fra produktionen. Solanlægget på parkeringspladsen vil generere 3 megawatt strøm, der vil blive brugt på fabrikken. I september blev virksomheden valgt til Dow Jones Sustainability Indekset for tredje år i træk. Kun de bedste 10 % af de mest bæredygtige virksomheder i verden er med i dette indeks.

Den miljøvenlige fabrik vil opbygge en robust blanding af helårs- og altvejrsprodukter for at imødekomme forbrugernes behov og imødekomme den stigende efterspørgsel på dens produkter. Det vil også, mere effektivt, give virksomheden mulighed for, at levere sine produkter til kunderne. Fabrikken vil hjælpe Nokian Tyres med at tilpasse sit globale produktionsnetværk til at imødekomme kundernes krav i andre regioner og frigøre kapacitet til at skræddersy produkter til disse markeder og derved efterkomme kundernes ønsker.

Yderligere information om fabrikken fås på NokianTires.com/DaytonFactory.

Download billeder

Yderligere information og kontakter:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874,
[email protected]

Zuzana Seidl, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,
[email protected]