Skandinavisk knowhow og kreativitet skaber rekord

Skandinavisk knowhow og kreativitet skaber rekord

For mange år siden kæmpede Jussi med flere sundhedsproblemer, men hans liv er ændret, siden han opdagede træning og fandt modet til at udfordre sig selv og prøve nye ting. Jussi er indehaveren af en Guinness verdensrekord fra 2016, da han løb en maraton med en 27,2 kg tung rygsæk hurtigere end nogen anden i verden.

For ikke så længe siden var Jussi plaget af rygsmerter, og ideen om bilskubning og verdensrekorden, blev født under rehabiliteringen med ryggen i 2019. Jussi har trænet et par gange om ugen under den personlige træner Matti Ovaskas opmærksomme tilsyn, og han har øvet et par gange alene. Jussi deltog også i Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finlands triatlon, der blev afholdt i Lahti i juni 2019; den bestod af 1,9 kilometers svømning, 90 kilometers cykling og en halv maraton. Jussi afsluttede løbssektionen med et bildæk på ryggen.

"Krop og sind skal være i balance for at forfine vores skandinaviske knowhow og kreativitet til verdens sikreste og miljøvenligste dæk."
Matti Morri, Teknisk kundeservicechef i Nokian Tyres

Til træningen i bilskubning har Jussi brugt Nokian Tyres´ testbane i Nokia. Det var også her verdensrekorden blev sat.

– Mit mål for hele projektet har været at have en sundere krop og et lyst sind. Min ryg, støttemuskler og hele kroppen skulle være i god form for at jeg kunne slå rekorden. At stræbe efter rekorden bragte mig til mit egentlige mål: en god følelse, siger Jussi.

– Vores kunders velbefindende er også meget vigtigt for os. Krop og sind skal være i balance for at forfine vores skandinaviske knowhow og kreativitet til verdens sikreste og miljøvenligste dæk. Dette giver ro i sindet for os alle, siger Matti Morri, teknisk kundeservicechef i Nokian Tyres.

SE VIDEOEN OM IRONMAN 70.3 TRIATLON