tor marts 7 09:00 2019 I kategori Virksomhedsnyheder

Det går fremad på en af de mest avancerede fabrikker i dækindustrien

Nokian Tyres har gjort betydelige fremskridt på sit første nordamerikanske produktionsanlæg og alt kører efter planen, så den kommercielle dækproduktion i det nye produktionsanlæg kan påbegyndes i år 2020. Udenoms områderne og fabrikkens blandetårn og produktionsbygning er stort set komplette, og installatørerne er i øjeblikket i gang med at installere den nyeste produktionsteknologi i Dayton anlægget. Niveauet for automatisering vil gøre det til et af de mest avancerede dækproduktionsfaciliteter i verden.

Det går fremad på en af de mest avancerede fabrikker i dækindustrien

"Vi er tilfredse med de fremskridt, vi har gjort, og fortsætter arbejdet med at færdiggøre bygningerne efter planen," sagde David Korda, Nokian Tyres Facility Design og Construction Manager. "Det er et privilegium at arbejde sammen med så mange dygtige partnere på dette projekt."

Det 360 millioner USD dyre og 77.000 kvadratmeter store fabriksanlæg vil producere dæk til kunder i hele USA og Canada mens det fordobler Nokian Tyres' forpligtelse til sikre og bæredygtige produkter og processer. Der er cirka 200 arbejdere på byggepladsen hver dag og de bygger virksomhedens første nordamerikanske produktionsfabrik og styrker samtidigt lokaløkonomien.

Dayton fabrikken giver håb for virksomhedens bestræbelse på at fordoble det nordamerikanske salg inden 2023. Det vil specialisere sig i fremstilling af dæk til nordamerikanskspecifikke biler og lette lastbiler samt heltårsdæk. Anlægget vil også øge selskabets produktion og lagerkapacitet, så det kan imødekomme stigende efterspørgsel på det nordamerikanske marked. Udover at producere fire millioner dæk hvert år vil Nokian Tyres også kunne opbevare 600.000 dæk på et onsite distributionsanlæg.

I februar 2019 lancerede virksomheden den første bølge af ansættelse til Dayton fabrikken. Der sigtes imod at ansætte ca. 50 medarbejdere i begyndelsen af 2019 og op til 150 medarbejdere ved årets udgang. Teammedlemmerne vil modtage intensiv træning på den nye fabrik og på Nokian Tyres' europæiske produktionsfaciliteter.

Dayton fabrikken, der supplerer Nokian Tyres' eksisterende produktionskapacitet i Rusland og Finland, vil gøre det muligt for Nokian Tyres at øge sin globale tilstedeværelse. Den udvidede produktionskapacitet vil gøre det muligt for enhver af virksomhedens globale dækfabrikker at skræddersy produktionen til behovene på hvert af sine markeder, hvilket resulterer i et forbedret produktmix og endnu stærkere service til kunderne.

Få mere at vide om fabrikken på NokianTyres.com/DaytonFactory.

Download billeder

Kontakter:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874, [email protected]

Zuzana Seidl, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,
[email protected]