Search for suitable tyres

NYT NOKIAN WR SUV 4 VINTERDÆK - Udmanøvrer vinteren

Det nye Nokian WR SUV 4 giver en enestående kombination af præstation på sne, præcis håndtering og fremragende vådgreb på glatte overflader og nedslidte veje. Nokian Tyres' Climate Grip Concept mestrer de pludselige ændringer i kørselsforholdene og får dig og din familie sikkert gennem vinteren.

Se video

Rul ned

NOKIAN WR SUV 4

Somme tider sner det, når du mindst venter det. Himlen kan hurtigt gå fra at være klar til fyldt med hvide snefnug.

Uanset om du kører på en hurtig motorvej, en travl by gade eller en naturskøn snedækket vej, kan vejforholdene pludseligt og uventet blive farlige. Det nye dæk Nokian WR SUV 4 er specielt udviklet til centraleuropæiske veje og mestrer alle slags dage i den kolde sæson problemfrit og effektivt. Den bedste præstation er på sne, sjap og i regnvejr; det giver dig muligheden for at nyde vinteren fuldt ud.

Vær forberedt og udmanøvrer vinteren.

NOKIAN WR SUV 4


Se video

Førsteklasses håndtering under alle vinterforhold

Målet er at mindske overraskelseselementer, og derfor er Nokian WR SUV 4's vinteregenskaber baseret på det nye Climate Grip Concept. Det består af et unikt lamelsystem, vintergummiforbindelse og et langsgående rillemønster. Derfor mestrer denne innovation alle former for vintervejr ubesværet og effektivt.

Fremragende håndtering på våde, sjappede og snedækkede veje

Maksimal stabilitet og kørekomfort

Ekstrem holdbarhed

Udmanøvrer vinteren med det nye dæk Nokian WR SUV 4